Ako na jedno dievca ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

puccik napísal:aha vieš ja ani si neuvedomujem že nedavam interpunkčne znamienka asi som si na to zvykol ale som sa rozhodol že kašlem a nu sak ich je veľa na svete
nie...gramatika nie su interpunkcne znamienka...za to si nieco o Tebe mysliet by bola povrchna prahsprosta namyslenost...ale:
Sak ja viem ale preco kazdi pozera...
Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc
...ist na jedno dievca mame uplne odlisne... povahi
...ja skater ona bicikel ja pijem...
...prosim o radu a vi i tu pisete same...
...ona je trochu hambliva ale asi vie ze sa mi paci lebo jej to povedala moja kamoska...
...a pozname sa a co tim mislel s tou birmovkou...
myslel som tieto :? ked nebudes vediet v 17tich matiku nic sa nedeje, ale zakladnu gramatiku by si uz mal vediet...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Uplink mal si ale vyznacit len konkretne pismenko lebo bude este pol hodinu uvazovat ze ktore z tych pismeniek je zle :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Uplink mal si ale vyznacit len konkretne pismenko lebo bude este pol hodinu uvazovat ze ktore z tych pismeniek je zle :wink:
odlisil som to pre neho farebne...hmm, ale pochybujem ze na zaklade toho kratkeho tutorialu napise aspon "citatelny" list :?
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

sak ja nebudem pisat niaki list skor tak vo worde napisem a ne rukou a preco sa musite s kazdeho hned vismievat a nebojte sa pochopil som tie pismena aj slova
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tu nieto co riesit.Mal by sa na to pozret realne a robit nieco so sebou...sice ta clovece vobec nepoznam ale uz co to sa z gramatiky da vycitat.a sam si povedal co robis ako sa chovas tak odporucanie pestunky. Najlepsia odmena je pochvala :lol: ale ne .... no sprav neco so sebou. Bud ako sa to povie aspon troska gentleman? alebo aspon clovek. :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:sak ja nebudem pisat niaki list skor tak vo worde napisem a ne rukou a preco sa musite s kazdeho hned vismievat a nebojte sa pochopil som tie pismena aj slova
neviem, Ti co sa Ti vysmievaju by mali svoje posty pomazat, ale su tu aj taki co Ti chcu pomoct, uprimne.
puccik
Star
Star

Jaj tak na pestunku nie som pripad nahodou som nikdi nemal 3-ku na vysvecku a definuj robenie zo sebo daco mam si gelovat vlasi alebo akoze mam nosit kravatu
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Martin44 napísal:Bud ako sa to povie aspon troska gentleman?
chces tym povedat, ze jej nema napisat? :D radsej... pocuj, take ze icq nemas? ved jej napis, nejak pokecate, zistite navzajom co ste zac atd. lebo ked si sa s nou velmi nerozpraval, tak ako ju mozes chciet? teda aspon pre mna je to zahada... a teraz OT: chalani nesmejte sa mu, co ked mu nefunguje Y? :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Jaj tak na pestunku nie som pripad nahodou som nikdi nemal 3-ku na vysvecku a definuj robenie zo sebo daco mam si gelovat vlasi alebo akoze mam nosit kravatu
No ak by si vazne ju chcel tak spravaj sa slusne,jasne ze ne jak naky tutmak ale skratka udrzat si svoju uroven a to aj bez nadavok a hlavne to plutie(hlavne pred nou) Kravatu jasne ze nemusis nosit.No napriklad niekedy v skole si cez prestavku k nej sadnut a trebars zacat tym ze sa jej spytas ako sa ma alebo co robi.popripade ci videla ten a ten film alebo tak:) neocakavaj ze sa s tebou hned vychrape to nie ale baby maju radi ked im lichotis alebo sa zaujimas o to o co sa zaujimaju oni tak zisti si o nej daco. :wink:
puccik
Star
Star

Viete co kaslite na to som cakal normalne radi a ne blbosti ale diki aspon ste si nachitali prispevki a ranki nech sa paci diki moc prosim modov abi zahodili tuto temu aj tak to nikam nevedie sak vi mi nechcete pomoct len sa hrate vsetci na velkych hrdinou ktori su bez chybovi a nechajte to tak a dakujem vsetkim tim co sem nic nenapisali aspon zu rozumni a nebudu pisat nlbosti :smt080 :smt112 ste jednotky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Viete co kaslite na to som cakal normalne radi a ne blbosti ale diki aspon ste si nachitali prispevki a ranki nech sa paci diki moc prosim modov abi zahodili tuto temu aj tak to nikam nevedie sak vi mi nechcete pomoct len sa hrate vsetci na velkych hrdinou ktori su bez chybovi a nechajte to tak a dakujem vsetkim tim co sem nic nenapisali aspon zu rozumni a nebudu pisat nlbosti :smt080 :smt112 ste jednotky
ak chces rady na urovni, musis k diskusii pristupit na urovni, taky je zakon dnesnej doby, zakon spolocnosti, ktoru mnohi zboznuju a ini preklinaju, Bohu zial...
Zamknuté