A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

raz mat deti? urcite ano... mam 21 a stale nemam pocit ze by som siel zarabat cesto..... v 17 toboz nie. to chce cas, rozum a aspon troska istoty :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ked 17 rocna povie ze chce decko to znamena ze ma kramy
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

s tym som sa este nestretol, ze by 17-tka chcela dieta. priatelka (18r) ked vidi nejake deturence, tak jej uplne ziaria ocka a take komentare ma k tomu, ze mam naozaj pocit, ze by chcela uz nejake. ale rozumny clovek si vie predsa zratat, ze bez poriadnej prace a dobreho zarobku je nieco take nerealne. ja si hovorim, ze ked dooslavujem 26 alebo 27 narodeniny a budem mat dobru pracu, byt, vztah, tak nie je problem. a priatelka je toho isteho nazoru.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

povedal by som.. "nato teraz nemysli.. užívajeme si kým sme mladí.. hádam nechceš mať šedivú hlavu už v 18tske.."
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

To my chlapi nikdy nepochopime.. Nech to aj z racionalnych dovodov kategoricky v mladom veku odmieta, urcite to vie s nimi poriadne zamavat a nutit rozmyslat "co ak..co keby.." ked jej to nejakych tych par dni meska.. Pre nas to moze byt samozrejmost, ze sak co, das si to zobrat v 17 je to nemyslitelne.. Ale to uz prechadzam do inej temy. :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:ked 17 rocna povie ze chce decko to znamena ze ma kramy
Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas :)
Fabo: :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chlapec si mysli ze rozumie zenam, neries.
turtlak69
Guru
Guru

zrejme tym chcel povedat, ze je to len vystrelok. zeny v tom obdobi mozu mat vykyvy nalady. aspon tak som to pochopil ja
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sheep je mimo... :D:D taku hovadinu som uz davno nepocul :D
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

a co tak komentar od jednej zo zainteresovanych? :D

to ze zena povie, ze "chcem dieta" neznamena, ze ho NAOZAJ chce, teda pokial este nema 35 rokov :lol: potom to uz nie je o kramoch, vykyvoch nalad, ale o biologickych hodinach atd...

...deti su krasne, mile...ale treba sa vediet o ne postarat,
to tu vsetko uz
bolo spominane :)
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas :)
Fabo: :lol:
nerozumiem comu nerozumies
Fabo napísal:Chlapec si mysli ze rozumie zenam, neries.
ty im snad rozumies? :roll:
Maki napísal:sheep je mimo... :D:D taku hovadinu som uz davno nepocul :D
to ci moj prispevok oznacujes za hovadinu alebo nie, mi je jedno
turtlak69 napísal:zrejme tym chcel povedat, ze je to len vystrelok. zeny v tom obdobi mozu mat vykyvy nalady. aspon tak som to pochopil ja
najde sa aj niekto kto pochopil, ani tak nejde o vykyvy nalady ale proste pochopil si spravne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
//uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom :cry: kludne mozes posielat prazdne prispevky, informacna hodnota bude rovnaka...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

To znamena ze ma pred kramamy nie?

Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi :)
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
to ze je to castejsie mierene na negativne reakcie to neznamena ze nemoze byt aj kladneho smeru
Alofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi :)
o tom som este nepocul :D
turtlak69
Guru
Guru

Alofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi :)
tak to pre tarzanov ako stvorene :D priatelka neznasa chlpy a nech je v akomkolvek obdobi, tak ich nemoze ani citit. ked som neoholeny, tak ju to normalne znepokojuje :D z toho usudzujem, ze je to asi riaaadna blbost :) navyse si tiez dievca, mozes sa k tomu vyjadrit lepsie. plati tato definicia aj na teba? mam taky pocit, ze nie. neviem preco...
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal://uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom :cry: kludne mozes posielat prazdne prispevky, informacna hodnota bude rovnaka...
mas pravdu, som velmi zly clovek, presne ako fico, raz sa tu objavi tema antisheep :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Najprv k teme : Poznam milion dievcat vratane seba zo ked uvidim zlate diecatko tak hned chcem aj ja dieta, ale ked uz je u mna nejake na navsteve tak mam chut ho vyhodit von oknom....

A odpoved : Kedze som to uz citala davnejsie neviem posudit. To je ako ked si precitas ze najoblubenejsie jedlo na svete je zmrzlina a ty si povies : A fakt, ja milujem zmrzlinu
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mal si na mysli ked ovuluje nie? (to je v strede cyklu, zena ma niekolkokrat viac prekrvene ohambie a tak je ludovo povedane "nadrzana")
Sheep
Addict
Addict

Gangy napísal:Mal si na mysli ked ovuluje nie? (to je v strede cyklu, zena ma niekolkokrat viac prekrvene ohambie a tak je ludovo povedane "nadrzana")
neviem ci toto spravanie ma biologicky povod, je to vsak mozne, taktiez neviem ci sa to stava castejsie sexualne aktivnym holkam atd...ale asi vsetko toto ma na taketo nazory vplyv
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sheep: Nerozumiem zenam, ale aspon sa netvarim ze hej.

Alofok: Takze predsalen mam sancu? :D
Napísať odpoveď