Zostrihanie videa
Zostrihanie videa
Zdravím
mohol by mi niekto poradiť nejaký free program na zostrihanie videa?
Re: Zostrihanie videa
Windows movie maker.
-
BookEditor
Light Professional
No, napr. Virtual Dub, ale to sa skôr oplatí kúpiť napr. Pinnacle za nejakých 50 €. Určite keď chceš niečo strihať pravidelne niekoľko krát do roka (meniny, narodeniny, sviatky, lyžovačky, dovolenky...), trial alebo nejaký freeware ti nebude stačiť, si myslím. Neuvažuješ nad kúpou?
Na také meniny, narodeniny a podobne stačí windows movie maker úplne v pohode. VirtualDub nieje strihaci program.
-
halabaster
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ty si evidentne VirtualDub este nevidel, ked takto trepes. Tvoje posledne rady uzivatelom stoja za ...frajerik napísal: VirtualDub nieje strihaci program.
Ty si asi v živote nevidel normalnejši program na strihanie videa ked povazujes virtualdub za stihača. A neviem prečo hneď musiš takto vyskakovať ako pes. Je to tvoj nazor že moje rady stoja za... ja ti to neberiem no da sa to napisať aj rozumnejšie.
-
halabaster
Darca
Normalnejsi to je co? Program bud dokaze strihat alebo nedokaze. Vo VirtualDube sa striha urcite lepsie a presnejsie ako v takom Movie Makery.
-
vladenko007
VIP
To je sice pravda že dokaže strihať perfektne ale tu to niekto potrebuje na (meniny, narodeniny, sviatky, lyžovačky, dovolenky...) to znamena že to potrebuje aj nejako uzvučič pridať nejake efekty prechody možno titulky. Takže na toto skor VirtualDub nie.
Ale je pravda že virtualdub je na strihanie ale iba na to.
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 14:08)
Opravujem sa ten čo to potrebuje napisal hore že to chce na zostrihanie a nič viac.
Takže kým to neupresní VirtualDub je dobrá voľba.
Ale je pravda že virtualdub je na strihanie ale iba na to.
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 14:08)
Opravujem sa ten čo to potrebuje napisal hore že to chce na zostrihanie a nič viac.
Takže kým to neupresní VirtualDub je dobrá voľba.
-
drdi21
Star
odporučam pinnacle video studio alebo ulead video studio
s týmito dvoma som bol maximálne spokojný ked som v nich strihal, dalsie plus že na nete je aj kopec efektových plug - inov na stiahnutie 
-
BookEditor
Light Professional
Zohnal som si Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10 za 30€. Je to dobrý soft, myslím si, že by ti absolútne stačil
(Keby si ho mal možnosť zohnať lacne, určite ho alebo niektorú z verzií ber.) Alebo ak nie, tak je tu voľba Canopus Edius 6 za cca 820 €, potom Final Cut Pro... 
tak ďakujem za rady
ja potrebujem naozaj len zostrihať
Skus Avidemux...vie pracovať aj po jednotlivých frejmoch (vymazať,kopirovať atd.) a uložiť do rôznych formatov.Vystrihoval som v ňom chyby v avičku po záchrane domaceho videa z vadneho disku.Jednoduché ovládanie,multi-platform. http://avidemux.sourceforge.net/download.html
//Goten: Príspevok upravený. Link zmenený. Prečítaj si pravidlá! Linky sa nevkladajú do code. Naháňaš body, keď sem postuješ linky na free program cez ulozto?
//Goten: Príspevok upravený. Link zmenený. Prečítaj si pravidlá! Linky sa nevkladajú do code. Naháňaš body, keď sem postuješ linky na free program cez ulozto?