Zlá poloha v Google maps
Zlá poloha v Google maps
Ahojte.Nedávno som si kúpil mašinku HTC Touch 2.všetko ide ako má až na jednu vec.mám predplatený internet od T-mobilu 1500mb dát.Bývam vo Svite a proste ked si dám v Google maps vyhladat svoju polohu tak mi ju najde uplne odveci.Ze som niekde v Anglicku(Lidlington).To by mi az tak nevadilo pretože ak povolím v programe využitie GPS príjmača najde mi ju na 3 metre presne a správne.Ibaže na domácej obrazovke mám informácie o počasí a stále mi tam zobrazuje ten Lidlington.Aj keď dám aktualizovať stále som akoby v Anligku
.Ale ak idem do Popradu čo je asi 7 km už je všetko v poriadku ba dokonca ak sa vrátim do Svitu naskoči mi počasie Svitu.Ale zase po takej hodinke doma dám aktualizovat a zase je tam to Anglicko.MÁTE AJ VY NIEKTO POPDOBNÉ PROBLÉMY?Je to nejako riešiteľné?Ďakujem za rady
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zlá poloha v Google maps
Zaujimave. Pride mi to tak, ako keby najskor polohu uracovalo podla vysielacov alebo aka je tam moznost a ked si uz mimo, tak to spravi podla GPS. Skusal si sa hrat s nastaveniami??? Alebo by som skusil vymazat cache Google Maps, pripadne to cele odinstalovat a opat nainstalovat.
Re: Zlá poloha v Google maps
hmmm no skusim to...len ma štve ze vlastne to počasie je závisle od google maps - takže ako mi určí polohu v google maps to mi dá do počasia.ale veď potom ked mi urči podla GPS ze som vo Svite malo by sa to preniest do pocasia.lenze nic:(.to ma stve.OK skuim REINSTALL
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 9:30)
hmmm tak teda skusil osm reinstall a nic...proste stale dam v google maps tu modru bodku a hop a som v Anglicku....to sa asi s tym nic nebude dat robit.A este jedna vec.Keby sa dalo to pocasie aspon manulane nastavit ako napr. vo Windows 7 ze si naspises miesto a oni ti ho urči.Ale tu v HTC mam akurat moznost aktualizovat no ziadne dalsie kriteria.Lebo hned by som si dal že Svit a bolo by tak ako to mam na PC.
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 9:30)
hmmm tak teda skusil osm reinstall a nic...proste stale dam v google maps tu modru bodku a hop a som v Anglicku....to sa asi s tym nic nebude dat robit.A este jedna vec.Keby sa dalo to pocasie aspon manulane nastavit ako napr. vo Windows 7 ze si naspises miesto a oni ti ho urči.Ale tu v HTC mam akurat moznost aktualizovat no ziadne dalsie kriteria.Lebo hned by som si dal že Svit a bolo by tak ako to mam na PC.