ako a po akej dobe ste povedali partnerovi, ze ho lubite...?
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ako a po akej dobe ste povedali partnerovi, ze ho lubite...?
snad tu takato tema neni... a som dost zvedavy na odpovede... 
-
Začiatok Konca
Professional
Tri týždne...zdá sa to skoro..ale cítil som to tak prečo to "tajiť"?..alebo prečo jej to nepvedať?...a milujem Ťa som jej povedal po siedmych mesiacoch..to,už keď som nenachádzal ekvivalenty na ľúbim Ťa..
ale prvý bol bozk...na začiatku..začali sme sa len tak bozkávať..a až potom..(po tých troch týždňoch..)
ale prvý bol bozk...na začiatku..začali sme sa len tak bozkávať..a až potom..(po tých troch týždňoch..)
-
midnight_man
Guru
9 dni od zoznamenia... viem ze trosku skoro ale zasiahla ma ako blesk... a este 3 mesiace snazenia sa kym mi povedala ze sme spolu...
a ako? hmm - nejak sponnatne... boli tam same mam ta velmi rad a pusy a zrazu tam bolo lubim ta a ani som si to neuvedomil
a blbe je,ze teraz po 2 mesiacoch to na 99,9% vyzera na rozchod
a ako? hmm - nejak sponnatne... boli tam same mam ta velmi rad a pusy a zrazu tam bolo lubim ta a ani som si to neuvedomil
a blbe je,ze teraz po 2 mesiacoch to na 99,9% vyzera na rozchod
-
ezechiel88
Star
Hmm kedy ?? Zvlastna otazka ja si to nepamatam
,.. podla mna nieje podstatne kedy, ako alebo cim to date vidiet. Ked to citis tak to povies a ked nie tak nie
,... S mojou sucastnou priatalkou to bolo uplne nahodne a krasne, proste laska na prvy pohlad a obojstranna, trva uz 8 krasnych mesiacou
,.. a napriklad byvala mi to hovorila casto ja jej ani raz proste som to necitil az tak ,.. nazor hovorit v ramci vthau, co ja viem
. zvlastne ze sa to niekedy bere ako sucast vzthau ako neco co treba hovorit ,.. nieje nad zamilovany pohlad a bozk po nom pre mna to ma vacsiu hodnotu ako 100x lubim ta ,...
ja som to vždy mojim predchádzajúcim babám povedal ako prvý ale to asi iba cez sms a podobne...nevedel som čo to znamená a čo je to ozajstná láska..boli to také vzťahy na pár dní..ale teraz s mojou terajšou polovičkou...nechcel som sa unáhliť ako predtým aj keď som možno vedel že ju lúbim...povedala mi to prvá ona a som rád že to povedala,lebo som vedel na čom som a vedel som že ked to povie prvá nebudú to len prázdne slová..samozrejme že som jej to opätoval...bol som prvý ktorému niečo také povedala
...teraz sme spolu už skoro 11krásnych mesiacov a nemám problém povedať že ju MILUJEM 
-
will.i.am
Darca
neviem ci to tu uz nebolo.. ale absolutne sa mi to nechce hladat
tak ja som svoju poznal 3 mesiace kym sme zacali spolu chodit. po 2 tyzdnoch som jej povedal ze ju lubim a aj ona mne
a potom po mesiaci som zistil ze ju milujem a ona takisto...
no a trvalo to asi 5 mesiacov kym zistila ze ma vlastne (uz) nemiluje a po 6 mesiacoch sme sa rozisli...
ale nikdy na nu nezabudnem. bolo to jedine dievca ktore som miloval a skotocne miloval
tak ja som svoju poznal 3 mesiace kym sme zacali spolu chodit. po 2 tyzdnoch som jej povedal ze ju lubim a aj ona mne
a potom po mesiaci som zistil ze ju milujem a ona takisto...
no a trvalo to asi 5 mesiacov kym zistila ze ma vlastne (uz) nemiluje a po 6 mesiacoch sme sa rozisli...
ale nikdy na nu nezabudnem. bolo to jedine dievca ktore som miloval a skotocne miloval
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Svoju milu som nepoznal osobne ked sme sli na prve rande, resp. ani som ju dokonca osobne nepozval (nieze by som s tym mal problem, ale bola to taka specificka situacia..). Ze ju Lubim som jej povedal este v ten vecer v telefone po rande, ked sa mi veci trosicku rozlezali v hlave. No a na druhy den aj osobne a nikdy som to nelutoval. No a ze ju milujem? Hm... asi tak po 2-3 tyzdnoch.
-
kukiak
Addict
Tak jej to povies, posere sa to -> nebola ta prva, mrziet ta to nemusi.. Ako chapem tvoje pocity, ale az tak to prehanat nemusis..turtlak69 napísal:kedy? dostatocne skoro na to, aby som tym pokazil viacej ako ziskal. nebolo to totiz vzajomne. uz nikdy nepoviem tie dve carovne slovicka ako prvy aj ked budem mat hroznu chut to povedat. niekedy je lepsie kusnut si do jazyka. tento krok uz ako prvy nespravim.