len jedna vec, ak budes nahodou pisat ten list, daj to skontrolovat niekomu kto vie po slovensky, nech sa nezakopes este pred tym ako bude mat moznost spoznat Tvoje svetlejsie stranky. Neuraz sa ale gramatika k nim NEPATRI.puccik napísal:Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc![]()
Ako na jedno dievca ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
nie len gramatika svedci o Tvojom zakladnom vzdelanipuccik napísal:Sak ja viem ale preco kazdi pozera na gramatiku to nic ine neexistuje len gramatika
-
uplink
VIP
nie...gramatika nie su interpunkcne znamienka...za to si nieco o Tebe mysliet by bola povrchna prahsprosta namyslenost...ale:puccik napísal:aha vieš ja ani si neuvedomujem že nedavam interpunkčne znamienka asi som si na to zvykol ale som sa rozhodol že kašlem a nu sak ich je veľa na svete
myslel som tietoSak ja viem ale preco kazdi pozera...
Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc
...ist na jedno dievca mame uplne odlisne... povahi
...ja skater ona bicikel ja pijem...
...prosim o radu a vi i tu pisete same...
...ona je trochu hambliva ale asi vie ze sa mi paci lebo jej to povedala moja kamoska...
...a pozname sa a co tim mislel s tou birmovkou...
-
Martin44
Professional
Tu nieto co riesit.Mal by sa na to pozret realne a robit nieco so sebou...sice ta clovece vobec nepoznam ale uz co to sa z gramatiky da vycitat.a sam si povedal co robis ako sa chovas tak odporucanie pestunky. Najlepsia odmena je pochvala
ale ne .... no sprav neco so sebou. Bud ako sa to povie aspon troska gentleman? alebo aspon clovek. 
chces tym povedat, ze jej nema napisat?Martin44 napísal:Bud ako sa to povie aspon troska gentleman?
-
Martin44
Professional
No ak by si vazne ju chcel tak spravaj sa slusne,jasne ze ne jak naky tutmak ale skratka udrzat si svoju uroven a to aj bez nadavok a hlavne to plutie(hlavne pred nou) Kravatu jasne ze nemusis nosit.No napriklad niekedy v skole si cez prestavku k nej sadnut a trebars zacat tym ze sa jej spytas ako sa ma alebo co robi.popripade ci videla ten a ten film alebo tak:) neocakavaj ze sa s tebou hned vychrape to nie ale baby maju radi ked im lichotis alebo sa zaujimas o to o co sa zaujimaju oni tak zisti si o nej daco.puccik napísal:Jaj tak na pestunku nie som pripad nahodou som nikdi nemal 3-ku na vysvecku a definuj robenie zo sebo daco mam si gelovat vlasi alebo akoze mam nosit kravatu
Viete co kaslite na to som cakal normalne radi a ne blbosti ale diki aspon ste si nachitali prispevki a ranki nech sa paci diki moc prosim modov abi zahodili tuto temu aj tak to nikam nevedie sak vi mi nechcete pomoct len sa hrate vsetci na velkych hrdinou ktori su bez chybovi a nechajte to tak a dakujem vsetkim tim co sem nic nenapisali aspon zu rozumni a nebudu pisat nlbosti
ste jednotky
-
uplink
VIP
ak chces rady na urovni, musis k diskusii pristupit na urovni, taky je zakon dnesnej doby, zakon spolocnosti, ktoru mnohi zboznuju a ini preklinaju, Bohu zial...puccik napísal:Viete co kaslite na to som cakal normalne radi a ne blbosti ale diki aspon ste si nachitali prispevki a ranki nech sa paci diki moc prosim modov abi zahodili tuto temu aj tak to nikam nevedie sak vi mi nechcete pomoct len sa hrate vsetci na velkych hrdinou ktori su bez chybovi a nechajte to tak a dakujem vsetkim tim co sem nic nenapisali aspon zu rozumni a nebudu pisat nlbosti![]()
ste jednotky