ROOOFL ze GEMBIRD

Akoze to je "firma" jaxvina

Poviem len dva priklady a nanestastie u tejto znacke plati, ze ked je toto sux tak vsetko co vyrobia je SUX

IDE kabel Gembird - 80 zilovy, taky hnusny oranzovy, dva krat som ho zasunul a vysunul a na treti krat mi ostala polka IDE koncovky v doske a druha polka na kabli... Podlozka pod mys - mam ju mesiac a uz je v podstate cela v <>... Sice stala 15Sk ale aj tak

Potom switche od nich - brat mal v robote VIAC kusov, priklad 24 portov a slapalo mozno tak 10 korektne aj to neikedy blblo

Takze od Gembirdu ruky prec v kazdom pripade, ako ked zbadam ten nazov tak som od ujebov na zemi
No ale teraz k teme, ked som sa tak fajn zasmial
Osobne uznavam Fortron, je to podla mna naj zdroj pomerom cena/vykon/kvalita. Si zober zdroj s urcitou specifikaciou a vykonom a zober nejaky Fortron a potom porovnaj ceny, takmer vzdy zvitazi Fortron... Ale tak ked mas love zbytocne na vyhadzovanie tak si kup pre mna za mna aj Enermax, Tagan, SeaSonic a podobne. Podla mna svojou kvalitou bohate postaci Fortron uplne kazdemu... Inak ked vravis najkvalitnejsi, tak ten je tusim tak OBECNE znacka DELTA ak sa nemylim, len kto to zaplati to uz neviem