mas pravdu...velmi ho vychvalili....a on sam vie ze v tych velkych kluboch by hral z kazdeho zapasu asi 5 minut tak radsej pojde do takeho kde ma zaklad istejsi...Vigor napísal:Toni je podla mna precenovany. Dobre, dal 31 golov za Fiorentinu, co neni uplne spickovy klub, ale Mintal dokazal dat 24 v este slabsom Norimbergu. Ide o to, ze mu vysla jedna sezona a uz na MS ukazal, ze to bola skor nahoda ako umenie, bo v nemecku nehral nic, bol az tragicky neskodny. A Tottenham by mu bol tak akurat podla mna.
4 talianske kluby v druhej lige
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ako to sledujes ale Toni uz dlhsie patri k naj strelcomVigor napísal:Toni je podla mna precenovany. Dobre, dal 31 golov za Fiorentinu, co neni uplne spickovy klub, ale Mintal dokazal dat 24 v este slabsom Norimbergu. Ide o to, ze mu vysla jedna sezona a uz na MS ukazal, ze to bola skor nahoda ako umenie, bo v nemecku nehral nic, bol az tragicky neskodny. A Tottenham by mu bol tak akurat podla mna.
2003/2004 Palermo B 43 30
2004/2005 Palermo A 35 20
2005/2006 Fiorentina A 38 31
81 golov v 116 zapasoch,skvela bilancia na taliansku ligu...
no porovnavat MS a celu sezonu v lige je dost divne...Vigor napísal:A pozri tie kluby a pozri ako hral vo velkom time, zatial teda jediny naozaj velky tim jeh kariery a sice Taliansko. tam sa vobec nepresadil a o tom hovorim. Na MS bol tragicky ako som uz hovoril a on je typ hraca do priemernych timov.
staci dat taky maly priklad ako Fat Frank Lampard z celze dosiel do anglickej repre na MS a pomaly z 30 striel nedal gol...
-
Pantagruel
Star
Uvidime v Tottenhame aky Toni skutocne je. Doteraz hral len taliansku ligu a v anglickej je to o niecom inom. Jeho velka vyhoda su fyzicke parametre. Ak mam ale pravdu povedat tak Toniho a Tottenham neznasam. Mrzi ma ze Juve zostupilo(
). No co uz. Urcite vyhra Seriu B a znovu sa zaradi medzi elitu europy. Ved tam ostali Buffon, Trezegeut, Nedved. 
Vobec neviem odkial si nabral, ze Luca Toni isiel do Tottenhamu, ved to je uplna blbost!! Teraz sa o neho zaujima Inter Miláno, takze je pravdepodobnejsie, ze asi zostane v Taliansku.Error napísal:Uvidime v Tottenhame aky Toni skutocne je. Doteraz hral len taliansku ligu a v anglickej je to o niecom inom. Jeho velka vyhoda su fyzicke parametre. Ak mam ale pravdu povedat tak Toniho a Tottenham neznasam. Mrzi ma ze Juve zostupilo(). No co uz. Urcite vyhra Seriu B a znovu sa zaradi medzi elitu europy. Ved tam ostali Buffon, Trezegeut, Nedved.
keď sa hrajú z ohňom, nech sa nečudujú, že sa popália...len ma trošku mrzí, že také silné kluby podlácali rozhodcov...však oni by to ani možno nepotrebovali...btw neviem presne ako sa to poprehadzovalo...kto do akej ligy...ale ak tie tími dali len do serie b môžu byť radi...ja by som ich nahádzal rovno do regionálnych súťaží, nech sa predierjú zo samého dna...možno to by ich naučilo ako hrať fair play...