Ako zablokovat pokec.sk?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
midnight_man
Guru
Guru

Ako zablokovat pokec.sk?

Príspevok od používateľa midnight_man »

no chalani mam tu taky probklemik..potrebujem zablokovat domenu pokec.sk na pc..aby nesla....problem je ten ze som to dal zablokovat spravcovi na microtiku v DNS....chvilku to slo..a potom mi vravi ze pokec ma strasne vela ip...a ze ked nejde cez jednu ono si to najde dalsiu alebo ako..proset chlap mi vravi ze blokuje uz skoro 200 IP a mne stale ide pokec...napada vas nieco ako by som to spravil? hlavne tych co vedia ako funguje tento system pokecu...diky
minob
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa minob »

Nahod si firewall a zablokuj ho priamo tam, mas pokoj natrvalo ;)
Firewall ochran heslom pre pripad,ze by ti ho niekto "sikovny" vypinal. Odskusane na Outpost FW, cez plugin CONTENT (blokuje stranky podla slov,adresy...)
midnight_man
Guru
Guru

uz taham ten outpost...som zvedavy,..a ten plugin ci co ? to ako?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:uz taham ten outpost...som zvedavy,..a ten plugin ci co ? to ako?
Veď normálne zablokuj názvy domén www.azet.sk , www.pokec.sk , či takto ti to nefungovalo?
minob
Star
Star

midnight_man napísal:uz taham ten outpost...som zvedavy,..a ten plugin ci co ? to ako?
Plugin je priamo v nom, staci nahodit OUTPOST verzia 4.xxx.
Inak tuto vidis ako to vyzera, jednoducho si nahadzes slova/stranky, ktore chces blokovat a je to, samozrejme Firewall treba aj spravne nastavit!

http://www.agnitum.com/news/securityinsight/1.gif
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak sa ti aj podari bloknut pokec, tak ako vyriesis, ze ti tam nikto nepojde cez proxy?
midnight_man
Guru
Guru

erytrocyt napísal:Veď normálne zablokuj názvy domén www.azet.sk , www.pokec.sk , či takto ti to nefungovalo?
na microtik servery sa daju blokovat dns ale iba IP a nie nazvy.....ten outpost vyzera ok..a etse hojko tu ma navod volaky vo windowse
turtlak69 napísal:ak sa ti aj podari bloknut pokec, tak ako vyriesis, ze ti tam nikto nepojde cez proxy?
lebo to blokujem u nas doma na pc koli detiskam...nemyslim zeby sli na to cez proxy
minob
Star
Star

turtlak69 napísal:ak sa ti aj podari bloknut pokec, tak ako vyriesis, ze ti tam nikto nepojde cez proxy?
Uplne najprimitivnejsi sposob by sa dalo zablokovat aj podla slova, ktore sa vyskytuje na tej stranke napriklad...Pristup cez proxy by nemal vadit, skor pripojenie cez VPN (SSL) nemam odkusane...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
tam je subor hosts a tam to krasne zablokujes. mozes to presmerovat na google trebars
midnight_man
Guru
Guru

mastermind napísal:C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
tam je subor hosts a tam to krasne zablokujes. mozes to presmerovat na google trebars
a ako ho mam upravit? su atm dva....host bez pripony a .bak porad ako upravim? to presmerovanie bude lepsie ;)
minob
Star
Star

midnight_man napísal:a ako ho mam upravit? su atm dva....host bez pripony a .bak porad ako upravim? to presmerovanie bude lepsie ;)
Presne ako ti radili vyssie ;) :
http://www.hojko.com/post435203.html#435203

Ak sa ti nebude dat zapisovat do toho suboru, treba odstranit atribut "Na citanie", vyriesis pravym mysitkom,ale to uz iste vies ;) vela stastia a daj vediet ako to funguje s HOSTS...
midnight_man
Guru
Guru

minob napísal:Presne ako ti radili vyssie ;) :
http://www.hojko.com/post435203.html#435203

Ak sa ti nebude dat zapisovat do toho suboru, treba odstranit atribut "Na citanie", vyriesis pravym mysitkom,ale to uz iste vies ;) vela stastia a daj vediet ako to funguje s HOSTS...
je to ok..ale ked zablokujem azet.sk a napisem pokec.sk tak mi to pojde..musm zablokovat vsetko...

////vyriesene:

66.249.93.104 62.168.117.209
66.249.93.104 pokec.sk
66.249.93.104 www.pokec.sk

66.249.93.104 moje.azet.sk
66.249.93.104 www.moje.azet.sk
66.249.93.104 azet.sk
66.249.93.104 www.azet.sk
66.249.93.104 pokec.azet.sk
66.249.93.104 www.pokec.azet.sk

///pre tobo borca s K- chod si komplexi riesit inde..je to volna diskusia preto je volna ze su tu vseliake temy...ak sa ti nepaci ignoruj...
turtlak69
Guru
Guru

a deturence maju po zabave :cry:
midnight_man
Guru
Guru

turtlak69 napísal:a deturence maju po zabave :cry:
ano presne takto by som to odporucal setkym ktory maju vlastny PC a na druhom sopliakov..takym detom pokec do ruky nepatri...podla mojho nazoru sa tam nic take co byim prospelo v ich veku nedozvedia...
turtlak69
Guru
Guru

nedozvedia sa tam nic, ale su dalsie chaty. napriklad chatik.sk, xchat a neviem co vsetko este. ale pokec je z toho asi najvacsi bordel... no ako nahrada za vypadnute ICQ je to velmi fajn ;)
midnight_man
Guru
Guru

turtlak69 napísal:nedozvedia sa tam nic, ale su dalsie chaty. napriklad chatik.sk, xchat a neviem co vsetko este. ale pokec je z toho asi najvacsi bordel... no ako nahrada za vypadnute ICQ je to velmi fajn ;)
ked budem vidiet ze behaju po inych chatoch....bloknem aj tie..hotovo
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kolko maju decka rokov? Sak ak maju uz viac jak 8 tak to je podla mna zbytocne obmedzovanie, jak keby Tebe zakazali chodit na hojko lebo sa tu nic uzitocne nedozvies :D Mne nebranili chodit na pokec a tak a chodil som tak od 8-9 rokov a nikdy mi nikto nic take nepisal co by porusovalo zaklady slusneho spravania pripadne zdravu moralku... A deckam cim viac zakazujes tym viac sa budu snazit tam dostat.. uvidis
midnight_man
Guru
Guru

Ujo Marky napísal:Kolko maju decka rokov? Sak ak maju uz viac jak 8 tak to je podla mna zbytocne obmedzovanie, jak keby Tebe zakazali chodit na hojko lebo sa tu nic uzitocne nedozvies :D Mne nebranili chodit na pokec a tak a chodil som tak od 8-9 rokov a nikdy mi nikto nic take nepisal co by porusovalo zaklady slusneho spravania pripadne zdravu moralku... A deckam cim viac zakazujes tym viac sa budu snazit tam dostat.. uvidis
ich technicke znalosti im neumoznuju ziadnym sposobom sa na ten pokec dostat...mozno chalani keby to boli tak ok..ale su to 2 sople..ktore nevedia co zo sebou...a ked im nestaci po slovensky povedat tak maju co chceli..a ked ma sprepacenim naseru vypnem im net..a ked im nebude stacit tak aj pc ..sakra praca aj s detiskami
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No asi hej.. ale treba kuknut lebo su aj celkom dobre chaty kde neni vela ludi a je tam v pohode sa da s niekym pospisat ja mam dobre skusenosti s

Kód: Vybrať všetko

www.chatq.sk
a na azete je v poslednom case fakt vela uchylov..
Napísať odpoveď