spike97 napísal:Ja som výnimočný svojími hlúpymi pripomienkami...také sprostosti asi len ja viem stále rozprávať
to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda...
Maki napísal:vynikam tym ze ti poviem ze tato tema je kktina...
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka ) + rozum a uvazovanie.... to ako clovek rozmysla a co a ako to robi ho robi jedinecnym, vynimocnym..
mas sem pisat proste veci co nedokaze kazdy, ze mas nejaku tu schopnost navyse alebo tak....chapes uz konecne ....samozrejme ze je kazdy vynimocny ale tie detaily v ktorych sa odlisujeme ma nezaujmaju....ten priklad mal byt len ako ukazka (inak pisal som 2 sekundy a nie minuty)... napr ak si vies zakusnut do oka tak to napis
...piste sem fakt len nejake haluze...a nie take ze "inak rozmyslam" , "trepem blbosti" ...piste haluzne schopnosti co mate ...chapete uz dufam
dalsi priklad...
kolko z vas sa dotkne jazykom lakťa???? ja hej
Opak napísal:to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda...
Ved jasné,že veľa ludí rozpráva hlúposti ako ja...a je ich nie veľa,ale velmi velmi veľa.
Ale do takej témy čo už má človek napísať???
Ved každý je už tým výnimočný,že už JE!A nikto neni z nikým a v ničom rovnaký.
mycreed napísal:mas sem pisat proste veci co nedokaze kazdy, ze mas nejaku tu schopnost navyse alebo tak....chapes uz konecne ....samozrejme ze je kazdy vynimocny ale tie detaily v ktorych sa odlisujeme ma nezaujmaju....ten priklad mal byt len ako ukazka (inak pisal som 2 sekundy a nie minuty)... napr ak si vies zakusnut do oka tak to napis
...piste sem fakt len nejake haluze...a nie take ze "inak rozmyslam" , "trepem blbosti" ...piste haluzne schopnosti co mate ...chapete uz dufam
dalsi priklad...
kolko z vas sa dotkne jazykom lakťa???? ja hej
tak si potom prepis nazov temy napr - ake haluzne vlastnosti mate? lebo tento nazov temy zavadza
dokazem hybat usami bez toho, aby som sa ich dotkol rukami alebo inymi "pomockami". vraj je len malo ludi, ktori to dokazu, lebo tie svaly uz vacsina ludi nedokaze ovladat
ale inak mate pravdu, tato tema je blbost
Mix mojich vlastností ma robí jedinečnou ako každého jedného z nás.
Opak: Veľmi tomu neverím, že sa bradou dotkneš lakťa, vraj je to nemožné fyziologicky. Tak ukáž nám foto.