Aké máte haluzné vlastnosti?
Aké máte haluzné vlastnosti?
Sem píšte len ak máte nejakú haluznu vlastnost, schopnost, niečo čo iní nedokážu alebo aspoň veľmi málo ľudí...
Ja sa dokážem bradou dotknuť lakťa ...to každý nevie
Ja sa dokážem bradou dotknuť lakťa ...to každý nevie
jedinečným ma robi to ako sa správam...som hip-hoper,väčšina ludi by si myslela že budem nejaký spratek gangsta...ale neni to tak..mám dobré srdce a v poslednej dobe pomaham ludom..uplne bez srandy
dnes som pomahal tlačiť jednému chlapovi auto,včera som v bile pomahal sbskarovy...haluz..priatelka sa stazuje ze uz nemam byt taky ze sa mi to neoplaca lebo furt ked ma niekto zavola tak idem a už jej to leze na nervy..a je pravda že trochu aj mne...niekedy ani nechcem ale idem..myslím si že som dobry človek..možno niekomu sa to bude zdat že som teraz namyslený a neviem čo..myslite si...premna za mna..som mampicista 
vynikam tym ze ti poviem ze tato tema je kktina...
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka
) + rozum a uvazovanie.... to ako clovek rozmysla a co a ako to robi ho robi jedinecnym, vynimocnym..
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hm tak tento tvoj posledny prispevok mal fakt vypovednu hodnotu .. ano kazdy sme v niecom dobry a bla bla bla..podla mna aj tak plati stare dobre.."aby si nieco dosiahol, tak musis proste makat" dneska uz druha taka tema ze dovidenia.. najprv "zmysel vasho zivota" a teraz totoOpak napísal:nemožeš to brať tak doslova že jedinečný...ako napr..že aha ja dokážem spraviť fireball![]()
ale proste..sakra neviem ako to napísať
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda...spike97 napísal:Ja som výnimočný svojími hlúpymi pripomienkami...také sprostosti asi len ja viem stále rozprávať
mas sem pisat proste veci co nedokaze kazdy, ze mas nejaku tu schopnost navyse alebo tak....chapes uz konecne ....samozrejme ze je kazdy vynimocny ale tie detaily v ktorych sa odlisujeme ma nezaujmaju....ten priklad mal byt len ako ukazka (inak pisal som 2 sekundy a nie minuty)... napr ak si vies zakusnut do oka tak to napisMaki napísal:vynikam tym ze ti poviem ze tato tema je kktina...
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka) + rozum a uvazovanie.... to ako clovek rozmysla a co a ako to robi ho robi jedinecnym, vynimocnym..
...piste sem fakt len nejake haluze...a nie take ze "inak rozmyslam" , "trepem blbosti" ...piste haluzne schopnosti co mate ...chapete uz dufam
dalsi priklad...
kolko z vas sa dotkne jazykom lakťa???? ja hej
Ved jasné,že veľa ludí rozpráva hlúposti ako ja...a je ich nie veľa,ale velmi velmi veľa.Opak napísal:to by si sa čudoval..teraz ma napadlo jak som si to prečítal...ja tiež vyprávam strašné somariny,strašne vtipkujem a mám nekonečnú fantáziu..neraz sme sa pohádali s priatelkou koli mojim blbým pripomienkam..ked sa zamyslím tak má pravdu..vyprávam strašne blbosti chuda...
Ale do takej témy čo už má človek napísať???
Ved každý je už tým výnimočný,že už JE!A nikto neni z nikým a v ničom rovnaký.