Ako efektívne zrýchliť boot XP?
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
OMG microsoft boot visualization!!!!!skus a uvidis...ak to nikto nepozna tak si to vyskusajte...ja to pouzivam tri roky a skratil som bootovanie na jednom pc z 15minut na cca 10 sekund....samozrejme ze tam bolo cistenie registrov odinstalacia defragmentovanie atd ale tento soft ti vlastne zoradi spustanie driverov ktore sa ti spustaju pri bootavani a zakazdym ked sa ti zasekne ta hluposticka pri bootovani tak to je tym ze sa biju ovladace.zaroven ti to umiestni subory potrebne na start na najrychlejsie miesta na HDD
-
webmasterr
Medium Professional
ja sem-tam pouzijem Portinho BootXP ....uplne jednoduchy programcek, ktory sa ani neinstaluje (jeden subor) a niekedy dost viditelne zrychly boot Xpciek...
-
webmasterr
Medium Professional
-
Marko5211
Medium Professional
Chlapce ked raz budes dost velky a pohras sa s nejakym tym softom tak potom sa do mna mozes pustat...oki;) zatial tak ako som povedal bootvis...ak si myslis ze je to blbost tak si cakaj na bootovanie ako blazon a prijdi pri tom o nervy...(a nemyslis si nahodou ze to je blbost koli tomu ze s tym nevies robit????hmmm)Opak napísal:chlapec ty o čom snívaš
Edit:fabi2 na to je jednoduchy navod...sprav si spustaciu disketu z WIN98 nabootuj z toho pc a zadavaj a:-stlac enter
krok2:napis :format c: /q
Krok3:potvrd a cakaj....
najspolahlivejsi sposob ako urychlit pc...
ozaj krok 4:stiahni si WinXP a nainstaluj
prajem gl
Ja som si prave stopol ako dlho trva moj boot, a je to 1min 10sec ,ale nejak sa mi to nezda velmi dlho, prave naopak, ale chcem sa s tym pohrat ci sa mi to nepodari zrychlit este. Ta ciarka pri nacitavani Windowsu XP mi tam prebehne 8 krat 
vsetko som povypinal v msconfig, okrem Skype, Antiviru a este dvoch programikov, ktore potrebujem.
Skusim ten Tune 08 a bootvis uvidime ci to pomoze, potom dam vediet.
Inak kde mozem najst ten device manager??
vsetko som povypinal v msconfig, okrem Skype, Antiviru a este dvoch programikov, ktore potrebujem.
Skusim ten Tune 08 a bootvis uvidime ci to pomoze, potom dam vediet.
Inak kde mozem najst ten device manager??
Mek napísal:Mne sa podarilo zrychlit start windowsu asi o 10s vypnutim detekcie novych diskov, robi sa to v device manageri .
Vieš ja nemusím prichádzať o nervy lebo moj compik ma bootovanie 21sekund a to som meral aj s peknou rezervou na konci aj začiatku..takže asi takMarko5211 napísal:Chlapce ked raz budes dost velky a pohras sa s nejakym tym softom tak potom sa do mna mozes pustat...oki;) zatial tak ako som povedal bootvis...ak si myslis ze je to blbost tak si cakaj na bootovanie ako blazon a prijdi pri tom o nervy...
-
Adulko1
Light Professional
Caute bude to mierny OT, ale ked mam jeden disk C ako FAT32 a chcem ho zmenit na NTFS, tak sa to da vpohode urobit vtedy, ked preinstalovavam Windows?? Ako klasika, vlozim CD restart PC a nabootuje Cd .. A potom v niektorom kroku je, ze formatovat disk a tu sa to moze prave prehodit z FAT32 na NTFS?? Tak ze dam formatovat ako NTFS ten disk co je FAT32? Dakujem za odpoved na OT ..