Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
miro2004
Medium Star
Medium Star

...

Príspevok od používateľa miro2004 »

Ghost je najlepsi ))) .. vytvoris si Image na disk alebo na DVD a ked zacne blbnut das ho obnovit cele je to mozno za 10-20 minut obnovene/zalezi co vsetko je na tom Windowse )/ a ci to ide z disku teda nejakej particie kde mas image alebo z DVD ci CD..
Ja ostatne programi instalujem na E.. a vysledny Image ma 1,5GB aj s kompresiou.. a potom ho mas v tom stave ako si ho instaloval...
a nedavno som rozbehal v praci aj Konzolu co ma Ghost 8.2 tam sa da obnovit do povodneho stavu .. niekolko PC naraz a to uz je nieco ...)))))
a staci len par klikov...
miso03
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ...

Príspevok od používateľa miso03 »

mne vydrzi Win tak 4-5 mesiacov..predtym aj rok :roll:
miro2004
Medium Star
Medium Star

...

ja som nieco ako spravca teda pracou .. stale nieco skusam testujem )) .
takze mne vydrzi ani nie mesiac niekedy obnovujem aj kazdy den )) ako kedy .....
miso03
Light Professional
Light Professional

Re: ...

Príspevok od používateľa miso03 »

miro2004 napísal:ja som nieco ako spravca teda pracou .. stale nieco skusam testujem )) .
takze mne vydrzi ani nie mesiac niekedy obnovujem aj kazdy den )) ako kedy .....
tak to tam potom vela veci nemozes mat :?
LorD SnaP
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LorD SnaP »

tak pred troma dnami som reinstaloval win...

a tak asi kazdeho pol roka :coffee:
miro2004
Medium Star
Medium Star

hej ludia

pozhanajte si Norton Ghost spravte si instalaciu zo vsetkym co treba .. a vytvorte zalohu na nejake napr DVD RW .. je to naozaj super vec ja uz v podstate ani neviem co to je instalovat Win ))
Podla mna treba vyuzivat vsetky moznosti a zjednodusit si tu pracu vo Windowse )))))
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Vcera som ho o5 nainstaloval a presne som meral kolko vydrzal a bolo to 27 dni moj rekord okedy mam net..
MurphY
Professional
Professional

a dajte si linux nebude tak problem..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No teraz som nebol dlho doma tak neviem co robil otec s compom ale asi ide vsetko v pohode zatial co som pozeral....Ale k veci ja re... asi tak raz za pol roka... 8)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

MurphY napísal:Vcera som ho o5 nainstaloval a presne som meral kolko vydrzal a bolo to 27 dni moj rekord okedy mam net..
no to si tomu vela nedal. chyba bude medzi monitorom a stolickou. win je sice kur*a ktora sa hned rozmlati, ale pokial sa staras tak mas pohoda.
no dobre si povedal ze dajte si Linuxa ;)

som asi pred mesiacom prehadzoval billa asi dodrbal MBR pretoze ked si hodim gruba, tak sa stale rebootuje.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ked nahodim setky mozne "ochrany" pol roka - rok :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

i-cube napísal:ked nahodim setky mozne "ochrany" pol roka - rok :D
myslis antikoncepciu a dake primerosy :lol:
MurphY
Professional
Professional

drakeman napísal: no to si tomu vela nedal. chyba bude medzi monitorom a stolickou. win je sice kur*a ktora sa hned rozmlati, ale pokial sa staras tak mas pohoda.
no dobre si povedal ze dajte si Linuxa ;)

som asi pred mesiacom prehadzoval billa asi dodrbal MBR pretoze ked si hodim gruba, tak sa stale rebootuje.
No uz som sa poucil a vyskusal som ten novy service crack alebo pack 2 teraz skusam uz to mozno vydrzi 28dni :oops:
Windows mas ako zviera ked mu nedas zrat tak ty skape..
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:No uz som sa poucil a vyskusal som ten novy service crack alebo pack 2 teraz skusam uz to mozno vydrzi 28dni :oops:
Windows mas ako zviera ked mu nedas zrat tak ty skape..
konecne tu niekde v tejto teme povedal mudre slova, ale zas o vsetko sa treba starat.
2scorpion2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 2scorpion2 »

Windows s netom mi vydrzal mesiac. :lol: Linux vam slape rok v kuse a no problem wth it!!!
frankb.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa frankb. »

no teraz poprem vsetky vase teorie:)..mne v oktobri bude drzat jeden win bez reinstal 2 roky...ano je to xp ...a nie nemam system rozkoceny na mraky ze sa spusta len v nudzovom rezime...pocitac mi bezi 10 hodin denne prevazne na hrach..cim to je ze to ide nevim..mozno tym ze si to viem nastavit..a mam nejake tie softiky proti neziaducim veciam z netu co najcastejsie rozoberu win...mozno je to aj v hardweri..a ani nejaky ubytok vo vykone neregistrujem...som len vynimka co potvrdzuje pravidlo ze win je pi*ovina co furt pada:) :wink:
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

tak teraz mi drzi win as polroka, ale predtym asi rok, ale pravda ze som nemal net a ked som ho uz mal tak win chcipol.
ale teraz chvalabohu nejak drzi, urobil som format disku a dal ho nanovo, ziadna oprava win, lebo to este viac doj..e a zatial mi to drzi, mam nejaky ten antivir a este nejake ochrany a tak ale dlhu zivotnost mu nedavam :lol: predsa je to len win.
chcem prejst na linux ale nie je to realne kym nemam vlastny komp, lebo sestry by nic neurobili v linuxe keby som nebol doma :roll:
Keart
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Keart »

Mne uz drží windows 2 mesiace :D
jlp
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jlp »

jonathan.davis.com napísal:No tak vcera mi vyhorel disk, takze dneska jsem mel novou instalaci na pujcenem disku a po reklamaci mne ceka dalsi :cry: :(

a klonovanie hdd ti nic nevravi??? operacia na 15 minut....
Napísať odpoveď