Mas pravdu Hip-Hop je zivotny stylRetsko napísal:Hm... mne to velmi nevadi ked to vykukuje... Pokukujem potom aj ja![]()
A HH nie je hudba...
Ach tie zenske... Novy TREND ???
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Taq toto presne robia lameri, si pustia Mekvrabca alebo inu komercninu, daju si retazku okolo krku, slahnu si daco a myslia si ze cely svet im lezi pri nohach.Aryan Angel napísal:ty nevies??![]()
este obcas znehodnotis verejny majetok dakym tym grafitom a samozrejme este obcas aj vyfajcis nejaku tu psychotropnu latku..
Inak nepovedal som, ze zijem HH stylom
Zhrnme to.HH je akasi "kultura"Retsko napísal:Tak zivotny styl??? Ako sa da podla HH zit??? Okrem toho ze sa budes obliekat ako kazdy hiphoper...?
Lahodis mojim ociam...only napísal:hh neni styl neni to nic je to len hovorenie do rytmu nema to hlavu ani patu hudba to nie je rozhodne...a ked niekto chce zit po priklade nejakeho hip hopaka z ghetta jeho problem ale osobne si myslim ze su aj lepsie zivotne styli ktore maju aj nejaku hodnotu
heheee
tak tato thema sa mi fakt paci, najma tie chalanske nazory
moj nazor: mne sa to nepaci, ja osobne to vobec nepotrebujem k zivotu a ani sa nepokusam ukazovat svoju spodnu bielizen...je vsak jeden pripad, ktory sa fakt pozdava aj mne, kedze ste tu nespominali iba nohavicky, ale aj podprsenky, tak som vam chcela ukazat, ci by sa vam nepacilo toto (foto dole)...mne sa to dost paci a zda sa mi to celkom cool, pokial ma babenka co ukazat, ja osobne by som sa tak obliekla, ale je to vec vkusu...ale ete k tej foto-pod tym samozrejme podprsenka!...
a co sa tyka tych nohaviciek- to nikdy, samozrejme moze sa stat, ze to "vylezie" same, to je potom take spontane a myslim, ze to sa prepacit da, ale ked idem cielene- mne sa to moc nepozdava
a co sa tyka tych nohaviciek- to nikdy, samozrejme moze sa stat, ze to "vylezie" same, to je potom take spontane a myslim, ze to sa prepacit da, ale ked idem cielene- mne sa to moc nepozdava
- Prílohy
-
- kylie.jpg (16.68 KiB) 1916 zobrazení
Retsko: mne sa to tricko- tielko velmi paci a chcem si take kupit, ale budem ho nosit iba s podprsenkou, nejakou sexi
ostatne zostane len pre frajera...a pocuvaj, predstav si, ze okolo teba prejde taka baba bez podprsky, v pohode, pozries sa, nechat na nej oci, ale uz jej vsetko vidis...a keby presla v podprskou nemal by si chut "objavovat"?