4 talianske kluby v druhej lige

O športe...
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

Vigor napísal:Staci mi pozriet celu jeho karieru. On nie je hrac, ktory vie tahat tim, a to sa od utocnika spickoveho timu ocakava.
A kolko ma dat podla teba golov aby tahal tim? :lol:
Error
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Error »

Uvidime v Tottenhame aky Toni skutocne je. Doteraz hral len taliansku ligu a v anglickej je to o niecom inom. Jeho velka vyhoda su fyzicke parametre. Ak mam ale pravdu povedat tak Toniho a Tottenham neznasam. Mrzi ma ze Juve zostupilo( :cry: ). No co uz. Urcite vyhra Seriu B a znovu sa zaradi medzi elitu europy. Ved tam ostali Buffon, Trezegeut, Nedved. :D
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

Error napísal:Uvidime v Tottenhame aky Toni skutocne je. Doteraz hral len taliansku ligu a v anglickej je to o niecom inom. Jeho velka vyhoda su fyzicke parametre. Ak mam ale pravdu povedat tak Toniho a Tottenham neznasam. Mrzi ma ze Juve zostupilo( :cry: ). No co uz. Urcite vyhra Seriu B a znovu sa zaradi medzi elitu europy. Ved tam ostali Buffon, Trezegeut, Nedved. :D
Vobec neviem odkial si nabral, ze Luca Toni isiel do Tottenhamu, ved to je uplna blbost!! Teraz sa o neho zaujima Inter Miláno, takze je pravdepodobnejsie, ze asi zostane v Taliansku.
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

Nechal som sa ovplyvnit prispevkami nadomnou
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

keď sa hrajú z ohňom, nech sa nečudujú, že sa popália...len ma trošku mrzí, že také silné kluby podlácali rozhodcov...však oni by to ani možno nepotrebovali...btw neviem presne ako sa to poprehadzovalo...kto do akej ligy...ale ak tie tími dali len do serie b môžu byť radi...ja by som ich nahádzal rovno do regionálnych súťaží, nech sa predierjú zo samého dna...možno to by ich naučilo ako hrať fair play...
Napísať odpoveď