Ako efektívne zrýchliť boot XP?
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute bude to mierny OT, ale ked mam jeden disk C ako FAT32 a chcem ho zmenit na NTFS, tak sa to da vpohode urobit vtedy, ked preinstalovavam Windows?? Ako klasika, vlozim CD restart PC a nabootuje Cd .. A potom v niektorom kroku je, ze formatovat disk a tu sa to moze prave prehodit z FAT32 na NTFS?? Tak ze dam formatovat ako NTFS ten disk co je FAT32? Dakujem za odpoved na OT .. 
mám samozrejme zapnuty aj antivir,CCC a ešte sprosty "spravce zvuku realtek" na menej to už dávať nepotrebujem..načo..a hovorím že som to stopoval ešte s takou rezervou takže možno v skutočnosti je to niečo medzi 19-21 sekund...surfista napísal:21s, tak to keby sa mi podarilo tak paraadicka :0 a mas zapnuty antivirus, alebo si uplne vsetko vypol ??
boot
ja som mal ten isty problem dlho bootovalo, no dlho ako pre koho bolo to okolo 45 sekund, potom som skusil uz spominany Bootvis a vycistil som registre s CCleaner-om, dalej som pomocou CodeStuff Starter-a vypol zbytocne procesy, a voila bootovanie sa skratilo na priblizne 20 sekund, skus to mozno pomoze aj tebe 
-
countryboy2
Amateur
Re: Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza
Ja som použil program Soluto, tam sa dá jednoducho vypnúť program ktorý sa zapína pri štarte. Zapne sa až potom.
Mne sa upravil čas na 1:47min.
Mne sa upravil čas na 1:47min.