Zvlastna choroba
Zvlastna choroba
Znicoho nic som jedno rano ochorel,neviem preco lebo vonku boli horucavy,vsetko bolo normalne.hrozne ma bolela hlava,mal som vysoke teploty,bola mi zima aj ked bolo vonku 30 stupnov,slabost, bolest svalov bola taka,ze som ledva chodil a stal na nohach.divne je natom ale to, ze na druhy den mi uz nic nebolo,pritom som ziadne lieky nebral.vacsinou nebyvam dlho chory,ale toto sa mi este nestalo.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvlastna choroba
To bude nejaka nemoc, v tychto horucavach je to dost mozne, lebo aj mne sa to stava, ale neboli ma nic.. Len sa mi kruti hlava a mam taky cudny pocit.
-
winni
Medium Star
mne sa stalo nieco podobne, a prave si myslim ze opisujes upal
... aj ja som bol na priamom slnku na kupalicku, samozrejme ked som odchadzal "palilo" ma svalstvo na nohach, ale len ked som stal na mieste, proste to bolo neznesitelne... bol som cely cerveny a k tomu tie teploty.. stcilo sa len vypotit a bolo po upale
.. teraz mam ale iny problem... z toho upalu bol asi moj organizmus oslabeny a uz tyzden a pol sa liecim doma, bez liekov, lebo na to lieky niesu. (tak isto ako aj na demenciu tusim
)
-
TUCERO_SVK
Star
No neviem ci to bol upal, lebo na priamom slnku som nebol, vonku som behal len v aute a to navyse az podvecer. Tekutin prijimam dost. ta svalova bolest a slabost mi pripominala skor priznaky chripky, co som pozeral na internete tak tam su pre upal spomenute len svalove krce.
Priznam sa, teplotu som si nemeral, nemal som nato ani chut a neviem ako by mi pomohlo keby som zistil, ze mam 37,6 alebo 38,1.
Druhy den som sa zobudil skoro rano, moc som ani nespal v noci, dal som si jeden ibalgin a ked som sa zobudil na obed citil som sa uz uplne v pohode.
Ziadny pavuk ma nestipol, iba asi niekolko desiatok komarov, ale to asi kazdeho
Priznam sa, teplotu som si nemeral, nemal som nato ani chut a neviem ako by mi pomohlo keby som zistil, ze mam 37,6 alebo 38,1.
Druhy den som sa zobudil skoro rano, moc som ani nespal v noci, dal som si jeden ibalgin a ked som sa zobudil na obed citil som sa uz uplne v pohode.
Ziadny pavuk ma nestipol, iba asi niekolko desiatok komarov, ale to asi kazdeho