Zubár
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som bol v piatok, o jednom kaze som vedel, no napokon vysvitlo, ze to nie je kaz, ale nieco ine. Ale nasiel mi kaz inde, niekde, kde by som ho vobec necakal, no nastastie bol taky maly, takze za chvilku bolo hotove. Dal mi tam akusi plombu a vysolil som 27€
inak ze mi rastu osmicky a tym posuvaju ostatne zuby a tak ma uz asi dva roky strasi s tym, ze bude treba osmicky trhat
Na zubara mi prachy dava mama, ale hovorila, ze to je moc a ze tam asi prestanem chodit... skoda, lebo je to dobry zubar a kvalitnu pracu odvadza
inak ze mi rastu osmicky a tym posuvaju ostatne zuby a tak ma uz asi dva roky strasi s tym, ze bude treba osmicky trhat
Na zubara mi prachy dava mama, ale hovorila, ze to je moc a ze tam asi prestanem chodit... skoda, lebo je to dobry zubar a kvalitnu pracu odvadza
No, najlepsie mat mamu zubarku 
Nikdy som nemal kaz, nemam ziadnu plombu, len zopar mostikov mi v detstve robili a to koli (mojim oblubenym) cukrikom
Cele vysetrenie zadara
Ma to ale aj druhu stranu
Neviem aka je prax, ale mne stale odberaju krv... a vysetruju vsetko... takze thc ani nic podobne mi nemoze pomoct
Nikdy som nemal kaz, nemam ziadnu plombu, len zopar mostikov mi v detstve robili a to koli (mojim oblubenym) cukrikom
Cele vysetrenie zadara
Ma to ale aj druhu stranu
-
The Calvin
Star
-
cORP.
Addict
Re: Zubár
to sa aj mas co bat
to je strasne ukrutna bolest pri ktorej ta ide vyhodit zo stolicky
inak ja nemam rad zubarov vobec ,hlavne teraz mam spraveny akoze jeden zub a nemozem ho vobec pouzivat uz vyse mesiaca ,proste ma boli na studenom aj ked kusem obcas tak nechutne zaboli ,nemam zial cas tam ist a reklamovat to ,stale som v praci a cez volny den to mozem je*at
inak ja nemam rad zubarov vobec ,hlavne teraz mam spraveny akoze jeden zub a nemozem ho vobec pouzivat uz vyse mesiaca ,proste ma boli na studenom aj ked kusem obcas tak nechutne zaboli ,nemam zial cas tam ist a reklamovat to ,stale som v praci a cez volny den to mozem je*at
-
Old Dirty Bastard
Guru
to je zrejme spôsobené nesprávnym čistením chrupu, pohyb kefkou v horizontalnej polohe, neboli ťa stolička nahodou? s veľkou pravdepodobnosťou si si doslova zodrel sklovinu pri kŕčku a máš tam holý dentit, čiže ťa to bolí pri priamom dotyku alebo pri kontakte so studenym. da sa to ľahko opraviť plombou alebo uživanim elmex pasty/gélu, prípadne sensodyne, tieto veci nahradia poškodenu/chybajucu sklovinucORP. napísal:to sa aj mas co batto je strasne ukrutna bolest pri ktorej ta ide vyhodit zo stolicky
![]()
naozaj to nahradí pasta elmex? myslíš túto? mám podobný problém a nerád chodím k zubárovyOld Dirty Bastard napísal:to je zrejme spôsobené nesprávnym čistením chrupu, pohyb kefkou v horizontalnej polohe, neboli ťa stolička nahodou? s veľkou pravdepodobnosťou si si doslova zodrel sklovinu pri kŕčku a máš tam holý dentit, čiže ťa to bolí pri priamom dotyku alebo pri kontakte so studenym. da sa to ľahko opraviť plombou alebo uživanim elmex pasty/gélu, prípadne sensodyne, tieto veci nahradia poškodenu/chybajucu sklovinu
http://www.lekarna.cz/elmex-zubni-pasta-75ml/
alebo
http://www.lekarna.cz/elmex-sensitive-zubni-pasta-75ml/
-
kukiak
Addict
Ako je to s arzenovou vlozkou? Dneska mi zubarka rozvrtala zub a dala tuto vlozku a o 10dni mam prist. Davala celkom katastroficke scerane, ze ak mi to vypadne a prehltnem to mam ist na pohotovost a podobne, je to az take dramaticke? Zvykne to odpadnut?
-
Scorpion90
King
K zubarovi 1x za rok - na preventivku
vzdy ma pochvali, poobzeram sestricke zadok a mozem ist domov
vzdy ma pochvali, poobzeram sestricke zadok a mozem ist domov
kukiak: tak som sa mi este nestalo ze by vypadla... ci nenarazala na vlastnu kvalitu pracu...uff
k zubarke chodim az ked boli a nepomaha ani ibuprofen. potom chodim k nej castejsie
momentalne by som mal ist na 2x osmicka von, takze vaham, cakam, odkladam, kedze na iny zub netlaci a boliet nebolia.
Minuly tyzden som bol s vypadnutou plombou, skoncilo to s nervom mimo mojho zuba
+ zaliatie a biela plomba. v piatok som bol este na hygiene, dolne zuby zozadu mali hody so zubnym kamenom, pri odstranovani som mal pocit, ze sa mi snazi vytrhnut zuby 
tak ale prezil som
k zubarke chodim az ked boli a nepomaha ani ibuprofen. potom chodim k nej castejsie
momentalne by som mal ist na 2x osmicka von, takze vaham, cakam, odkladam, kedze na iny zub netlaci a boliet nebolia.
Minuly tyzden som bol s vypadnutou plombou, skoncilo to s nervom mimo mojho zuba
tak ale prezil som
-
hojko
Site Admin
kukiak: Ak je to ta vlozka, ktora sa dava pre umrtvenie zubu, ze sa zub rozvrta, vlozi sa vlozka a zaplombuje sa docasne len takou slabuckou plombou, ktora sa aj tak pri jedeni ci umyvani zubov za dva tyzdne rozpadne, tak este som s tym problem nemal. Asi 3x som ju mal v tom istom zube, tusim tak po dvoch tyzdnoch mi to daval a nebol problem, nevypadla sama od seba ani ked som vycuckaval. Niekto ma pri tychto vlozkach bolesti, niekto vobec. Ja som mal raz, ale to som mal zapalene kanaliky, ktore sa cistili a pomohli mi na to antibiotika (Dalacin C), ktore su sice len na predpis, ale ak mas niekoho v lekarni, tak za nejakych 7-8 eur to kupis - pisal som o tom pred asi rokom, takze si to mozes najst v tejto teme co som pisal. A nespominal mi nikdy o tom, ze by som mal ist na pohotovost, ak to prehltnem.
-
kukiak
Addict
Je to presne ta. Bolest bola vcera ukrutna, ibalgin ako lentilky nepomahal ani za boha. Dnes uz je to v pohode. Rozhodujem sa totiz, ci s tym mozem ist na festival na duchonku, ak sa mi to tam nejak rozdrbe, tak neviem co by som tam s tym robil. Predsi len kopa prachu pod stageom, chlast a podobne. No uvidim, co to bude robit do konca tyzdna a rozhodnem sa. Dik.