Zranenia

O športe...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no v nhlke som napríklad videl čo hráč podrezal brankárovi krk :( Ale vraj t prežil

http://www.youtube.com/watch?v=ZeubKGr61U0 (asi to potrebuje aj registráciu)
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

ja hravam hadzanu a viem ze je tam dost vela zraneni,...ked sa prebijate tak cez tych hracof a ty vam tak fajnovo zadrbu tak to neni nic prijemne...z vlastnej skusenosti poznam..ale ja tolko co dostanem aj odovzdam..mojmu kamaratovy na jednom zapase vyskocilo koleno,,a si ho napravil :D..a asi medzi tie najryzikovejsie sporty patri hokej a pink pong :D..ale ne..ping pong nemyslim vazne...este futbal...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Z vlastnej skusenosti - ladovy hokej. Polamane prsty, natiahnute kolenne vaziva, natiahnute triesla a pod..
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

den333 napísal:ja is myslim ze su to nejake bojove umenia...som pocul ze nejaky typek robil thaisky box a mal ist na jeden velmi dolezity zapas. na ten zapas sa pripravoval jeden rok a potom sa aj jeden rok liecil :cry:
takéto čosi ? dosť nepríjemné :smt040

téma: pri každom športe sú zranenia, a kto vraví že nie, tak ten nešportuje !
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ani nie ze sport a najviac zraneni ale sport v ktorom su len dve moznosti bud prezijem alebo nie a to je jednoznacne skok s padakom z lietadla tam velmi zalezi od cloveka ktory dany padak sklada a myslim ze tam byvaju zranenia aj ked nie casto za to uplne najvaznejsie :?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

najviac zranení je asi vo futbale a hádzanej... hádzaná je fakt tvrdý šport a myslím že keď si len troška šikovný futbalista, tak tých zranení toľko nie je ale treba mať aj šťastie samozrejme, a záleží tiež aj na poste na ktorom hráš.. napr ja na to že som bol donedávna aktívny "goalkeeper" som mal zranení veľmi málo, asi len dve či tri také vážnejšie(výron členka, rozbitá hlava-zašili ma a turnaj som dochytal :lol: a to je tak všetko asi)
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

podla toho ako to myslis ci najhorsie alebo v akom sporte su zranenia najcastejsie ale poldla mna najcastejsie su vo football a najhorsie asi ked sa ti neotvori ani jeden padak :lol: ale ne asi v motorovych sportoch

recberko a ktomu brankarovi tak to nas brankar je zraneni skoro kazdy druhy zapas ale take mensie zranenia co mal take vecsie tak asi pred 3 mesiacmi zlomene dve rebra a momentalne ma zlomeny clenok to som akurat nehral nevem ako to dokazal
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

puls napísal:podla toho ako to myslis ci najhorsie alebo v akom sporte su zranenia najcastejsie ale poldla mna najcastejsie su vo football a najhorsie asi ked sa ti neotvori ani jeden padak :lol: ale ne asi v motorovych sportoch

recberko a ktomu brankarovi tak to nas brankar je zraneni skoro kazdy druhy zapas ale take mensie zranenia co mal take vecsie tak asi pred 3 mesiacmi zlomene dve rebra a momentalne ma zlomeny clenok to som akurat nehral nevem ako to dokazal
ty vole to má smolu chalan.. no také menšie zranenia sú na dennom poriadku to je jasné, opuchnuté a narazené prsty, ja som raz musel dochytať asi 75 min s vyvrtnutým členkom poviem ti žiadna sranda :-D
matushka16
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matushka16 »

no,ja hravam volejbal a myslim,ze aj tam.. pred 3 tyzdnami mi koleno vyskocilo a este stale to mam zlee.. potrhane vazivo,podliate krvou a bla bla :) takze urcite aj volej..
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

