Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Aká značka zdroja je najkvalitnejšia podľa Vás??
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hardware Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Šu-Do
VIP
VIP

Stav: Odhlásený
Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

stanlord napísal:
tak skus alzasoft...
pozri co som nasiel... http://www.alzasoft.sk/zdroj-gembird-500w-ky-500atx-aktivni-pfc-p4-d44883.htm a este http://www.alzasoft.sk/zdroj-gembird-600w-ky-600atx-aktivni-pfc-p4-d44885.htm je to dobra znacka zdroju Question Question a oplati sa vobec??? sak celkom dobra cena nie?? Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sajmon
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
pozri co som nasiel... http://www.alzasoft.sk/zdroj-gembird-500w-ky-500atx-aktivni-pfc-p4-d44883.htm a este http://www.alzasoft.sk/zdroj-gembird-600w-ky-600atx-aktivni-pfc-p4-d44885.htm je to dobra znacka zdroju Question Question a oplati sa vobec??? sak celkom dobra cena nie?? Wink
ten 600W je imho zbytocnost,ked uz chces,tak skor 500W.
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sajmon napísal:
ten 600W je imho zbytocnost,ked uz chces,tak skor 500W.
no myslis ze sa oplati ???? no hapes ne?? ze ci jak ho nezapojim tak buuumm a potom uz iba Crying or Very sad
Návrat hore
jano2501
Amateur
Amateur

Založený: 08.07.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 16:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale ludia, co poviete na tu znacku? GEMBIRD? nie je to bordel nahodou?
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 16:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

jano2501 napísal:
ale ludia, co poviete na tu znacku? GEMBIRD? nie je to bordel nahodou?
Prirovnal by som ho ku kvalite znacky Mercury Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Marko5211
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

preco preboha pozeras take hovadiny nieze by si si kupil nejaku znacku co je tu viac krat spominana ja odporucam fortron...z novych zdrojov patri medzi spicku...takze neviem naco pozeras take carachy...do zdroja je dobre invsetvovat...lebo si predstav ze ti odide cely PC koli blbemu zdroju ....ODPORUCAM FORTRON!!!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Marko5211 napísal:
preco preboha pozeras take hovadiny nieze by si si kupil nejaku znacku co je tu viac krat spominana ja odporucam fortron...z novych zdrojov patri medzi spicku...takze neviem naco pozeras take carachy...do zdroja je dobre invsetvovat...lebo si predstav ze ti odide cely PC koli blbemu zdroju ....ODPORUCAM FORTRON!!!
ja som to len zo srandy tam dal Laughing a myslis ze by odisiel ten zdroj rychlo Rolling Eyes Question Question

EDIT: a co tento Question http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5926539
myslis ze je zly Question Question

EDIT: aky je rozdiel medzi pasinym PFC a aktivnym PFC a co to vobec je Question Confused
Návrat hore
Marko5211
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
ja som to len zo srandy tam dal Laughing a myslis ze by odisiel ten zdroj rychlo Rolling Eyes Question Question

EDIT: a co tento Question http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5926539
myslis ze je zly Question Question

EDIT: aky je rozdiel medzi pasinym PFC a aktivnym PFC a co to vobec je Question Confused

ide vlastne o to ze ide o kompenzovanie kapacity zdroja....pasivne je robene RL clenom aktivne su obvody atd.....cize je to korekcia zdroja...predstav si napr ze niektore obvody kde mas vysoku frekvenciu musia mat kondenzatory s vysokou reaktanciou (odporom) a o to vlastne ide chapes???

a co sa toho zdroja tyka ak mas nov&y pc odporucam zdroj s dvojitou 12V vetvou ale proti znacke nic nemam ale aj tak naco sa babrat s inymi ked fortron je testovany je zabehnuty a je kvlitny...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

A Thermaltake je netestovany, nezabehnuty a nekvalitny?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Marko5211 napísal:
ale aj tak naco sa babrat s inymi ked fortron je testovany je zabehnuty a je kvlitny...
no ale co som cital ten fortron 400W akoze je dobra cena na neho.. ale je ATX 2.0 a myslis ze mi to pojde??? lebo ja mam teraz ATX 1.0 asi... ale 2.0 urcite nie lebo ten zdroj co mam teraz tak ten mam uz pomaly tri roky a je to mercury 350W ... a ja chcem taky ktory mi sadne na vsetky komponenty a do bedne... chapes Question Question mne ide len o to Smile potrebujem taky aby mi siel ako ma... neviem na co je napriklad pisane ze PCI-e a SATA a ine hovadiny a newiem k comu to je (je to ako popis k tym zdrojom.... Wink ) ked mas cas mozes mi to vysvetlit... ja mam HDD ATA a newiem naozaj ci to ma vobec nieco spolocne s HDD Confused
Návrat hore
misokgb
King
King

Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

ROOOFL ze GEMBIRD Hehe Hehe Akoze to je "firma" jaxvina Very Happy Poviem len dva priklady a nanestastie u tejto znacke plati, ze ked je toto sux tak vsetko co vyrobia je SUX Very Happy IDE kabel Gembird - 80 zilovy, taky hnusny oranzovy, dva krat som ho zasunul a vysunul a na treti krat mi ostala polka IDE koncovky v doske a druha polka na kabli... Podlozka pod mys - mam ju mesiac a uz je v podstate cela v <>... Sice stala 15Sk ale aj tak Very Happy Potom switche od nich - brat mal v robote VIAC kusov, priklad 24 portov a slapalo mozno tak 10 korektne aj to neikedy blblo Very Happy Takze od Gembirdu ruky prec v kazdom pripade, ako ked zbadam ten nazov tak som od ujebov na zemi Very Happy

No ale teraz k teme, ked som sa tak fajn zasmial Very Happy

Osobne uznavam Fortron, je to podla mna naj zdroj pomerom cena/vykon/kvalita. Si zober zdroj s urcitou specifikaciou a vykonom a zober nejaky Fortron a potom porovnaj ceny, takmer vzdy zvitazi Fortron... Ale tak ked mas love zbytocne na vyhadzovanie tak si kup pre mna za mna aj Enermax, Tagan, SeaSonic a podobne. Podla mna svojou kvalitou bohate postaci Fortron uplne kazdemu... Inak ked vravis najkvalitnejsi, tak ten je tusim tak OBECNE znacka DELTA ak sa nemylim, len kto to zaplati to uz neviem Very Happy Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Inak tento konkretny Thermaltake je pekny kus srotu. Pre porovnanie moj Enermax 420W ma dve +12 vetvy a kazda ma 18A. Tento ma len jednu. Pochybujem, ze nieco taketo utiahne zostavu ktora zozere okolo 350-400W.

Ak je pri zdroji napisane, ze ma SATA konektory, znamena to ze mozes na napajanie SATA disku pouzit priamo kabel zo zdroja a nemusis pouzit redukciu.
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

misokgb napísal:
ROOOFL ze GEMBIRD Hehe Hehe Akoze to je "firma" jaxvina Very Happy Poviem len dva priklady a nanestastie u tejto znacke plati, ze ked je toto sux tak vsetko co vyrobia je SUX Very Happy IDE kabel Gembird - 80 zilovy, taky hnusny oranzovy, dva krat som ho zasunul a vysunul a na treti krat mi ostala polka IDE koncovky v doske a druha polka na kabli... Podlozka pod mys - mam ju mesiac a uz je v podstate cela v <>... Sice stala 15Sk ale aj tak Very Happy Potom switche od nich - brat mal v robote VIAC kusov, priklad 24 portov a slapalo mozno tak 10 korektne aj to neikedy blblo Very Happy Takze od Gembirdu ruky prec v kazdom pripade, ako ked zbadam ten nazov tak som od ujebov na zemi Very Happy

No ale teraz k teme, ked som sa tak fajn zasmial Very Happy

Osobne uznavam Fortron, je to podla mna naj zdroj pomerom cena/vykon/kvalita. Si zober zdroj s urcitou specifikaciou a vykonom a zober nejaky Fortron a potom porovnaj ceny, takmer vzdy zvitazi Fortron... Ale tak ked mas love zbytocne na vyhadzovanie tak si kup pre mna za mna aj Enermax, Tagan, SeaSonic a podobne. Podla mna svojou kvalitou bohate postaci Fortron uplne kazdemu... Inak ked vravis najkvalitnejsi, tak ten je tusim tak OBECNE znacka DELTA ak sa nemylim, len kto to zaplati to uz neviem Very Happy Wink
som rad ze si sa zasmial Razz

EDIT: a co tento????? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7306043
alebo ak mozete napiste... pozrite v ageme a napiste link... ale nech je cena tak do 2300,- a taky ktori mi sadne THX Smile
a ja tusim ze potrebujem 20 pin na dosku a potom 4x 4pin na HDD a CD-Rom

EDIT: aky je rozdiel medzi tymito zdrojmi???
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7752953
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7753046
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7753064
Question Question Question Question

EDIT: co znamena toto Question špecifikácia ATX12V v2.0... su aj 1.0 sak?? aky je v tom rozdiel?? Wink
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

JA CHCEM ZDROJ IBA KVOLI TOMU LEBO ZE MNE ZHORI PRI KOMPONENTOCH KTORE MAM..... KONKRETNE
AMD ATHLON XP 2500+
GIGABYTE k7 triton ga-7vt600
RAM 2X 512 MB a 1 GB
GRAFIKA NX6600GT VTD 128MB
DVD/RW LG a CD-RW/DVD COMBO TEAC
HDD WD 80G a WD 320 GB
TO JE ASI VSETKO..... A JA MAM TERAZ ZDROJ MERCURY 350W NO A ASI BY SOM SI MAL TEDA KUPIT LEPSI.... Razz
poradte pls ktory a kolko wattovy... Arrow ja viem ze sa stale pytam to iste ale su tu rozlicne odpovede... a nechcem zas investovat do zdroja tolko penazi Wink

EDIT: asi zoberem tento http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5635530 Wink

EDIT: alebo tento.... http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5595455 ... nema sice 2x +12V ale na tom jednom ma 35A a to je celkom dost nie???
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Do tvojej zostavy mas za rozumne prachy tento Fortron 400W PFC FSP400-60GLN

Technicke Specifikacie
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hardware Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na: