Dakujemt0m4s3 napísal:Do tvojej zostavy mas za rozumne prachy tento Fortron 400W PFC FSP400-60GLN
Technicke Specifikacie
EDIT: a to nevadi... ze je atx ver. 2.01
Dakujemt0m4s3 napísal:Do tvojej zostavy mas za rozumne prachy tento Fortron 400W PFC FSP400-60GLN
Technicke Specifikacie
aj rozmery ZDROJAt0m4s3 napísal:ATX 2.01 je technicka specifikacia (zahrnujuca okrem ineho aj zdroje), ktoru musia zdroje tymto oznacene splnovat. Napriklad tolerancia kolisania napatia, odrusenie suciastok, rozmery zdroja atd..
Ak sa ti chce citat, tu to mashttp://www.berkprod.com/docs/atx_201.pdf
Samozrejme ze specifikacia musi udavat aj rozmery. Prave preto aby vyrobcovia vedeli ake maju byt rozmery otvorom v case-och a kde maju byt umiestnene diery na sroby, takisto ako tieto rozmery musia poznat vyrobcovia zdrojov. Vedel by si si predsavit, keby kazdy vyrobil case s roznymi rozmermi pre zdroj a takisto zdroje s roznymi rozmermi?Šu-Do napísal:aj rozmery ZDROJA![]()
to znamena ze mi nemusi pasnut do bedne?????
EDIT: ako to citam tak mi to pripada ako keby to bol nejaky PATCH
aha teda ja musim mat bednu zodpovedajucu ATX ver. 2.01 ???? dobre som pochopilt0m4s3 napísal:Samozrejme ze specifikacia musi udavat aj rozmery. Prave preto aby vyrobcovia vedeli ake maju byt rozmery otvorom v case-och a kde maju byt umiestnene diery na sroby, takisto ako tieto rozmery musia poznat vyrobcovia zdrojov. Vedel by si si predsavit, keby kazdy vyrobil case s roznymi rozmermi pre zdroj a takisto zdroje s roznymi rozmermi?
jano2501 napísal:ja zasnem, ti si fakt taka lama? ATX zdroj namontujes do kazdej ATX bedne, a taku mas urcite aj ty LOL, ved na takej zostave by si mal AT abo co? BTX?
no dobre.. dakujem... a budem nakupovat v ageme teda ja konkretne nie.. ale ten chlapik bude vedit aku mam zostavu ked mi ho skladal..jano2501 napísal:neni zac, nemusis sa mi klaniat, potom ked sa uz rozhodnes kupit a budes ho mat tak napis ci si spokojny
ozaj a vlastne ima povedz ze mas disky PATA a proste im mozes opisat zostavu a ti daju taky aky ti pojde. pokial to nejsu nejaky trotlovsky predavaci a pokial nebudes kupovat cez eshop