kukiak napísal:SMutna sprava pre vsetkych s Student Maxi
nieeee ...ja som dufal ze to poskitnu vsetkym normalne ma sklamali ... skoda.....no ale viete pochopit to ze : kamarat byva odomna asi 200m xce si zaviest dsl od Tcomu a oni mu povedia ze z technickych pricin to nieje realizovatelne!! a to byva na hlavnej ceste na dedine!!!!!...asi tam bol problem s podvojnou linkou co mali so susedom...ale je to taky problem aby mu nedokazali kvoli tomu zaviest dsl???
jj,,niekedy v juni,,inak,uz sa aktivne pripravuje,, najpravdepodobnejsie o 500kb dw nahor.. na turbo2 linke som mal profil 3080/512, teraz mam 4160/512 na ustredni bez dsl2, na dsl2 ustredni profil nezmeneny 16 760/1750..
vilko napísal:jj,,niekedy v juni,,inak,uz sa aktivne pripravuje,, najpravdepodobnejsie o 500kb dw nahor.. na turbo2 linke som mal profil 3080/512, teraz mam 4160/512 na ustredni bez dsl2, na dsl2 ustredni profil nezmeneny 16 760/1750..
Si si isty ze mas Turbo2, nie nahodou Turbo3 ked mas 3Mb?
Nemavate s tymto ADSL pripojenim od T-comu problemy? Mam balik Magio s telkou aj ADSL. Telka super ale ten net ...
Pominiem pomale rychlosti oproti konkurencii, ale nehorazne mi vadi, ze pripojenie vie v priemere raz za den vypadnut. Hned to nabehne, ale ak je clovek niekde pripojeny tak sa musi znova pripajat a to je pruda nielen pri hrach.
Mate tiez tieto problemy? Lebo rozmyslam, ze zacnem zakopovu vojnu s T-Comom ohladne tohoto problemu.
"Slovak Telekom od apríla mení podmienky svojho optického Triple play pod názvom Comfort. Tarifa ruší zľavy 238, resp. 357 Sk s DPH pri objednaní dvoch či troch služieb. Zároveň zavádza pripojenie s rýchlosťou 1536/256 kbps a limitom 2 GB mesačne za tarifnú cenu neuveriteľných 594 Sk s DPH."
To uz je vysmech ake ceny ziadaju za ich služby a to este s limitom
vilko napísal:jj,,niekedy v juni,,inak,uz sa aktivne pripravuje,, najpravdepodobnejsie o 500kb dw nahor.. na turbo2 linke som mal profil 3080/512, teraz mam 4160/512 na ustredni bez dsl2, na dsl2 ustredni profil nezmeneny 16 760/1750..
NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
marat01 napísal:NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.
vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.
Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane
marat01 napísal:Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom
vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom
Nemyslíte si že T-com docela málo zvyšuje na dnešnú dobu a rýchlosť konkurentov? jedinná výhoda, bohužial "Gigantická" je dostupnosť pripojenia odnich.