Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 22 Okt 2017, 17:31



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 65 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku
Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35277
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok 
Skus program Advanced Windows Password recovery :wink:


29 Jún 2008, 17:31
Profil  WWW
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
Hojko looooool...pochop to, jednoducho ked nemas admin prava tak ti ziadny program nepomoze...sak neotvoris a nenainstalujes ziadnu aplikaciu


29 Jún 2008, 17:52
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.7.2007
Príspevky: 873
Bydlisko: V útrobách Basgitary ;)
Karma: Level +2
Príspevok 
ludia a ako dam aby nebolo ziadne heslo nnenapisem nic a potvrdim enter ?


29 Jún 2008, 22:07
Profil  ICQ  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
Ano myslim ze tak.


29 Jún 2008, 22:11
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.7.2007
Príspevky: 873
Bydlisko: V útrobách Basgitary ;)
Karma: Level +2
Príspevok 
dodo.gold píše:
Ano myslim ze tak.
jj prave som to vyskusal ...


29 Jún 2008, 22:15
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.2004
Príspevky: 7036
Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom
Karma: Level +6
Príspevok 
dodo.gold píše:
Hojko looooool...pochop to, jednoducho ked nemas admin prava tak ti ziadny program nepomoze...sak neotvoris a nenainstalujes ziadnu aplikaciu
Uz som to spravil asi 4 krat a videl snad 100 vseliakych bootovacich cd a usb imageov ktore to dokazu za par sekund. Zobud sa.


30 Jún 2008, 0:28
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
A ako nabootujes tvoje uzasne bootovacie CD ked mas zakazane bootovanie z CD a zaheslovany BIOS ? Mimochodom pytali sa tu na alternativy bez akychkolvek CD :roll: ty sa zobud.

Ano napr. taky ERD Commander je dobry no ak je nastavene secondárne bootovanie na HDD a vsetko ostatne zakazane tak aj toto ti je na dve veci.


30 Jún 2008, 10:27
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.2004
Príspevky: 7036
Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom
Karma: Level +6
Príspevok 
Nabootujem z usb? Alebo druheho hdd ktory si docasne nastavim ako master a budu na nom tie bootovacie subory?


30 Jún 2008, 13:18
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
Bootovanie z USB ? A ako ked je povolene iba bootovanie iba z HDD ! nechapes to ? to z tym HDD je tiez dobry napad ale pochybujem ze niekde budes otvarat bednu...alebo usb hdd nastavis na master ? :wink:


01 Júl 2008, 10:54
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.10.2006
Príspevky: 952
Bydlisko: Kassa
Karma: Level +3
Príspevok 
Ale sú univerzálne heslá na biosy, keď sa nemýlim.


01 Júl 2008, 12:05
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
o takom niecom nic neviem...ty nejake take heslo poznas ? :wink: pochybujem.


01 Júl 2008, 12:45
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
Citácia:
Jak odstranit heslo z BIOSu
Občas se stává, že nastavíte v BIOSu počítače heslo, které později zapomenete a tím se připravíte o možnost měnit důležitá nastavení počítače. Nejúčinnějším řešením je odpojení baterie na základní desce (u některých motherboardů je to možné prostřednictvím propojky nebo přepínače). Tímto krokem si ale vymažete veškeré uložené údaje jako je velikost a typ disku, počet disketových jednotek, datum a čas atd., a jejich opětovné nastavení může zabrat poměrně dost času. Některé BIOSy mají univerzální hesla, kterými je možné zaheslovaný počítač odemknout.
Pro Award BIOS zkuste:
589589
ALFAROME
ALLy
AWARD?SW
AWARD_SW
BIOSTAR
HLT
j256
j262
LKWPETER
SER
SKY_FOX
Syxz
Wodj
Pro AMI BIOS:
AMI
AMI!SW
AMI?SW
AMI_SW
cmos
password
setup
sw
Heslo z BIOSu AMI je možné zjistit také programem AMIDECOD.EXE, který najdete na mnoha CD ROMech se sharewarovými programy.
zdroj neznamy :)
je to ale uz dost stare, mozno aj 10 rokov.


