minimalne 5km maximalne 30kmPACO8 napísal:dala by sa nbrat kondicka aj na bicykli? ak ano tak kolko asi denne prejst km taym sviznym tempom?
ja tak za den na bicykli prejdem 15km
tak trenujem uz 4mesiace
jj aj ja naberam na bicykli, pokial chces kondicku tak tych 20km casovka ale tak aby si neklesol rychlostou pod tych 35km/h ak chces silne nohy tak davaj nad 60 s dakymi kopacami. Ja to striedam jeden den dlha druhy den kratka casovka, je to podla mna idealne, kazdy den zatazis poriadne len jednu cast, najhorsi je pri oboch prvy kilak kym sa pluca roztianu.szaby napísal:minimalne 5km maximalne 30km
ja tak za den na bicykli prejdem 15km
tak trenujem uz 4mesiace
na korculiach je tych 10-15km akurat. Ale musi to byt narocna trasa kde takmer 100% trate makas a nielen sa vezies s vetrom v chrbate. Idealne sa naucit jazdit v predklone a s rukami za chrbtom ako pri rychlokorculovani.PACO8 napísal:hej dala by sa sa nabrat kondicia aj na kolieskovych korculiach? ak ano kolko by som mal asi prejst km kazdy den?
Strasne zaujimavy treningovy plan ked sa to da nazvat.. heh kamo ked sa do toho nevyznas tak prosim ta nepis tu take blbosti..rebrik5 napísal:Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
K tomu behaniu by som este pridal rano nejake tie zhyby ,drepy (s cinkou alebo bez ak nemas pri sebe) kliky a poriadny strecingSajmon napísal:behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou