| Autor |
Správa |
turtlak69 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2554 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 21:35 Predmet: |
|
|
nedozvedia sa tam nic, ale su dalsie chaty. napriklad chatik.sk, xchat a neviem co vsetko este. ale pokec je z toho asi najvacsi bordel... no ako nahrada za vypadnute ICQ je to velmi fajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2377 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 22:15 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
nedozvedia sa tam nic, ale su dalsie chaty. napriklad chatik.sk, xchat a neviem co vsetko este. ale pokec je z toho asi najvacsi bordel... no ako nahrada za vypadnute ICQ je to velmi fajn  |
ked budem vidiet ze behaju po inych chatoch....bloknem aj tie..hotovo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2005 Príspevky: 806 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 22:46 Predmet: |
|
|
Kolko maju decka rokov? Sak ak maju uz viac jak 8 tak to je podla mna zbytocne obmedzovanie, jak keby Tebe zakazali chodit na hojko lebo sa tu nic uzitocne nedozvies Mne nebranili chodit na pokec a tak a chodil som tak od 8-9 rokov a nikdy mi nikto nic take nepisal co by porusovalo zaklady slusneho spravania pripadne zdravu moralku... A deckam cim viac zakazujes tym viac sa budu snazit tam dostat.. uvidis |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2377 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 22:53 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
Kolko maju decka rokov? Sak ak maju uz viac jak 8 tak to je podla mna zbytocne obmedzovanie, jak keby Tebe zakazali chodit na hojko lebo sa tu nic uzitocne nedozvies Mne nebranili chodit na pokec a tak a chodil som tak od 8-9 rokov a nikdy mi nikto nic take nepisal co by porusovalo zaklady slusneho spravania pripadne zdravu moralku... A deckam cim viac zakazujes tym viac sa budu snazit tam dostat.. uvidis |
ich technicke znalosti im neumoznuju ziadnym sposobom sa na ten pokec dostat...mozno chalani keby to boli tak ok..ale su to 2 sople..ktore nevedia co zo sebou...a ked im nestaci po slovensky povedat tak maju co chceli..a ked ma sprepacenim naseru vypnem im net..a ked im nebude stacit tak aj pc ..sakra praca aj s detiskami |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2005 Príspevky: 806 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 23:08 Predmet: |
|
|
No asi hej.. ale treba kuknut lebo su aj celkom dobre chaty kde neni vela ludi a je tam v pohode sa da s niekym pospisat ja mam dobre skusenosti s
a na azete je v poslednom case fakt vela uchylov.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2320 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2007, 23:40 Predmet: |
|
|
chatq?
sak to je blbost nad vsetky blbosti
zmrazili ta na kocku ladu och
upiekol ta pohladom pomoc
to je strasne infantilna stranka |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Júl 2007, 23:55 Predmet: |
|
|
Ja som tam chodil ked som mal 8 a pan otec hlada stranku kde nejsu uchyly a nenadava sa.. chatq je infantilny ale ako stvoreny aj pre ocka aj pre dcery Nevrzvim ze sa tam mame teraz sedci nahrnut a davat si navzajom internetove facky (aj to sa tam da ) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Júl 2007, 23:58 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
| Jpan otec hlada stranku kde nejsu uchyly a nenadava sa. |
Dufam ze od toho otca mam este daleko ..lol ho este to by mi chybalo.. ale tak poriadok v rodine treba mat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mailer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2006 Príspevky: 498
Zaslal: 01 Aug 2007, 10:52 Predmet: |
|
|
ak bloknes domeny to je nic - nepomoze ak by si mal bloknutu domenu a vytvoris nieco na freehoste napr. www.blabla.ic.cz a na tej stranke bude iframe s pokecom tak ti to blokovat nebude , teda nemam to odskusane ale na ITZ som o tom cital a aj by to tak malo ist co som videl. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 515 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2007, 13:21 Predmet: |
|
|
| mailer napísal: |
ak bloknes domeny to je nic - nepomoze ak by si mal bloknutu domenu a vytvoris nieco na freehoste napr. www.blabla.ic.cz a na tej stranke bude iframe s pokecom tak ti to blokovat nebude , teda nemam to odskusane ale na ITZ som o tom cital a aj by to tak malo ist co som videl. |
si to precitaj cele, som zvedavy ako by to tie male deti dokazali takto obist  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilco Novice

Stav:  Založený: 06.11.2005 Príspevky: 9
Zaslal: 13 Feb 2008, 11:15 Predmet: |
|
|
| je to perfektne |
|
| Návrat hore |