Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ked tak citam co tu pisete sa aj celkom bavym na niektorich :)(nic v zlom)
a zaroven som si aj spomenul ake to bolo uplne prvy krat(14 rokov som mal vtedy) :D

s mojou prvou priatelkou sme sedeli na schodoch, a rozpravali sme sa, sem tam pohlady na seba, vzdy ked som sa na nu otocil sa nastavila ustamy akurat na bozk(lenze mne to vtedy nedochadzalo :oops: ) no a asi po hodine som sa jej normalne opytal :shock: ze: "mozem ti dat pusu ?", no proste by ste umreli keby ste to videli nazivo:)

teraz sa na tom dobre bavime(sme opat spolu, uz 17 mesiacov)

takze bud ta chvila pride sama a spoznas ju, alebo ta k tomu "dokope" priatelka
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

jeden môj kamarát to vyriešil úplne jednoducho,spýtal sa ma či ma môže pobozkať.ďalší,začal ma štegliť a nejak to v tme prišlo :oops:
proste si ju len všímaj,prímaj od nej signály a ono to nejak príde.možno ti k tomu aj pomôže :D
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Ako vycitit tie indicie? Mam kamaratku co je taka velmi chladna a neda na sebe nic poznat. Tazko poznat kedy je rada a kedy nie, kedy ma dobru a kedy zlu naladu, takze sa z nej neda vycitat nic, vobec nic. Co v tomto pripade? :P
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ked sa spätne pozeram na niektore chvilky...viem kedy bola ta chvila..kedy sme si mali dat pusu..a mozno by to teraz dopadlo celkom inac..ale vtedy som to tak necitila..teda ja som dost hanblivy clovek ..taze nedam na sebe nic poznat aj ked srdce bije o sto sest...
ale viem si to predstavit..najprv dlhy pohlad do oci a potom ... :oops:
puco23
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa puco23 »

caute, no mam 16 a ona je moja spoluziacka, odprevadzam ju stale domov ale nie ku dveram takze moznost s klucami nie :( . Dalej my sa iba smejeme z volovin, ucitelov a kecame skor iba o skole...ako zistim ci to mysli vazne?? a co ta pusa? ja sa bojim trapasu ze az. Je to spoluzacka zato :cry: :cry: :cry:

Ucil som ju trochu na gitare ale nic :? cakal som ked sme boli blizko seba a nic...
ako zistim ci sa jej pacim?

Mne to jej ''odprevadis ma'' pripada ako vyuziva ma zeby nesla sama :o
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

caute...ja som vcera zasa postrehol signal...ale jedna skoda...prisiel som na to az v mojom meste kde byvam :D:D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ouu... :D :D nechcel by som ja som žažil už prví bozk v živote...a potom to šlo (dalšie bozky :D ) :D ak je potreba ze sa niekdo hanbí pomoze akohol :oops:
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sophyxx »

//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2009, 14:14 )
To Cmuk55 V takomto pripade ti neostava nic ine ako ju skusit pobozkat :) Skus ju chytit za ruku, pozriet jej do oci, usmiat sa na nu :) a ked ti usmev opetuje pobozkaj ju :)

//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2009, 14:19 )
Deadroth napísal:caute, no mam 16 a ona je moja spoluziacka, odprevadzam ju stale domov ale nie ku dveram takze moznost s klucami nie :( . Dalej my sa iba smejeme z volovin, ucitelov a kecame skor iba o skole...ako zistim ci to mysli vazne?? a co ta pusa? ja sa bojim trapasu ze az. Je to spoluzacka zato :cry: :cry: :cry:

Ucil som ju trochu na gitare ale nic :? cakal som ked sme boli blizko seba a nic...
ako zistim ci sa jej pacim?