sport je aj o zraneni lebo momentalne sa v kazdom sporte kladie doraz na fyzicku silu a je jedno co robite hravam basket je to dost tvrdy sport ale myslim ze vsetka cest hokejistom ktory neraz odohraju zapasy s vaznymi zraneniami(+ myslim si, sorry ak sa dakoho dotknem, ze futbalisti su strasny simulanti a to nenavidim namiesto toho aby sa postavil ked mu nic neni tak lezi a zvyja sa ako keby umieral a pritom mu nic neni, cest vynimkam)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dwayne napísal:(+ myslim si, sorry ak sa dakoho dotknem, ze futbalisti su strasny simulanti a to nenavidim namiesto toho aby sa postavil ked mu nic neni tak lezi a zvyja sa ako keby umieral a pritom mu nic neni, cest vynimkam)
no ono to je niekedy až príliš o tom simulovaní to máš pravdu ale neškatuľkuj, nie všetci sú taký.. (bratranec hral s antiahnutím trieslom, ja som dohral 75 minút do konca zápasu s výronom na členku, chalani hrávajú s dlahami na rukách etc...) inak peace ;-)
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

recberko napísal:no ono to je niekedy až príliš o tom simulovaní to máš pravdu ale neškatuľkuj, nie všetci sú taký.. (bratranec hral s antiahnutím trieslom, ja som dohral 75 minút do konca zápasu s výronom na členku, chalani hrávajú s dlahami na rukách etc...) inak peace ;-)
nepovedal som vsetci povedal som vacsina, a s vyronmi som hraval pravidelne skoro kazdy 4 zapas... a odohral som polcas s potrhanimi slachami a vazivom v clenku...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dwayne napísal:nepovedal som vsetci povedal som vacsina, a s vyronmi som hraval pravidelne skoro kazdy 4 zapas... a odohral som polcas s potrhanimi slachami a vazivom v clenku...
si futbalista?? no tak to máš na zranenia pech vole... ale zasa nie je výron ako výron hehe a raz ma zašili a dochytal som turnaj v poho (hlava) ale inak peace všetkých takýmto športovcom čo sa dokážu prekonať ...moja úcta chalani :happyrespect:
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

kua pred par dnami som si vytkol clenok , a to pri ziadnom sporte iba pri behu okolo bloku som zlw stupil a bolo to ! :roll: :cry:
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

podla mna je to rozne...fsade sa da zranit...aj pri obliekani...poznam z vlasnej skusenoti...ale inak asi skor volejbal hokej....asi thakto.... :)
Bendy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

.....

Príspevok od používateľa Bendy »

tak podla mna jednoznacne hadzana........... tak ked proti wolakomu vybehnes tak ta spokojne slahne o zem :twisted: mam 13 takze mne sa zatial nic wazne nesstalo ale par ludi som zranil dobre....... pri jednom zapase 5 hraci z nepriatelskeho timu od bolesti plakali....... mno hokej podla mna nni az taky nebezpecny tam mas po celom tele chranice ale korcula moze ubblizit...... a nemyslim si ze futbal je nieco hrozne ak ta wolado neskopne......... necel bych :smt065 takze tak......... xD ale to myslim len z tych beznejsich sportow :wink:
FHilip
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa FHilip »

thajský box, bojove umenia hlavne kde sa pouzivaju zbrane
alebo taka gymnastika
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pri ktorom športe najviac zranení? No čo ja viem.. podľa toho, aké zranenia myslíš.. keby sme sa bavili len o nejakých tržných zraneniach, potom bojové športy.. keď o výronoch, najviac ich je na tenise po zlom dobehu, na volejbale po zlom dopade, na futbale po zlom doskoku alebo rýchlom behu a následne ťažkom pribrzdení atď. a čo sa týka zlomenín, pravdepodobne hokej a možno aj futbal.. Ale tak k zraneniam dochádza prakticky v každom športe.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

k tomu futbalu :D

0:46 - 0:49 proste skaping :D
Napísať odpoveď