mne ani nie 1/2 roka sak sa stale hrabem v bedni kadeco menim .... pod 1/2 roku uz je u mna system tak zapratany bordelom ze jednoduchsiesko ten bordel davat prec je reinstal
No keď skúšaš a hrabeš sa v systéme a narábaš s čím nemáš tak smola
a ja som ten kto to delá
Ale práve som si nainštaloval systém a dúfam že mi bude držať aspoň pol roka
mne XP-cko slape uz od februara bez problemov (len ntdll.dll obcas robi problemy, hlavne pri zatvarani mirandy ), ale na starom compe (600MHz) s W98 som reinstall robil min. raz za mesiac
ked mam vyladene PC tak mi win vydrzi aj pol roka. potom aj ked je ok spravim nanovo. vsak to pozante, ten pocit. microsoft nespravi nic co moze ficat dlho. a tak len z tohto cisteho pomatenstva format c raz za polrok.
akoze mne zatim bezi par mesiacov
toto co tu pisete ze format C je pekne lenze kebyze dam ja format c tak mi zmaze kompletne vsetko co tu mam cize to budem riesit pomerne zlozito
ja som ho instalol raz a ide.
tym co drzi kratko poradim jednu vec - bod obnovy!
uz ich mam vytvorenych okolo 50 a myslim ze si ich vytvaraju aj nejake programy to je istota ked sa nieco posere!
a ked uz tak aby som nemusel reinstal win 3/4 hodiny tak programceky acronis alebo ghost. bohuzial neviem na nich linky
Ghost je najlepsi ))) .. vytvoris si Image na disk alebo na DVD a ked zacne blbnut das ho obnovit cele je to mozno za 10-20 minut obnovene/zalezi co vsetko je na tom Windowse )/ a ci to ide z disku teda nejakej particie kde mas image alebo z DVD ci CD..
Ja ostatne programi instalujem na E.. a vysledny Image ma 1,5GB aj s kompresiou.. a potom ho mas v tom stave ako si ho instaloval...
a nedavno som rozbehal v praci aj Konzolu co ma Ghost 8.2 tam sa da obnovit do povodneho stavu .. niekolko PC naraz a to uz je nieco ...)))))
a staci len par klikov...
ja som nieco ako spravca teda pracou .. stale nieco skusam testujem )) .
takze mne vydrzi ani nie mesiac niekedy obnovujem aj kazdy den )) ako kedy .....
miro2004 napísal:ja som nieco ako spravca teda pracou .. stale nieco skusam testujem )) .
takze mne vydrzi ani nie mesiac niekedy obnovujem aj kazdy den )) ako kedy .....