|
| Autor |
Správa |
mycreed Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2008 Príspevky: 82
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:39 Predmet: Aké máte haluzné vlastnosti? |
|
|
Sem píšte len ak máte nejakú haluznu vlastnost, schopnost, niečo čo iní nedokážu alebo aspoň veľmi málo ľudí...
Ja sa dokážem bradou dotknuť lakťa ...to každý nevie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
K6 naco narazas
cim som vynimocny mozno tym ze niesom egocentrik a som dokonaly
ale nie proste osobnostou... tym ako rozmyslam... tym ze mam rad veci ktory iny vacsinou nie <nemyslite nic zle >
// to vazne kinjo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4610
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
Dokazem sa pozriet lavym okom do praveho.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 5794
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:48 Predmet: |
|
|
kinjeril.. aj my máme doma zrkadlo..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 539 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
mozno logicke rozmyslanie...
alebo to ze sa viem vcitit do situacii osobnosti a pomaha mi to ich chapat....
a potom pukaju mi stale zapastia ako nimi pohnem tak puknu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 843 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:51 Predmet: |
|
|
zaujimava tema heh..aj ked niekto nicim nevynika aj tak je to original....o mne vravia ze som viac vsimavy (tzn ze si viac vsimam, nie ze viac vsi mam ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1110 Bydlisko: k- onanisti neznášam vás Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:57 Predmet: |
|
|
jedinečným ma robi to ako sa správam...som hip-hoper,väčšina ludi by si myslela že budem nejaký spratek gangsta...ale neni to tak..mám dobré srdce a v poslednej dobe pomaham ludom..uplne bez srandy dnes som pomahal tlačiť jednému chlapovi auto,včera som v bile pomahal sbskarovy...haluz..priatelka sa stazuje ze uz nemam byt taky ze sa mi to neoplaca lebo furt ked ma niekto zavola tak idem a už jej to leze na nervy..a je pravda že trochu aj mne...niekedy ani nechcem ale idem..myslím si že som dobry človek..možno niekomu sa to bude zdat že som teraz namyslený a neviem čo..myslite si...premna za mna..som mampicista  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:59 Predmet: |
|
|
vynikam tym ze ti poviem ze tato tema je kktina...
ako mozes vediet ze si v niecom fakt vynimocny? lebo si to myslis? a nestava sa casto aby ti niekto povedal - ty si vynimocny... lebo vynimocny je LEN JEDEN... a ako ty mozes vediet ze si ked poznas len hrstku ludi zo svojho okolia.. ako mozes vediet ze Janko Mrkvicka z Fazulkova nema rovnake schopnosti ako ty? imho jedina vec cim sme vynimocni je to co napisal kinjo(okrem laveho oka ) + rozum a uvazovanie.... to ako clovek rozmysla a co a ako to robi ho robi jedinecnym, vynimocnym.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1110 Bydlisko: k- onanisti neznášam vás Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
nemožeš to brať tak doslova že jedinečný...ako napr..že aha ja dokážem spraviť fireball
ale proste..sakra neviem ako to napísať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
opak viem co chces povedat
a maki, kazdy clovek je jedinecny to nemozes popriet, NEExistuju dvaja rovnaky ludia...
ja som jedinecny a myslim si to o sebe neviem ako ty ale ja ano |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:07 Predmet: |
|
|
| jeremy - sme jedinecni... kazdy jeden.. pokial nas nenaklonuju... ale vsimni si aky dal priklad.. ze vidim 2 minuty film a viem co to je... vies kolko ludi na svete takych je? teda ho to nerobi vynimocnym... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 468 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:07 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
nemožeš to brať tak doslova že jedinečný...ako napr..že aha ja dokážem spraviť fireball
ale proste..sakra neviem ako to napísať |
hm tak tento tvoj posledny prispevok mal fakt vypovednu hodnotu .. ano kazdy sme v niecom dobry a bla bla bla..podla mna aj tak plati stare dobre.."aby si nieco dosiahol, tak musis proste makat" dneska uz druha taka tema ze dovidenia.. najprv "zmysel vasho zivota" a teraz toto |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 465
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
Ja som výnimočný svojími hlúpymi pripomienkami...také sprostosti asi len ja viem stále rozprávať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6422 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
no koľko ľudí na tomto fore má nick audiotrack? a teraz nech mi niekto píše že nie som výnimočný  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1689 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:28 Predmet: |
|
|
DNA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |