ZOH 2014 - Hokej
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
No jeden večerný duel asi naisto zaberú Rusi aj keby čo bolo. Takže je veľká pravdepodobnosť, že nám ostane nejaký neatraktívny čas z pohľadu pracujúcich ľudí.
Na smecku uz pisu, ze hrame o 18:00, co by bolo supr
http://sport.sme.sk/c/7105182/radsej-ce ... -laco.html
I ked na ofic. stranke sa pise, ze rozhodnu az zajtra, tak neviem
http://sochi2014.iihf.com/men/news/play ... rings-set/
http://sport.sme.sk/c/7105182/radsej-ce ... -laco.html
I ked na ofic. stranke sa pise, ze rozhodnu az zajtra, tak neviem
http://sochi2014.iihf.com/men/news/play ... rings-set/
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som tiez pozeral na evysledky.sk ze hrame o 18. ale bol by som rad keby to zmenili 
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2014, 10:48)
takze definitivne o 18tej
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2014, 10:48)
takze definitivne o 18tej
CZ by sme mohli dat no pripadne stvrtfinale by bol strasne tazky zapas
-
guess.whoo
Redeemer
proti USA by sme neuspeli ani s lepsou hrou ako tou s Rusmi. Ak postupime cez Cechov nejakou nahodou tak je to vrchol nasho ucinkovania na turnaji
-
audiotrack
VIP
proti USA sme nehrali zase tak zle. Dostali sme veľa rýchlych a šťastných golov, a zápas už bol rozhodnutý. Ale ak nerátam prvú tretinu (ktorá inak skončila celkom prijateľne 0:1 pre USA) tak v druhej na strely 13:16 pre USA, v tretej 6:6. Ale ak dostane niekto 4 goly za 10 minút, to sa potom ťažko už niečo robí s výsledkom
-
t0m4s3
Admin
to je pekne, ale ak da niekto Slovincom!!!! jeden gol (par sekund pred koncom) a Rusom co hraju na pol plynu ani jeden, tak je dost nainvne cakat, ze zrazu sa nieco zazracne zmeni.
-
audiotrack
VIP
nič sa zázračne meniť nemusí. Švajčiari dali tiež len dva goly, a kde sú. A rovnako tak prešli šampionatom na MS až do finále. Na tomto šampionate sa netrápime iba my. Stačí sa pozreť na čechov, s ktorými ideme hrať. Oni sú na tom morálne snáď ešte horšie
a rusi istotne nehrali na pol plynu, keď im išlo o priamy postup do štvrťfinále.
a rusi istotne nehrali na pol plynu, keď im išlo o priamy postup do štvrťfinále.
-
t0m4s3
Admin
Cesi su posledni komu by som fandil, to mi ver, ale ak si videl ich zapasy tak je jasne, ze dole su "len" moralne, hokejovo (zrejme - ja som zase videl iba nas jeden zapas) na tom neboli zle. SWE - zaspali 25minut a Svedi ich rozbili (podobnost s nasim prvym zapasom), akurat, ze poslednych 30 minut naopak Svedi nevedeli kde im hlava stoji a Cesi to solidne motali. Zapas s Lotysmi viacmenej pohoda, ziadny velky debakel, s prehladom uhrane. Zapas so Svajciarmi bola hra proti perfektnemu muru a dobre postavenej branke (2 alebo 3 tycky?), ale v podstate 2. a 3. tretinu Svajciari defacto iba branili. Takze ak to zhrniem, moralne su na tom oba timy zle, Cesi vsak hraju hokej narozdiel od nas.
-
audiotrack
VIP
uvidíme zajtra
zbytočne sa hrať na hamerlíka a hecla v štúdiu dajto. Ja si myslím, že máme zostavu na to, aby sme uhrali dobrý zápas. To že sme dali dva goly za 3 zápasy neznamená že v štvrtom nestrelíme 4. To že sme prehrali so slovinskom tiež nič neznamená. Každý zápas sa hrá od nuly, a každý zápas je aj o šťastí. Kľudne môžeme ukopať remízu ako včera, a nejako to uhrať na nájazdy. Koho to trápi. Hlavné je vyhrať, nemusí to byť pekný zápas
zbytočne sa hrať na hamerlíka a hecla v štúdiu dajto. Ja si myslím, že máme zostavu na to, aby sme uhrali dobrý zápas. To že sme dali dva goly za 3 zápasy neznamená že v štvrtom nestrelíme 4. To že sme prehrali so slovinskom tiež nič neznamená. Každý zápas sa hrá od nuly, a každý zápas je aj o šťastí. Kľudne môžeme ukopať remízu ako včera, a nejako to uhrať na nájazdy. Koho to trápi. Hlavné je vyhrať, nemusí to byť pekný zápas
-
guess.whoo
Redeemer
to je pravda, ale na 50:50 by som to aj tak nevidel. Treba objektivne zhodnotit, ze Cesi maju lepsie muzstvo, lepsiu hru doteraz a lepsie vysledky. Nevidim tam ani jeden dovod pasovat nas do role vyrovnaneho supera
Ja suhlasim s Audiom kedze proti Usa sme nehrali zase taku katastrofu ako sa hovori. Katastrofa bola len ta 10 minutovka ci kolko kde sme dostali vela golov. Kazdopadne je nepodstatne tu debatovat o Usa ked sme este nepresli ani cez Cesko 
Češi hrajú viac stabilne, podľa mňa kvalita tam je, ale majú zlý coaching. My sme podávali najhoršie výkony na olympiáde, zároveň sme ale podali výkon, k akému sa Češi nepriblížili. Výsledok s Rusmi netreba samozrejme preceňovať, ale ani haniť - bol to dobrý výkon až na 3. tretinu, kde sme to až moc okato hrali na remízu.
Pozitívum je, že sme opäť našli defenzívnu hru, máme brankársku jednotku - už len v ofenzíve sa chytiť. Niečo mi hovorí, že v zápase s ČR to bude dobré, po nejakých "smolných" šanciach nám hádam padne aj niečo z kategórie "šťastných".
Nech sa na to pozerám akokoľvek, za súčasného stavu si neviem predstaviť ani ČR ani SR ako víťaza duelu s USA, ktoré je pre mňa jednoznačne najlepším tímom a kandidátom na zlato - preto ho zrejme nevyhrá
Pozitívum je, že sme opäť našli defenzívnu hru, máme brankársku jednotku - už len v ofenzíve sa chytiť. Niečo mi hovorí, že v zápase s ČR to bude dobré, po nejakých "smolných" šanciach nám hádam padne aj niečo z kategórie "šťastných".
Nech sa na to pozerám akokoľvek, za súčasného stavu si neviem predstaviť ani ČR ani SR ako víťaza duelu s USA, ktoré je pre mňa jednoznačne najlepším tímom a kandidátom na zlato - preto ho zrejme nevyhrá
Prosím vás kde budú dávať hokej ? na Markize to nevidim, dajto ?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
na markize
alebo aj na ct sportMarkíza dnes večer ruší Televízne noviny. Dôvodom pre tento krok je naplánovaný hokejový zápas o štvrťfinále v ruskom Soči medzi Slovenskom a Českom.
-
weroro
Flash coder
Existuje aj nejaký online prenos typu, že si do môjho prehrávača nahodím len IP streamu?
-
PhYs0c
King
dnes ich dáme, s takouto perfektnou stratégiou by v tom bol čert
http://you.bo/video/hokejova-strategie-2368
jeden na nikoho
http://you.bo/video/hokejova-strategie-2368
jeden na nikoho
Dáme ich.