01 Júl 2008, 18:10
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.3.2005
Príspevky: 187
Bydlisko: New York
Karma: Level +2
Príspevok 
Ok na XP to ide bez najmenších problemov.. ale čo na Viste? Dá sa zmeniť zabudnuté (resp neznáme) heslo vo Viste cez nejake boot CD abo nieco podobne?

//Edit: Ok najnovšie HirensBoot CD to vyriešilo... Bez problemov zmazalo heslo na admin učte na Viste. :wink:


09 Júl 2008, 10:22
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.12.2006
Príspevky: 8
Karma: Level +1
Príspevok 
Ahoj. Som v zahranici a mam tu zaheslovany pocitac. Nemam tu ani winrar co znamena ze si ani neaky poriadny casak nemozem rozbalit lebo pvacsina pdfiek je zararovana... a nemozem tu taktiez nic instalovat kedze by som chcel dat neake fotky na picassu ale tma si treba stiahnut malinky program a cezneho ukladat nanu fotky. Skusal som uz niekty s tychto navodou ale bohuzial nedari sa mi. Na 3ties strane uuplne prvy prispevok je daco o tom ako si spraviz vlastneho uctu administratorsky... dali by ste mi k tomu troska blizsi navod alebo daco co mi uz pomoze. Dakujem a mozno neuverite no nejsu to bachorky vymysli ani ziadny iny nekaly zaujem. :cry:


09 Júl 2008, 17:52
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2005
Príspevky: 3395
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
a co tak si doniest winrar na usb kluci? resp. jeho portable verziu... to iste plati o tom programku pre picasu... ja som to tiez tak v robote robil... doniesol som si portable qip a dalsie veci a nemal som problem, nic som predsa neinstaloval :)
este mi napadlo, ze ak mas zablokovane aj usb porty, tak si to upni niekam na net a potom uz iba stiahni :wink:


11 Júl 2008, 15:15
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
a mozes otvarat klasicke .bat subory stiahnute z netu ? ak ano tak myslim ze by som ti dokazal napisat bat subor ktory vytvori novy ucet z admin pravami no neviem ci by to slo no za pokus to stoji :?


01 Aug 2008, 0:56
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.4.2009
Príspevky: 1
Karma: Neutrál
Príspevok 
deblasco píše:
sranda je ak mate komp do ktoreho sa neviete dostat kvoli heslul, vtedy pomoze uz len ultimatebootCD alebo podobny nastroj ktory dokaze v offline mode natvrdo setnut to heslo...
:)
vzdy mam po ruke toto cd :D
...a existuje aj verzia pre USB kluce ;)
a kde sa da stianut verzia pre usb?


14 Apr 2009, 9:36
Profil  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.7.2009
Príspevky: 206
Bydlisko: Zvolen
Karma: Neutrál
Príspevok 
Ešte podotknem že ak máte administrátorské práva, tak na čo to robiť cez príkazový riadok , keď iba dáte štart, logo použivatela, vyberiete a kliknete na odstrániť heslo. Na starších winoch to bolo tuším cez PWS súbory či ako sa volali už neviem presne, stačilo odstrániť a bolo, tu už nie...


10 Sep 2009, 17:32
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.9.2006
Príspevky: 113
Karma: Neutrál
Príspevok 
jednoducho sa pri štartovaní dostať do save mode otvoriť konto administrátor v ovládacom panely vybrať meno a zmeniť heslo, nemusíte vedieť sraté... Bez problému


17 Nov 2009, 12:22
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.5.2007
Príspevky: 1947
Bydlisko: Topolcany
Karma: Level +2
Príspevok 
jaj espert :lol: za prve safe mode, nie save mode, za druhe aj administratorov ucet moze byt zaheslovy a za tretie ak nieje adminov ucet zaheslovany tak mozes aj v normalnom mode na prihlasovacej obrazovke stlacit ctrl+alt+del a prihlasit sa za admina a urobit to iste co v safe mode.


17 Nov 2009, 15:22
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 65 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.109s | 14 Queries | GZIP : On ]