A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom
s tym som sa este nestretol, ze by 17-tka chcela dieta. priatelka (18r) ked vidi nejake deturence, tak jej uplne ziaria ocka a take komentare ma k tomu, ze mam naozaj pocit, ze by chcela uz nejake. ale rozumny clovek si vie predsa zratat, ze bez poriadnej prace a dobreho zarobku je nieco take nerealne. ja si hovorim, ze ked dooslavujem 26 alebo 27 narodeniny a budem mat dobru pracu, byt, vztah, tak nie je problem. a priatelka je toho isteho nazoru.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To my chlapi nikdy nepochopime.. Nech to aj z racionalnych dovodov kategoricky v mladom veku odmieta, urcite to vie s nimi poriadne zamavat a nutit rozmyslat "co ak..co keby.." ked jej to nejakych tych par dni meska.. Pre nas to moze byt samozrejmost, ze sak co, das si to zobrat v 17 je to nemyslitelne.. Ale to uz prechadzam do inej temy. 
Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.Sheep napísal:ked 17 rocna povie ze chce decko to znamena ze ma kramy
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas
Fabo:
a co tak komentar od jednej zo zainteresovanych?
to ze zena povie, ze "chcem dieta" neznamena, ze ho NAOZAJ chce, teda pokial este nema 35 rokov
potom to uz nie je o kramoch, vykyvoch nalad, ale o biologickych hodinach atd...
...deti su krasne, mile...ale treba sa vediet o ne postarat,
to tu vsetko uz
bolo spominane
to ze zena povie, ze "chcem dieta" neznamena, ze ho NAOZAJ chce, teda pokial este nema 35 rokov
...deti su krasne, mile...ale treba sa vediet o ne postarat,
to tu vsetko uz
bolo spominane
nerozumiem comu nerozumiesGothaR napísal:Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas
Fabo:
ty im snad rozumies?Fabo napísal:Chlapec si mysli ze rozumie zenam, neries.
to ci moj prispevok oznacujes za hovadinu alebo nie, mi je jednoMaki napísal:sheep je mimo...:D taku hovadinu som uz davno nepocul
najde sa aj niekto kto pochopil, ani tak nejde o vykyvy nalady ale proste pochopil si spravneturtlak69 napísal:zrejme tym chcel povedat, ze je to len vystrelok. zeny v tom obdobi mozu mat vykyvy nalady. aspon tak som to pochopil ja
Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
//uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom
kludne mozes posielat prazdne prispevky, informacna hodnota bude rovnaka...
//uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom
to ze je to castejsie mierene na negativne reakcie to neznamena ze nemoze byt aj kladneho smeruGothaR napísal:Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
o tom som este nepoculAlofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi
tak to pre tarzanov ako stvoreneAlofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi
Najprv k teme : Poznam milion dievcat vratane seba zo ked uvidim zlate diecatko tak hned chcem aj ja dieta, ale ked uz je u mna nejake na navsteve tak mam chut ho vyhodit von oknom....
A odpoved : Kedze som to uz citala davnejsie neviem posudit. To je ako ked si precitas ze najoblubenejsie jedlo na svete je zmrzlina a ty si povies : A fakt, ja milujem zmrzlinu
A odpoved : Kedze som to uz citala davnejsie neviem posudit. To je ako ked si precitas ze najoblubenejsie jedlo na svete je zmrzlina a ty si povies : A fakt, ja milujem zmrzlinu
neviem ci toto spravanie ma biologicky povod, je to vsak mozne, taktiez neviem ci sa to stava castejsie sexualne aktivnym holkam atd...ale asi vsetko toto ma na taketo nazory vplyvGangy napísal:Mal si na mysli ked ovuluje nie? (to je v strede cyklu, zena ma niekolkokrat viac prekrvene ohambie a tak je ludovo povedane "nadrzana")