Moze byt, ja sa nevyznamMP4-22 napísal:Ked vzniklo toto tak Floorball este neexistoval...
9 rocny macher
Digital napísal:Neni to nahodou florbalový prvok ? florbalista to dokaže každý druhý
Tak potom predpokladam ze vo florbale to vzniklo od hokeja, a tieto finty sa vo floorbale castejsie vyskytuju. S pukom to bolo urcite tazsie urobit, ale nic extra v tom zase nevidim. K tomu floorbalu:MP4-22 napísal:Ked vzniklo toto tak Floorball este neexistoval...
Btw kamarat to tiez vie
Taketo veci sa v hokeji nerobia, uz len preto ze na to nie je cas v normlanej hre a ked uz dojde v zapase k tresnemu tak to musi byt hrac velmi sikovny aby mu to sedelo s pravidlami, pretoze puk na tresnom nesmie byt posunuty dozadu. Ja v tom nevidim ziadne BooM, vedel som to aj ja a to som bol brankar. Tu sa ani neda bavit o tom ze ci mu to pomoze v kariere, lebo je to takmer nerealne urobit v zapase.
Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom
Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom
NJn mozes to pouzit, ale mas len jednu moznost v celom zapase, pretoze to iste sa deje aj vo florbale, akonahle vidis niekoho ze vie robit freestyle, tak si na neho v situasiach ked ho moze pouzit davas 2x vacsi pozor!wolodo napísal:myslim ze to spoza tej brany sa da celkom dobre vyuzit... to je celkom fajn.... staci tam byt hracovi pri presilovke a tam hned po nom obrancovia nepojdu(pokial su aspon trosku rozhodeni).... ma tam tie dve-tri sekundy na ten svih aby zodvihol puk na cepeli.....