A zisli by sa mi nejake predlohy v oboch jazykoch, tak keby nieco bolo, budem rad
Zivotopis
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zivotopis
Mam taky problem. Ked ma nejaka firma napisane, aby uchadzac poslal CV, znamena to, ze ma poslat zivotopis v Slovencine alebo CV v anglictine?
A zisli by sa mi nejake predlohy v oboch jazykoch, tak keby nieco bolo, budem rad
-
zuzkazuzka
VIP
-
Holubar
Darca
konkretne ide o toto
http://www.slovnaft.sk/sk/o_nas/kariera ... _z_rozumu/
som z toho trochu jelen.
A tiez poslat to elektronicky. Tu ziadost som si vytlacil, mam to otvrdene zo studijneho a teraz to mam naskenovat a poslat mailom?To sa mi zda trochu divne
http://www.slovnaft.sk/sk/o_nas/kariera ... _z_rozumu/
som z toho trochu jelen.
A tiez poslat to elektronicky. Tu ziadost som si vytlacil, mam to otvrdene zo studijneho a teraz to mam naskenovat a poslat mailom?To sa mi zda trochu divne
-
zuzkazuzka
VIP
Píšu tam "elektronicky alebo poštou", takže buď to nascanuj potvrdené od školy a prilož k tomu aj CV v slovenčine, alebo obe vytlačené pošli poštou. Simple as that
Môžeš poslať aj v AJ to CV, keďže tam vyžadujú lepšiu úroveň AJ, ale pokiaľ to explicitne nenapíšu, že musíš poslať v AJ, tak stačí len v slovenčine.
Môžeš poslať aj v AJ to CV, keďže tam vyžadujú lepšiu úroveň AJ, ale pokiaľ to explicitne nenapíšu, že musíš poslať v AJ, tak stačí len v slovenčine.
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
tu som popísala, čo má obsahovať anglický životopis. Slovenská verzia je v podstate rovnaká. Snáď ti to pomôže