|
| Autor |
Správa |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 300 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 1:06 Predmet: ako a po akej dobe ste povedali partnerovi, ze ho lubite...? |
|
|
snad tu takato tema neni... a som dost zvedavy na odpovede...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 1:08 Predmet: |
|
|
Často ani nebolo treba nejaký prvýkrát. Proste prišiel prvý bozk a potom som už nejako neriešil kedy jej poviem, že ju ľúbim. Potom som to hovoril už vrámci vzťahu, ale to bolo tak priebežne.
Niekedy bez slov povieš eveľa viac a oveľa jasnejšie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 979 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 1:12 Predmet: |
|
|
Tri týždne...zdá sa to skoro..ale cítil som to tak prečo to "tajiť"?..alebo prečo jej to nepvedať?...a milujem Ťa som jej povedal po siedmych mesiacoch..to,už keď som nenachádzal ekvivalenty na ľúbim Ťa..
ale prvý bol bozk...na začiatku..začali sme sa len tak bozkávať..a až potom..(po tých troch týždňoch..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2304 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 1:17 Predmet: |
|
|
este predtym ako som s nou oficialne chodil ...vtedy som nevedel co to slovo znamena.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2274
Zaslal: 23 Feb 2008, 1:27 Predmet: |
|
|
9 dni od zoznamenia... viem ze trosku skoro ale zasiahla ma ako blesk... a este 3 mesiace snazenia sa kym mi povedala ze sme spolu...
a ako? hmm - nejak sponnatne... boli tam same mam ta velmi rad a pusy a zrazu tam bolo lubim ta a ani som si to neuvedomil
a blbe je,ze teraz po 2 mesiacoch to na 99,9% vyzera na rozchod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ezechiel88 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Santove sane Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 8:44 Predmet: |
|
|
Hmm kedy ?? Zvlastna otazka ja si to nepamatam ,.. podla mna nieje podstatne kedy, ako alebo cim to date vidiet. Ked to citis tak to povies a ked nie tak nie ,... S mojou sucastnou priatalkou to bolo uplne nahodne a krasne, proste laska na prvy pohlad a obojstranna, trva uz 8 krasnych mesiacou ,.. a napriklad byvala mi to hovorila casto ja jej ani raz proste som to necitil az tak ,.. nazor hovorit v ramci vthau, co ja viem . zvlastne ze sa to niekedy bere ako sucast vzthau ako neco co treba hovorit ,.. nieje nad zamilovany pohlad a bozk po nom pre mna to ma vacsiu hodnotu ako 100x lubim ta ,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1437 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 10:01 Predmet: |
|
|
ja som to vždy mojim predchádzajúcim babám povedal ako prvý ale to asi iba cez sms a podobne...nevedel som čo to znamená a čo je to ozajstná láska..boli to také vzťahy na pár dní..ale teraz s mojou terajšou polovičkou...nechcel som sa unáhliť ako predtým aj keď som možno vedel že ju lúbim...povedala mi to prvá ona a som rád že to povedala,lebo som vedel na čom som a vedel som že ked to povie prvá nebudú to len prázdne slová..samozrejme že som jej to opätoval...bol som prvý ktorému niečo také povedala ...teraz sme spolu už skoro 11krásnych mesiacov a nemám problém povedať že ju MILUJEM  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2262 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 10:43 Predmet: |
|
|
neviem ci to tu uz nebolo.. ale absolutne sa mi to nechce hladat
tak ja som svoju poznal 3 mesiace kym sme zacali spolu chodit. po 2 tyzdnoch som jej povedal ze ju lubim a aj ona mne
a potom po mesiaci som zistil ze ju milujem a ona takisto...
no a trvalo to asi 5 mesiacov kym zistila ze ma vlastne (uz) nemiluje a po 6 mesiacoch sme sa rozisli...
ale nikdy na nu nezabudnem. bolo to jedine dievca ktore som miloval a skotocne miloval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2337 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
24.12 o 1:00am po skoro 2 mesiacoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 12:22 Predmet: |
|
|
| ja som jej to povedal po par tyzdnoch, povedala to aj ona mne, no na druhy den sme sa rozisli - to by bolo trapenie...no nakoniec nebolo a sme spolu znova, no to slovo /slovne spojenie/ si radsej nehovorime, my to vieme, to nam staci... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 987 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 12:59 Predmet: re |
|
|
ja na druhy den... . my sme sa uz poznali dlhsie, ale bola to chyba |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jake44 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2008 Príspevky: 76
Zaslal: 23 Feb 2008, 13:24 Predmet: |
|
|
Ja s mojou laskou sme sa poznali uz pred vztahom. Sme boli normalny kamarati. A neskor to prerastlo do vztahu a ak berieme, ze vztah sa zacal prvym bozkom, tak LUBIM TA som jej povedal na 4 den. V podstate ona to mne povedala prva.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dekarbon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 613
Zaslal: 23 Feb 2008, 13:35 Predmet: |
|
|
| ja som to povedal az po troch mesiacoch co som si uvedomil ze ju lubim..ano som dost hanblivy typ a to mozno je chyba..bohuzial je to neopätovane ale tak co uz zivot je raz taky ide sa dalej.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 15:33 Predmet: |
|
|
Svojej prvej ktorú som ľúbil po mesiaci a pol, svojej momentálne po troch mesiacoch.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1768 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
| na slovach až tak záleží ? ... fakt si nepamatam a nikdy ma taketo štatistikovanie nezaujimalo ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|