ZOH 2014 - Hokej
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
Slimer ma pravdu, aj ked Branko nie je zrovna z tej novej generacie 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Dokola tu ospevujes len satana. Ostatni hraci nedali gol ?? Neni sme aj vdaka nim na olympiade ?? Neni sme na olympiade aj vdaka obrane ?? Ale ty este budes nadavat na nasho najlepsieho obrancu, ze koli nemu satan nemoze ist. A najvacsia vdaka zato ze sme na olympiade patri vujtekovi ... Skoro 10 rokov sme sa nevedeli dostat ani do stvrtfinale a prisiel vujtek a hned sme boli vo finale , na dalsi rok zase vo stvrtfinale , kde sme sa predtym nevedeli dostat niekolko rokov a ty tu nanho ides nadavat ako keby sme vdaka nemu vypadli do b kategorie. Uz si vytiahni hlavu zo satanovej riti. Lebo robis hrdinu z nespravneho cloveka
Radioactive_Mouse - ak štvrťfinále na MS alebo zúčastnenie sa na olympiáde považuješ za úspech , tak ťa nejdem vyrušovať a ži si vo svojom nenáročnom svete
Pre ostatných je štvrťfinále na MS a účasť na olympiáde normálny štandard. Úspech to bude o 4 alebo o 8 rokov na ďalších olympiádach ak sa ich vôbec zúčastníme , lebo ich budú musieť vybojovať hráči z Európy a sám vidíš ak vôbec sleduješ hokej MS18 a MS20 v akom žalostnom stave je slovenská hokejová mlaď. A tá "B" kategória môže prísť skôr ako si dokážeme predstaviť , takže radšej nemaľuj čerta na stenu ...
Pre ostatných je štvrťfinále na MS a účasť na olympiáde normálny štandard. Úspech to bude o 4 alebo o 8 rokov na ďalších olympiádach ak sa ich vôbec zúčastníme , lebo ich budú musieť vybojovať hráči z Európy a sám vidíš ak vôbec sleduješ hokej MS18 a MS20 v akom žalostnom stave je slovenská hokejová mlaď. A tá "B" kategória môže prísť skôr ako si dokážeme predstaviť , takže radšej nemaľuj čerta na stenu ...
-
guess.whoo
Redeemer
20tka hrala aj tento rok vyrovnane zapasy s USA a Kanadou, generacia pred nimi na cele s Tatarom dokonca aj vitazne takze ziadnu tragediu by som v nasej buducnosti nevidel. Na to aka sme mala krajina mame hokej na velmi vysokej urovni co sa tyka vysledkov. Ine to je s extraligou ale uz aj toto je riadne OT.
Samozrejme po pripadnom neuspechu na olympiade zacnu znova vyliezat Satanovi skalni a dvihat ho do nebies. Keby tam hral tak by sme.... a podobne. Snad to aspon nebudem vidiet tu
Samozrejme po pripadnom neuspechu na olympiade zacnu znova vyliezat Satanovi skalni a dvihat ho do nebies. Keby tam hral tak by sme.... a podobne. Snad to aspon nebudem vidiet tu
Aj keby si presvedčil každého jedného Slováka že Šatan patrí do nominácie nezmení to nič na fakte že tam nejde , preto to nemá zmyselramaya napísal:Proste diskutujeme![]()
Bol si už v téme Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera ??
http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html
Tá téma má už 417 strán a myslíš si , že niečo sa tam vyriešilo alebo sa vyrieši
Mám pocit že veľa Slovákov si mydlí ruky a čaká na každú chybičku aby sa mohli potom búchať do hrude...Je mi z toho zle , namieste fandenia budú zo seba robiť koko*ov
-
DanielDevil
Addict
Dnes sa teším na zápas Česko - Švédsko, trošku škoda že Švajčiarsko - Lotyšsko sa hrá súbežne, mohli to posunúť aby sa dali sledovať obidva. Zatiaľ nejdem podávať, na SWI kurz 1,3 to je na smiech a na Švédov dosť padá, lenže proti "klikárom" človek nikdy nevie
Každopádne sa veľmi teším, môj tip dnes výhra Švédov o gól a Švajčiarov o dva.
Škoda , že mu IIHF odmietla udeliť výnimku. Mohol hrať teraz za nás
Ako podmienka bola , že musí mať 2 sezóny odohraté na Slovensku , ale to by bol blázon keby bol kôli tomu zahodil NHL za hlavu a odišiel hrať do slovenskej extraligy ... Takže Paula zo športového hľadiska úplne chápem. Možno vtedy zlyhala slovenská hokejová diplomacia a mala sa do toho viac vložiť , to sa už asi nikdy nedozvieme. Ale zlyhala aj pri rozdelení Československa 1993 "C" kategória , pred Naganom 1998 a Salt Lake City 2002 , takže to nie je nič nové
Aj ja sa tesim na zapas CR - SWE, som zvedavy najme na ten cesky kader ako sa zohraju...aj ked dnes dufam vo vyhru favorizovanych svedov.
Nepoznáte nejakú stránku kde sa to bude dať pozerať?
-
guess.whoo
Redeemer
myslis svedov? kto ich vlastne dava v tv? nova sport ma vypisanych lotysov. ct sport nechytam
/tak ide to na dajto tv
/tak ide to na dajto tv
Ja som myslel hlavne zajtrajší zápas, nebudem doma a rád by som si to niekde pozrel
-
guess.whoo
Redeemer
zajtrajsi bude na tvnoviny.sk
ak si na svk tak by si nemal mat problem. tiez na voyo.sk to pojde zadarmo
ak si na svk tak by si nemal mat problem. tiez na voyo.sk to pojde zadarmo
Vďaka, moc si mi pomohol
K+
K+
Slovensko a českocmaju strašne prestarnuté teami to nevidím na medajle
slovensko proti USA zajtra preehraju pretoze usa ma team spirit, potomslováci slovincou podcenia a oni sa budu chciet ukazat a slovensko tiez prehra a proti rusku tiez lebo rusov budu pohanat hlasivky domacich fanusikov 
Dá sa niekde pozerať CZ:SWE free live na nete? Nič som zatiaľ nenašiel..
-
guess.whoo
Redeemer
poskusaj po 18tej tu:
http://www.sport7.sk/ziveprenosy/
http://www.sport7.sk/ziveprenosy/
http://sochi2014.tvnoviny.sk/zive-vysielanie
markiza/dajto dava nazivo cz-swe.... uvidime, ako komercna televizia zvladne napor pocas zapasov nasich
markiza/dajto dava nazivo cz-swe.... uvidime, ako komercna televizia zvladne napor pocas zapasov nasich
Ti Švédi čo robia tam
Tie prechody do pásma, prihrávky tam, všetko bleskovo, presne. Hneď všade pri puku. Ohromná hra od nich. Ak si toto udržia, Česi nemajú nárok dnes.
3-0 ešte pred polovicou stretnutia, vymaľované, Švédi hrajú neskutočne. Pozerám na ČT, na Dajto ma neskutočne žerú reklamy a slabší komentátor.
EDIT: 4-0, och.
EDIT: 4-0, och.