no ja si chcem vyriesit veci v hlave,zalozit si rodinu(zena,deti)a zit usporiadany,kludny zivot.ziadne velke peniaze ani vznasadlo a samopal ako poniektory
Moj sen je ziskat len jednu odpoved, a to je preco zijem, a zistit to predtym ako zomriem, a samozrejme aby sa mi v zivote darilo, najst si tu spravnu zenu a spokojne zomriet, nic nerealne
neuvediem ich tu vsetky, ale tak su medzi nimi napr. hrat v poriadnej kapele aby to tam klapalo, mat dievca ktore budem mat rad a aj ona mna, vystudovat univerzitu, no hlavne, aspon nejako prispiet k zmene sveta ked uz nie ho cely zmenit...
heh..
oberat olivy v Toskansku..
a po veceroch popijat vino na trave..
ziadny stres.. ziadne hnanie sa.. za niecim nezmyselnym.. len tak lezat a nic nerobit..
aspon na dva roky..
mojim snom je dostudovat, najst si peknu, mudru a intelignetnu zenu (poznam ich viac, ale nejako nejavia zaujem ), mat zdrave inteligentne deti, nikdy nerozmyslat nad tym, za co ich nakrmim a za co ich poslem do skoly aby ziskali vzdelanie take ake budu chciet a aby som sa nikdy nemusel hanbit za to, kym som a aky zivot zijem
a este by som chcel vediet kto bude na mojom pohrebe, kto tam bude len z povinnosti, kto okrem najblizsich bude najviac smutny a tak. proste by som ho chcel vidiet kto tam bude.
Neviem ci je to spam ale moj najvacsi sen je mat zenu ktora by ma nadovsetko milovala a aj ja ju . Vychovat deti, mat dobru pracu a potom si uz len uzivat dochodok ( a samozrejme aby cela moja rodina bola zdrava )