100% oddanost alebo nic
mas to tazke
nie si pod papucou . ma ta rada lubi ta cudujem sa jej ze ta este nikde neodsrala a nepovedala ti z Bohom chod si za svojimi kamosmi ä pri mojej sestre by si neobstal by ti este gule nakopla )ano je to fakt a to musis udrziavat kamosov konakt s nimi raz sa zi zidu , ale skus jej to vysvetlit alebo ak to nepomoze tak skus byt s nou venovat jej prehnanu spolocnost alebo ked ta budu kamosi volat tak odmietni a radsej chod s nou a zabodujes v jej srdci a to potrebuje vela ale vela casu aby si ju ucil chodit do spolocnosti pozyvaj ju do restiky a pozvy aj kamosov nech oni pridu k vam do bytu zoznami sa s nimi a budem mat na to iny (mozno ) pohlad . ale tak jasne ze sa citi na panskych jazdach trapne alebo zle sa este pytaj si predsaj seba na neakej damskej jazde a pocuvat ich reci . radsej udrzuj hlavne kontakt s kamosi co maju zeny a nech sa ona zoznami s nou a budu si viac rozumiet ako keby sa mala s tvojimi kamosi zoznamovat
-
mastermind
VIP
toto nie je laska. clovek ktory nie je dostatocne slobodny na to aby nechal slobodu aj druhemu si nezasluzi ziaden vztah. Toto je podla mojho nazoru dovod preco tu mame rozvodovost taku aku mame.
Takze rovno a bez okolkov: Tvoja priatelka je absolutny egoista ktory neakceptuje potreby partnera. Takyto vztah nema ziadnu buducnost. Ver mi.
Takze rovno a bez okolkov: Tvoja priatelka je absolutny egoista ktory neakceptuje potreby partnera. Takyto vztah nema ziadnu buducnost. Ver mi.
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
laska-majetnictvo... nazory sa menia. kazdy, kto tu pise,ze je to oddana laska a ze on je "ten zly", by si to mal vyskusat. kaslat na kamaratov, s ktorymi sa poznate tolko rokov. clovek obcas potrebuje pokecat so znamymi. je ABSOLUTNE NETOLERANTNA! A ked bola aj ona pozvana, tak je to jej chyba. Ja by som takto nemohol fungovat.
-
Carver11
Light Star
urcite by som to radil k majetnictvu, ved predsa nemozes uplne zabudnut na svet, ktory si mal pred sebou predtym, nez ste spolu zacali chodit...mozno naozaj netoleruje tvojich kamaratov a znamych. ale inak stava sa to aj opacne? vadi tebe, ak idete niekam, kam chce ona, ale ty nie? alebo je to proste tak, ze ty robis kompromisy a ona nie? lebo ak plati to druhe, potom by si mal pouvazovat o tom, ako to vlastne cele je...ci nahodou nie si ty len taky poslusny psik, ktory plni jej priania 
-
DeFeAt
Medium Professional
:)
No moj nazor : Ja by som sa priklanal k nazoru ohladom vlastnictva ale neni vylucene ze jej je neprijemne byt v kontakte s tvojimi kamaratmi. Takze co sa tyka toho vlastnictva tak to je väcsi problem, pretoze sa citi menej cenna ked ides radsej s kamaratmi a ju nechavas doma. Tak bud kamaratov dovlecies domov alebo ostanes doma (v pripade ak jej chces vyhoviet). No a jej znamosti? To si nespominal ci nejake vobec ma alebo ci je s nimi pravidelne v kontakte. Takze ak ano tak mas problem s tvojimi kamaratmi, asi su jej neprijemni.
Skus ich dotiahnut domov a bude. No a ked ti nic nevyjde, tak ja by som sa na to vykaslal. Vies tu ide o to ako velmi ju mas rad ale ona by ta mohla TOLEROVAT!
Takze moj nazor: Uvedom si nakolko ju mas rad a co vsetko dokazes obetovat a ked to fakt nepojde tak 
-
r4wMUnt34q
Star
Re: :)
Keby mala takych znamych ako on a stretavala sa s nimi, tak by mu to tolerovala. Keby nie, to by bolo majetnicke.DeFeAt napísal:No moj nazor : Ja by som sa priklanal k nazoru ohladom vlastnictva ale neni vylucene ze jej je neprijemne byt v kontakte s tvojimi kamaratmi. Takze co sa tyka toho vlastnictva tak to je väcsi problem, pretoze sa citi menej cenna ked ides radsej s kamaratmi a ju nechavas doma. Tak bud kamaratov dovlecies domov alebo ostanes doma (v pripade ak jej chces vyhoviet). No a jej znamosti? To si nespominal ci nejake vobec ma alebo ci je s nimi pravidelne v kontakte. Takze ak ano tak mas problem s tvojimi kamaratmi, asi su jej neprijemni.Skus ich dotiahnut domov a bude. No a ked ti nic nevyjde, tak ja by som sa na to vykaslal. Vies tu ide o to ako velmi ju mas rad ale ona by ta mohla TOLEROVAT!
Takze moj nazor: Uvedom si nakolko ju mas rad a co vsetko dokazes obetovat a ked to fakt nepojde tak
Ona sa podla mna boji ako ju ostatny zoberu, ale treba ju nejako prinutit aspon raz to vyskusat a mozno aj vopred upozornit manzelky znamych, ze nech jej pomahaju, ocenuju ju a tak, aby sa tam citila dobre.. Podla mna sa len boji spolocnosti a reci co smeruje na teba su len zastera.. Ked ta naozaj lubi, tak to aspon raz urcite vyskusa.. Inac by som porozmyslal o buducnosti vasho vztahu..