9 rocny macher
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Keso: Rozhodne v USA ani nikde inde nie je divna mentalita co sa tyka hokeja. Ludia neziju z toho, ze zvladnu jednu klucku, ktoru sa nauci co i len 9 rocny sopliak, ale z predaja reklamnych predmetov. Pozri sa ako vyzera Sidney Crosby, je mlady, talentovany, vie hrat poriadne hokej, sice nevie takuto klucku, ale za zmluvu s firmou Nike zarobi daleko viac ako je jeho plat v klube NHL. To vsetko len od firmy Nike, nehovoriac o percentach za predaj reklamnych suvenirov, za reklamy a podobne... Neverim tomu, ze 9-rocne decko dokaze uputat v USA ci Kanade ludi tak, aby si kupovali jeho dresy, suveniry alebo ine reklamne predmety, najma nie v krajine kde to zije baseballom, basketbalom, americkym futbalom a tiez hokejom v podani NHL, navyse ked v NHL ziaria daleko vacsie, slavnejsie a technicky zdatnejsie mena ako je prave tohto chalana.
Digital napísal:Neni to nahodou florbalový prvok ? florbalista to dokaže každý druhý
Tak potom predpokladam ze vo florbale to vzniklo od hokeja, a tieto finty sa vo floorbale castejsie vyskytuju. S pukom to bolo urcite tazsie urobit, ale nic extra v tom zase nevidim. K tomu floorbalu:MP4-22 napísal:Ked vzniklo toto tak Floorball este neexistoval...
Btw kamarat to tiez vie
Taketo veci sa v hokeji nerobia, uz len preto ze na to nie je cas v normlanej hre a ked uz dojde v zapase k tresnemu tak to musi byt hrac velmi sikovny aby mu to sedelo s pravidlami, pretoze puk na tresnom nesmie byt posunuty dozadu. Ja v tom nevidim ziadne BooM, vedel som to aj ja a to som bol brankar. Tu sa ani neda bavit o tom ze ci mu to pomoze v kariere, lebo je to takmer nerealne urobit v zapase.
Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom
Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom