Ako myslieť na niečo iné....
Re: Ako myslieť na niečo iné....
To cvičenie ti pomôže, je zamerané na koncentráciu a celkové uvoľnenie tela. Kebyže nepomôže poznám veľa iných cvičení, ktoré mám sám vyskúšané a pomohli...
podobne, hlavne pri praci, kde som teraz na zaciatku strateny a pri skole, ked nestiham... vtedy zavriet oci, nadych, vydych, povedat si, co spravit prve a urobit si rebricek a nejak zahadne to z toho zmatku zvladnemSon-Goku napísal:u mna je celkovo problem s koncentraciou..zmätkujem,nesustredim sa na vec a ma to zly vysledok..
ako mysliet na nieco ine? mal som teraz pred spanim problemy, myslel som len na robotu, strachoval sa... povedal som si, ze nejako to zvladnem, ukludnil sa, do 3 min som bol mrtvy
inak hudba mi vobec nepomaha na myslenie na nieco ine, skor to posobi ako nejaky podmaz...
napr idem po tme do kuchyni ze polozim do umyvadla vydlicku...poznam viem kde priblizne sa nachadza dzura zrazu sa nad niecom zamyslim a rukou vrazim o pol metra dalej...u mna je to s koncentraciou strasne zle.
-
toyotdiesel
Novice
ja ked napr. idem po tú vydličku do kuchyne ,ked tam dojdem tak ani za pána neviem prečo som tam došiel
to sa mi stáva len niekedy naštastie
tak myslim, ze z vidlicky (aj ked to bol len priklad) si netreba nic robit, vola sa to roztrzitost a je to vlastnost 
ale, samozrejme, aj na to existuju cvicenia
ale, samozrejme, aj na to existuju cvicenia
tak to je ono..aj roztrzitost..ja mam v sebe snad vsetko zle 
ja som dal len radu co pomaha mne, ja pri sporte vypinam hlavu, nemyslim na nic a len si uzivamSon-Goku napísal:vsetci co tu mudruju ze sa treba znicit v posilke a podobne..len ked nieje moj mozog unaveny tak co mam robit?? telo ano nemusi clovek vladat,moze ho boliet vsetko ale v hlave mi beha tolko ze stale na nieco myslim a mozog on musi vypnut..mam tu smolu ze ho neviem vypnut ako pocitac a zapnut..
nevravim ze to musi fungovat u kazdeho, ale u mna to funguje
vcera som si vsimol ze ked som lezal na posteli a cumel len tak do monitora tak sa mi zatvarali oci.mozno by to bolo kratkodobe ze by som sa o dve hodky zobudil.je zuajimave ze ked idem normalne spat tak sa len prevalujem..ked som chodil este do skoly tak som si lahol na postel a podarilo sa mi bez problemov hockedy zaspat aj na 4 hodiny.