a dovolenka niekde ako Galapágy , Thajsko.....
Zivotny sen ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no moj sen je tiez zit niekde na krasnom mieste s mojou laskou a uzivat si zivot dalej by bodli aj nejake tie peniazky navstivit japonsko a new york , a ako bolo uz spomenute rad by som vedel kde sa poberiem po smrti . no jedna vec mi este neda spat ze ako to ze sme . proste ze existujeme chcel by som vediet do smrti ze ci sme na svete jediny alebo ci ziju aj ine civilizacie resp kde je koniec sveta a ako vyzera pretoze reci typu ze vesmir je nekonecny niesu pre mna dostacujuce podla mna nic nieje nekonecne 
/len moja laska k mojmu zlaticku
/len moja laska k mojmu zlaticku
-
okonenipica
Zablokovaný
no mojim najvacsim a najnerealnejsim snom je stat sa riaditelom Nokie alebo Orengeu. ale ak nieco realnejsie-tak urcite mat manzelku,ktoru budem mat fakt rad a zit na urovni aby som si mohol dovolit co potrebujem.myslim,ze zlata stredna cesta je naj, tym nechcem povedat,ze by som nechcel byt milonar, ale pekne zit sa da aj bez milionov na ucte.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zuzkazuzka
VIP
Mojimi snami sú:
1. Mať vlastnú rodinu, milujúceho manžela a dve deti (dve dievčatá, príp. dievča + chlapec). Aby sme spolu fungovali šťastne a spokojne.
2. Mať prácu, ktorá ma bude baviť, v ktorej sa môžem dostatočne realizovať a ktorá finančne dokáže pokryť výdavky spojené s mojim životným štýlom.
3. Mať dostatok času na cestovanie, pretože rada a často objavujem nové miesta.
4. Navštíviť Austráliu, ostrov st. Thomas a africkú step.
No a samozrejme k tomu si želám, aby mňa a mojich blízkych poslúchalo zdravie a aby som mala okolo seba veľa milých a príjemných ľudí.
Väčšinou sa ale sústredím na krátkodobé sny a mojim momentálnym je konečne dopísať diplomovku
1. Mať vlastnú rodinu, milujúceho manžela a dve deti (dve dievčatá, príp. dievča + chlapec). Aby sme spolu fungovali šťastne a spokojne.
2. Mať prácu, ktorá ma bude baviť, v ktorej sa môžem dostatočne realizovať a ktorá finančne dokáže pokryť výdavky spojené s mojim životným štýlom.
3. Mať dostatok času na cestovanie, pretože rada a často objavujem nové miesta.
4. Navštíviť Austráliu, ostrov st. Thomas a africkú step.
No a samozrejme k tomu si želám, aby mňa a mojich blízkych poslúchalo zdravie a aby som mala okolo seba veľa milých a príjemných ľudí.
Väčšinou sa ale sústredím na krátkodobé sny a mojim momentálnym je konečne dopísať diplomovku