|
| Autor |
Správa |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1393 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
Ja som výnimočný svojími hlúpymi pripomienkami...také sprostosti asi len ja viem stále rozprávať  |
to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mycreed Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2008 Príspevky: 79
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
vynikam tym ze ti poviem ze tato tema je kktina...
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka ) + rozum a uvazovanie.... to ako clovek rozmysla a co a ako to robi ho robi jedinecnym, vynimocnym.. |
mas sem pisat proste veci co nedokaze kazdy, ze mas nejaku tu schopnost navyse alebo tak....chapes uz konecne ....samozrejme ze je kazdy vynimocny ale tie detaily v ktorych sa odlisujeme ma nezaujmaju....ten priklad mal byt len ako ukazka (inak pisal som 2 sekundy a nie minuty)... napr ak si vies zakusnut do oka tak to napis
...piste sem fakt len nejake haluze...a nie take ze "inak rozmyslam" , "trepem blbosti" ...piste haluzne schopnosti co mate ...chapete uz dufam
dalsi priklad...
kolko z vas sa dotkne jazykom lakťa???? ja hej |
|
| Návrat hore |
|
 |
malyivko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.01.2008 Príspevky: 178
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
no tak napr fesak som ale nie ,tak napr svojou vyskou vynikam
a v com som dobry? v buzerovani a papuľovaní  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
| to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda... |
Ved jasné,že veľa ludí rozpráva hlúposti ako ja...a je ich nie veľa,ale velmi velmi veľa.
Ale do takej témy čo už má človek napísať???
Ved každý je už tým výnimočný,že už JE!A nikto neni z nikým a v ničom rovnaký. |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1173 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
Humor a vlasy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2137 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
| mycreed napísal: |
mas sem pisat proste veci co nedokaze kazdy, ze mas nejaku tu schopnost navyse alebo tak....chapes uz konecne ....samozrejme ze je kazdy vynimocny ale tie detaily v ktorych sa odlisujeme ma nezaujmaju....ten priklad mal byt len ako ukazka (inak pisal som 2 sekundy a nie minuty)... napr ak si vies zakusnut do oka tak to napis
...piste sem fakt len nejake haluze...a nie take ze "inak rozmyslam" , "trepem blbosti" ...piste haluzne schopnosti co mate ...chapete uz dufam
dalsi priklad...
kolko z vas sa dotkne jazykom lakťa???? ja hej |
tak si potom prepis nazov temy napr - ake haluzne vlastnosti mate? lebo tento nazov temy zavadza
// no vidis hned je to lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1778 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:43 Predmet: |
|
|
ja dokazem syntetizovat CH6
on tou vynimocnostou myslel skor to, ze ci dokazete nieco take, co nedokaze "kazdy druhy" : )
// edit - ades: aj ja viem hybat usami (ale nezavisle hybat jednym obocim, to uz nie... kamos to vie : D) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1368
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
Ja som vynimocny tym ze vas mam vsetkych v pi*i.
Ani tuto vlastnost nema kazdy druhy clovek ze?
// Pre K- : Hovor za seba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
moj spoluziak nema na jednej ruke hanku na prste ::DDD proste ked zavrie ruku v past tak tam ma len 4 kopceky
dalsi vie proste dat ruku tak, ze ked sa hlasi j ma uplne vykrutenu |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 166
Zaslal: 30 Mar 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
| DejmiJohn napísal: |
moj spoluziak nema na jednej ruke hanku na prste ::DDD proste ked zavrie ruku v past tak tam ma len 4 kopceky
dalsi vie proste dat ruku tak, ze ked sa hlasi j ma uplne vykrutenu |
Pokial viem, tak svoje vlastnosti mas pisat a nie kamaratove...
Nuz a ja viem, ze nic "extra" neviem alebo som si na nic nespomenul |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2776 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
dokazem genialne napodobnit stebot malych kuriatok a inych vtacikov, to potom len profaci kazu zatvrit okna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:00 Predmet: |
|
|
dokazem hybat usami bez toho, aby som sa ich dotkol rukami alebo inymi "pomockami". vraj je len malo ludi, ktori to dokazu, lebo tie svaly uz vacsina ludi nedokaze ovladat
ale inak mate pravdu, tato tema je blbost |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Light Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 264
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
| kora na povrchu, vyrastaju zo mna konariky a dobre horim.. z tych haluznych |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 489
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:05 Predmet: |
|
|
viem spojit lakte pri vystretch rukach, koli tomu sa mi vsetci smeju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:12 Predmet: |
|
|
Mix mojich vlastností ma robí jedinečnou ako každého jedného z nás.
Opak: Veľmi tomu neverím, že sa bradou dotkneš lakťa, vraj je to nemožné fyziologicky. Tak ukáž nám foto.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|