ok dik za rady, ja len ze ci ta injekcia neboli viac jak to vrtanieDeFeAt napísal:rano si daj ibalgin, jeden..
ja som si dal 2 pre istotu, daj si aj 2 a ovela lepsie ti bude
cize ked budes mat v sebe este aj tie ibalginy, popytaj si injekciu a pri vrtani si vylustis krizovku
Zub
-
pesinko2468
Expert
no, stranky 2,3,4 sa mi nechcelo citat takze napisem iba moju skusenost
Tiez sa mi stalo ze z neviem akeho dovodu ma zrazu zacal bolet zub, isiel som asi 2-3x zubarke, nevedela co s tym je, potom ma poslala na RTG a vsimla si ze mam zlomeny koren zubu. Dovtedy som asi 2 tyzdne spaval, resp. nespaval v mukach bolesti, v noci som si chodil davat do huby vatu+slivovicu, Paralen, oziarovanie toho miesta bolesti biolampou,... vsetko pomohlo len na par minut/hodin...ani neviem odkial som to mal, pretoze som sa ani nezrubal z bicykla, ani mi puk nevrazil do huby, ani som nedostal do huby
. Ked to zistila za par dni som isiel jednej inej zubarke si to vyoperovat, pohoda, akurat feeest zaboleli injekcie do dasna (nie vpich, ale vtlacenie tej tekutiny-anestetikum). Doteraz mam vsak, samozrejme, ten zub, resp. 2 trochu viac zlty, lebo uz neni tak vyzivovany (cievy+nervy idu tiez samozrejme cez koren)
... takze asi tak, ale teraz je v pohode, len uz som uvazoval ci sa nedaju hlavne tie 2 zuby nejako vybielit, lenze tie bieliace prostriedky na zuby obsahuju peroxidy, kt. robia po case na sklovine male pory, cez kt. ta potom moze zub neustale bolet 
Tiez sa mi stalo ze z neviem akeho dovodu ma zrazu zacal bolet zub, isiel som asi 2-3x zubarke, nevedela co s tym je, potom ma poslala na RTG a vsimla si ze mam zlomeny koren zubu. Dovtedy som asi 2 tyzdne spaval, resp. nespaval v mukach bolesti, v noci som si chodil davat do huby vatu+slivovicu, Paralen, oziarovanie toho miesta bolesti biolampou,... vsetko pomohlo len na par minut/hodin...ani neviem odkial som to mal, pretoze som sa ani nezrubal z bicykla, ani mi puk nevrazil do huby, ani som nedostal do huby
ste normalni ? rozoberat injekciu ci boli ci nie ? injekcia resp. lokalka vobec neboli ani ju necitite. To nikto z vas nechodil na ockovania ? ved to je to iste.
Mne vytahovali korene, dali mi injekciu a pohodicka, len nerobte vedu zo zubarky. ked vam daju injekciu vsetko sa da prezit. a ibalginy pred injekciou su zbytocne a urcite nie 2 na raz. to je na hlavu postavene.
Mne vytahovali korene, dali mi injekciu a pohodicka, len nerobte vedu zo zubarky. ked vam daju injekciu vsetko sa da prezit. a ibalginy pred injekciou su zbytocne a urcite nie 2 na raz. to je na hlavu postavene.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam pocit ze hovorila RADIXviper1993 napísal:noo, prave som sa vratil od zubarky, bol som tam preto lebo sestru bolel zub a rodicia ze ked uz ide ona tak ze pozre aj mna, tak ma len pozrela a poviem vam som v riadnych sr**kach, vravela nieco o vyberani nervu
, a este ze tam mam 2x nejaky REFIX ci RESEX alebo take nejake slovo, + kopa kazov, objednala ma chvalabohu az na 13. novembra
, ale zubarka celkom v poho taka mlada
aaa..tak, pocul som o vyberani nervu, s nejakymi ihlickami ci co
to v posilovni v satni jeden spominal a zapocul som to, hovoril ze skoro porodil ježka
narodeny 93' a zuby na sracku? decka kefka neni na cesanie obociaviper1993 napísal:noo, prave som sa vratil od zubarky, bol som tam preto lebo sestru bolel zub a rodicia ze ked uz ide ona tak ze pozre aj mna, tak ma len pozrela a poviem vam som v riadnych sr**kach, vravela nieco o vyberani nervu
, a este ze tam mam 2x nejaky REFIX ci RESEX alebo take nejake slovo, + kopa kazov, objednala ma chvalabohu az na 13. novembra
nemas sa coho bat, nie je to nic hrozne. Umrtvi ti to a vsetko ti bude jedno. Len vytahovanie nervov trva trochu dlhsie, tak si tam kus polezis. a pouziva pri tom take ihlicky s ktorymi precistuje tie kanaliky, ale na 100% nebudes nic citit.viper1993 napísal:noo, prave som sa vratil od zubarky, bol som tam preto lebo sestru bolel zub a rodicia ze ked uz ide ona tak ze pozre aj mna, tak ma len pozrela a poviem vam som v riadnych sr**kach, vravela nieco o vyberani nervu
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, mam zuby po otcovi, takze sa pomaly ale isto rozpadnu na prach, mal som problemy s pravou dolnou 5kou, bolela ako slak, ale asi po tyzdni prestala sama od seba(padla krabicka 400 ibalginu(30ks) - tie vacsie tabletky). Teraz mam problem na druhej strane, tiez spodna 5ka nalavo. Je mozne, ze nerv "vyhnije" a potom prestane boliet zub(ako keby ten nerv vytiahla zubarka) ? Ci mam ist ku zubarke ?
Nerad k nej chodim, kedze som nemal problemy 17 rokov(od narodenia som nechodil ku ziadnej, bol som lenivy, ale ziadne bolesti nikde)a po navsteve zubarky sa to spustilo ako lavina... rozvrtala mi zub, ktory nebolel, dala plombu, potom zacal boliet tak ho este viac rozvrtala, a takto 4x, zo zubu mi ostala len tenka skrupinka bez plomby...
Takze mam vydrzat a vyzrat dalsiu krabicku ibalginu kym to prejde, alebo si to nechat osetrit ? Zubarka je odo mna 35km, nechce sa mi cestovat a prist o zub tak ci tak(akurat ze zubárkin sposob je drahsi)...
Nerad k nej chodim, kedze som nemal problemy 17 rokov(od narodenia som nechodil ku ziadnej, bol som lenivy, ale ziadne bolesti nikde)a po navsteve zubarky sa to spustilo ako lavina... rozvrtala mi zub, ktory nebolel, dala plombu, potom zacal boliet tak ho este viac rozvrtala, a takto 4x, zo zubu mi ostala len tenka skrupinka bez plomby...
Takze mam vydrzat a vyzrat dalsiu krabicku ibalginu kym to prejde, alebo si to nechat osetrit ? Zubarka je odo mna 35km, nechce sa mi cestovat a prist o zub tak ci tak(akurat ze zubárkin sposob je drahsi)...