Kazdemu je tazko, ci uz chlapom so zenami, alebo zenam s chlapmi. Sme proste ini. Ale ja si neviem predstavit, ze by neboli chlapi (a klastor mi tym padom urcite nehrozi ) a vy si asi tiez neviete predstavit, ze by zenske vobec neboli, alebo sa mylim
monie napísal:Kazdemu je tazko, ci uz chlapom so zenami, alebo zenam s chlapmi. Sme proste ini. Ale ja si neviem predstavit, ze by neboli chlapi (a klastor mi tym padom urcite nehrozi ) a vy si asi tiez neviete predstavit, ze by zenske vobec neboli, alebo sa mylim
monie napísal:Kazdemu je tazko, ci uz chlapom so zenami, alebo zenam s chlapmi. Sme proste ini. Ale ja si neviem predstavit, ze by neboli chlapi (a klastor mi tym padom urcite nehrozi ) a vy si asi tiez neviete predstavit, ze by zenske vobec neboli, alebo sa mylim
svet bez bab ???? to radsej
...aspon ze mi to smajliky pomohli povedat.. dakujem vam potvorky
Veru že sa nemýliš, ja si to viem predstaviť, lebo u nás v škole je ich asi tak 0,8%, ale ešte že v škole nie som celý deň.
sme jeden na druheho tak nauceny, ze ani taka predsatava neexistuje. no aj keby bola, bolo bu to strasne tazke a nech mi niekto netvrdi opak! isto by sa mu tazko zvykalo ze by si musel varit sam a nadarmo bu krical po dome na sestru aby mu nieco doniesla
tomexx napísal:
V nasej triede je 20 bab a 10 chalanov... Dakedy by som ale radsej chodil do chlapcenskej skoly...
Bud rád ja idem do čisto chlapčenskej školy a tam nieje žiadne dievča. Bojím sa že kím prídem do maturitného ročníka bude dajaký sku**** Homoš! A to by som sa radšej zabil než by som bol také dačo
XilleR66 napísal:... no celkom sa nam temicka rozbehla, ale skoda ze tu nieje viac zien, ktore to citaju, mozno by si vzali ponaucenie a tiez by som chcel pocut ich nazor
tomexx napísal:Inaksie coraz castejsie vidam, chalanov ktorym trcia boxerky 5-10cm nad nohavicami. Neviem co je to za modu, ale je to hrozne podla mna...
no na to sa zas ja celkom rada pozriem , ked trci ta guma od treniek tak je to celkom sexi podla mna