Ako sa da nabrat kondicia ?

O športe...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

szaby napísal:minimalne 5km maximalne 30km
ja tak za den na bicykli prejdem 15km
tak trenujem uz 4mesiace
jj aj ja naberam na bicykli, pokial chces kondicku tak tych 20km casovka ale tak aby si neklesol rychlostou pod tych 35km/h ak chces silne nohy tak davaj nad 60 s dakymi kopacami. Ja to striedam jeden den dlha druhy den kratka casovka, je to podla mna idealne, kazdy den zatazis poriadne len jednu cast, najhorsi je pri oboch prvy kilak kym sa pluca roztianu.

btw szaby to 15km nie je moc.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kto to tu beha 3 km sprintom?? Chod na 1500 a cele to presprintuj, uvidis, ze budes rekorder :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Frikso napísal:kto to tu beha 3 km sprintom?? Chod na 1500 a cele to presprintuj, uvidis, ze budes rekorder :wink:
ved jasne
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

hej dala by sa sa nabrat kondicia aj na kolieskovych korculiach? ak ano kolko by som mal asi prejst km kazdy den?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

PACO8 napísal:hej dala by sa sa nabrat kondicia aj na kolieskovych korculiach? ak ano kolko by som mal asi prejst km kazdy den?
na korculiach je tych 10-15km akurat. Ale musi to byt narocna trasa kde takmer 100% trate makas a nielen sa vezies s vetrom v chrbate. Idealne sa naucit jazdit v predklone a s rukami za chrbtom ako pri rychlokorculovani.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

by som chcel vidiet jak cez normalne dni davate kazdy den 30 alebo tych 60 km ...
vvTF
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa vvTF »

Hmm je nerobim nic sedim doma na riti obcas basket a ked behame v skole zabehnem vzdy naj casy na dialku ... asi preto ze mam 188 a 63 KG :lol:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

rebrik5 napísal:Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
Strasne zaujimavy treningovy plan ked sa to da nazvat.. heh kamo ked sa do toho nevyznas tak prosim ta nepis tu take blbosti..
vela jest a pit to ma zabija smiechom..
stereoidy ? :D :D :D akoze ked sa to naucis pisat tak potom sa skus ozvat
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

JumperAL napísal:by som chcel vidiet jak cez normalne dni davate kazdy den 30 alebo tych 60 km ...
fakt tych 60km je to dost ale na bycikli by sa to skorej dalo.. kebyze si to rozdelis tak ze 20 km rano 20km poobede a potom 20km na vecer to by sa skorej dalo
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

MurphY napísal:kebyze si to rozdelis tak ze 20 km rano 20km poobede a potom 20km na vecer to by sa skorej dalo
ale co sa venujes bicyklu cely den?? Ved to je ako na Tour de France :D to na tom nechapem, inac 60 km prejdes vklude za nejake 2-3 hodinky, ale denne je to moc.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

behavaj.....ja ked som doma tak len sedim za compom ale ked som u babky zabehnem si cez celu dedinu a hned sa citim lepsie ked sa nadiycham dobreho vzduchu :)
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Shadow_blaster napísal:freerun pre tych ktory nevedia Le Parkour robym ho rok a vydrzim behat 3 km vkuse sprintom(run for a freedom=Le parkour)
Sak ty nám vyhrás olympiádu :lol:
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade? :lol:
vvTF
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvTF »

Diestro napísal:Sak ty nám vyhrás olympiádu :lol:
Tomu hovorís sprint ze poskakujes jak pajác kade tade? :lol:
Co ty vies mozno vie lietat :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Inak za koho hravas? a k teme mam tenn isty problem lebo tiez hravam futbal a mal som zranenie ked som 1,5 roka nehral ale mam stanoveny trening: beh- neviem kolko km eham vsade kd sa da
hrazda- 3 krat denne po 13 zhybov
futbal-kazdy den od rana do vecra :D :D
fink2
Light Expert
Light Expert

Re: ako sa da nabrat kondicia ?

Príspevok od používateľa fink2 »

Sajmon napísal:behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou
K tomu behaniu by som este pridal rano nejake tie zhyby ,drepy (s cinkou alebo bez ak nemas pri sebe) kliky a poriadny strecing :wink:
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako sa da nabrat kondicia ?

Príspevok od používateľa NEMESIS »

LacoTT napísal:nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ... :? dky moc za pomoc
vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi :? )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost :wink:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

rebrik5 napísal:Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
tie steroidy by som radsej vynechal
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ades napísal:co sa kondicky tyka tak na mne sa vsetci smeju, lebo mam 185 a 85kg (nie prave najstihlejsi :? )a kondiciu mam dobru, pretoze ja napriklad vsade chodim peso, autom som naposledy bol u babky (40 km) ale napriklad do skoly som chodieval peso asi 4 roky (2km tam a 2 spat) + nejaky ten volejbal, futbal a vela plavania- za tyzden som vzdy spravil 10km, nestihal som jedine pred maturou a prijimackami. ale to chodenie peso skoro rano spravi dost :wink:
ja chodim na strednu a mam 190cm a 85kg a 16 rokov , vecer chodim spavat o 8-mej , rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi , byvam v dedine , potom zo stanice idem pesi do skoly cez mesto 3km , potom naspat na stanicu 3 km , a domo sa veziem z vlakovej stanice busom , niesom vobec obezny , ale mam pevne kosti pretoze denne zjem okolo 5 jogurtov , 250 g tvarohu rozmixovaneho s cukrom a mliekom , vypijem az 2-3 litre mlieka a to kazdy den , neni dna co by som nevypil aspon liter mlieka
mik3e
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa da nabrat kondicia ?

Príspevok od používateľa mik3e »

NEMESIS napísal:vela behat(najme rano a vecer) a cvicit, a striedat to napr. pondelok beh, utorok cvicenie(posilnovanie) a sobota nedela oddych
nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.

rano vstavam najskor o 4-tej , najneskor o 5:30 , rano chodim na vlakovu stanicu , ktora je od mna vzdialena 2.5km-chodim pesi
v Smoleniciach som už pár krát bol,,, zo stanice je to nekonečná cesta :D :D
Napísať odpoveď