pls ako zosilnim sygnal WIFI siete?? da sa to vobec nejako?? lebo som tak zosietovany s kamosom a niekedy sa stane, ze sa prerusi sygnal na par sekund potom zas nabehne, potom niekedy ide pomalsie net niekedy rychlejsie a tak...tak ak sa to nejak da pls poradte mi thx
V prvom rade sa nauc pisat signal, ktory sa pise s makkym I. Nepises ake mas zariadenia, takze je to tvoj problem. Pre niektore zariadenia existuje na internete upraveny firmware, ktory zosilni vykon zariadenia az tak, ze presahuje povolene hodnoty vyzarovania.
To co opisujes ty nemusi byt sposobene len signalom, moze to byt chybne zariadenie, kolisajuca sa antena a podobne...
Air Live, Wireless AP, WL-5460AP toto je na nom napisane..no tak chybne to asi nebude lebo niekedy mam 2-3dni po sebe dobry az fakt, ze dobry signal a niekedy mam dost slaby ale vacsinou mam ten slaby
Na tomto AP WL-5460AP sa da zosilnit aj zoslabiť softwarovo signal ... das sa do nastaveni defaultne je to 192.168.100.252 a tam v nastaveniach najdes ze sila vyzarovania alebo neico podobne nepamatam si to presne dlho som sa v nom "nesparal"
Caute. jA mam USB wireless 802,11 b/g Adapter. Je mozne nejako zvysit signal na nom? ci uz softwerovo alebo nejako inac? Ale radsej by som bral SW zasah dakujem
Existuje moznost zosilnenia anteny no nie na USB Wifi (kluc pre lol lidi) ... ja som kupoval za cca 1500 sk zariadenie ktore pripojim na antenu zapojim do toho odtial dalej do APcka a a hop o 50-80% silnejsie (zalezi od AP a Anteny a pod.)
No niekde som aj cital ze na SR to neni ani povolene ze to presahuje niejaku hranicu niecoho ci co.... ale to je uz iny pribeh ak chcete napisem Vam typ zariadenia.