100% oddanost alebo nic

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

urcite by som to radil k majetnictvu, ved predsa nemozes uplne zabudnut na svet, ktory si mal pred sebou predtym, nez ste spolu zacali chodit...mozno naozaj netoleruje tvojich kamaratov a znamych. ale inak stava sa to aj opacne? vadi tebe, ak idete niekam, kam chce ona, ale ty nie? alebo je to proste tak, ze ty robis kompromisy a ona nie? lebo ak plati to druhe, potom by si mal pouvazovat o tom, ako to vlastne cele je...ci nahodou nie si ty len taky poslusny psik, ktory plni jej priania :!:
slay
Addict
Addict

hmm

Príspevok od používateľa slay »

neviem
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

:)

Príspevok od používateľa DeFeAt »

No moj nazor : Ja by som sa priklanal k nazoru ohladom vlastnictva ale neni vylucene ze jej je neprijemne byt v kontakte s tvojimi kamaratmi. Takze co sa tyka toho vlastnictva tak to je väcsi problem, pretoze sa citi menej cenna ked ides radsej s kamaratmi a ju nechavas doma. Tak bud kamaratov dovlecies domov alebo ostanes doma (v pripade ak jej chces vyhoviet). No a jej znamosti? To si nespominal ci nejake vobec ma alebo ci je s nimi pravidelne v kontakte. Takze ak ano tak mas problem s tvojimi kamaratmi, asi su jej neprijemni. :? Skus ich dotiahnut domov a bude. No a ked ti nic nevyjde, tak ja by som sa na to vykaslal. Vies tu ide o to ako velmi ju mas rad ale ona by ta mohla TOLEROVAT! :roll: Takze moj nazor: Uvedom si nakolko ju mas rad a co vsetko dokazes obetovat a ked to fakt nepojde tak :smt006
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: :)

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

DeFeAt napísal:No moj nazor : Ja by som sa priklanal k nazoru ohladom vlastnictva ale neni vylucene ze jej je neprijemne byt v kontakte s tvojimi kamaratmi. Takze co sa tyka toho vlastnictva tak to je väcsi problem, pretoze sa citi menej cenna ked ides radsej s kamaratmi a ju nechavas doma. Tak bud kamaratov dovlecies domov alebo ostanes doma (v pripade ak jej chces vyhoviet). No a jej znamosti? To si nespominal ci nejake vobec ma alebo ci je s nimi pravidelne v kontakte. Takze ak ano tak mas problem s tvojimi kamaratmi, asi su jej neprijemni. :? Skus ich dotiahnut domov a bude. No a ked ti nic nevyjde, tak ja by som sa na to vykaslal. Vies tu ide o to ako velmi ju mas rad ale ona by ta mohla TOLEROVAT! :roll: Takze moj nazor: Uvedom si nakolko ju mas rad a co vsetko dokazes obetovat a ked to fakt nepojde tak :smt006
Keby mala takych znamych ako on a stretavala sa s nimi, tak by mu to tolerovala. Keby nie, to by bolo majetnicke.
Ona sa podla mna boji ako ju ostatny zoberu, ale treba ju nejako prinutit aspon raz to vyskusat a mozno aj vopred upozornit manzelky znamych, ze nech jej pomahaju, ocenuju ju a tak, aby sa tam citila dobre.. Podla mna sa len boji spolocnosti a reci co smeruje na teba su len zastera.. Ked ta naozaj lubi, tak to aspon raz urcite vyskusa.. Inac by som porozmyslal o buducnosti vasho vztahu..
Napísať odpoveď