Mne to jej ''odprevadis ma'' pripada ako vyuziva ma zeby nesla sama :o
Najhorsie je to ze ste spoluziaci :( a ako zistis ci to mysli vazne ? pozvi ju niekam do mesta, zabavte sa a skus si, ako bolo viac krat opisasne, vsimat signaly :) ja som priznam sa trosku zakerak a ked chcem vediet ci to dievca mysli aspon trochu vazne pozriem jej hlboko do oci a ked neuhne pohladom viem ze tam je realna sanca na uspech :) skus to mozno ti to pomoze. Dalsia rada by bola aby si sa k nej dostal blizko (myslim aby ste sa stali trosku lepsimi kamaratmi, nie len spoluziakmi) a skusil sa s nou aj porozpravat o tom ako to berie, to randenie so spoluziakom a podobne ake ma nazory na vztah :) bude to len dalsie + pre teba pretoze bdues vediet co ma/nema rada ;) A neskor mozno aj sam zistis ze, áno ma to zmysel a ked si bduete blizky a skusis jej dat ten prvy bozk :) urcite jej to nebude ani trapne ani cudne. Skor jej to polichoti ;) Zelam vela stastia a snad som ti pomohol.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ivoralik napísal:to proste musis vystihnut sam tu pravu chvilu...a musis to vidiet na tej babe ci to chce alebo nie...ked to chce tak natahuje cas ....ze uz som mala byt doma ale nejdem este...alebo napr ked ju ides odkopnut domov tak hlada kluce dlho a tak....to vidno ..neboj nemas sa coho bat aj tak zivot zijes iba jeden tak si ho poriadne uzi :!: :idea:
Kuuurnik, ze ja som si toto precital az teraz :oops: A ja ze preco spolu sedime na lavicke do tretej rana, ked mala byt doma o jedenastej.....fu...trapas :smt017
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Kuuurnik, ze ja som si toto precital az teraz :oops: A ja ze preco spolu sedime na lavicke do tretej rana, ked mala byt doma o jedenastej.....fu...trapas :smt017
Tak toto je uz ine kafe :D 4 hodinove meskanie ? to by som pvoedal ze jej islo aj o viac ako o bozk ;) ale ber to z tej lepsej stranky :) nabuduce tie 4 hodiny vyuzijes ovela lepsie :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj...ked uz mi bolo povedane uprimne, ze sa nechavam riadit rozumom, a nie srdcom... :?
Je to trapas no, a uistim ta, ze o viac jej neslo :wink:
puco23
Amateur
Amateur

Dakujem ti sophyxx...skusim to pozretie do oci...ja sa bojim ze ked jej dam pusu tak bud uhne...tak to sa prepadnem pod zem :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

alebo napr..bude kecat pred spoluziackami atd...proste ja som zarubal dost vysoko...najkrajsia na skole..:D:D

no diky moc...skusim neco :oops: :oops: :oops:

ked sa strapnim : I go to kill myself :D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Deadroth napísal:Dakujem ti sophyxx...skusim to pozretie do oci...ja sa bojim ze ked jej dam pusu tak bud uhne...tak to sa prepadnem pod zem :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

alebo napr..bude kecat pred spoluziackami atd...proste ja som zarubal dost vysoko...najkrajsia na skole..:D:D

no diky moc...skusim neco :oops: :oops: :oops:

ked sa strapnim : I go to kill myself :D
Nieje zac rad pomozem :) dufam ze ti to s nou vide, hlavne ver sam sebe :) a nekilluj sa :D ale hlavu hore a pust sa do toho :) Potom daj vediet ako to dopadlo ;)
puco23
Amateur
Amateur

no com nezistil paci sa jej ke dsa jej pozeram do oci :DD: mne sa to zas nepaci..:D:D ale co preto neurobim :D:D
ide po mne 6 dievcat a ja kkt chcem len totu jednu...

com neje ona medzi tymi...jooj :D:D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Deadroth napísal:no com nezistil paci sa jej ke dsa jej pozeram do oci :DD: mne sa to zas nepaci..:D:D ale co preto neurobim :D:D
ide po mne 6 dievcat a ja kkt chcem len totu jednu...

com neje ona medzi tymi...jooj :D:D
Ked ti povedala, ze sa jej paci ked sa jej pozeras do oci, tak to uz podla mna nieco znamena...to uz si za pol cestou, tam uz len treba prejst cielovou ciarou....popozeraj sa jej do oci, uz len blizsie, blizsie, blizsie, cmuk...a mas to v kapse :wink:
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Ked ti povedala, ze sa jej paci ked sa jej pozeras do oci, tak to uz podla mna nieco znamena...to uz si za pol cestou, tam uz len treba prejst cielovou ciarou....popozeraj sa jej do oci, uz len blizsie, blizsie, blizsie, cmuk...a mas to v kapse :wink:
Velmi krasne napisane ;) A ano niektory ludia bud neradi pozeraju do oci alebo su neradi ked im pozeraju do oci :) ale ved ako si napisal preco to nespravit vsak ? :) myslim ze vysledok ti bude stat zato ;)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Velke + je mat byt, alebo nejake miesto kde budete moct byt spolu. Nic na tom neni, ale hlavne do toho nerushuj, ak bude vediet ze chces nieco viac ona ti tu pusu da :) a ak nie tak jej skus pustit nejaky film, alebo nieco a popri tom ju zacni hladkat alebo hocico, proste hraj sa s nou. Pride to same, a ver ze v tom okamziku si nespomenies na ziadny bezvyznamny internet, a rady :P
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

povedz jej ze ju chces pobozkat ako kona a ona to urcite pochopi a vrhne sa na teba :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

povec jej, že jej chceš spraviť niečo čo sa jej nebude páčiť ... ona by sa ťa logicky mala spýtať: čo??? a vtedy jej dáš pusu ....

je to kravina, raz som to urobil a dobre sme sa na tom zasmiali :))
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

hmm,no prilezitost na bozk sa vzdy najde :-) ...a sanca,ze sa sklames,prip. dostanes facku tu je stale :-) ...najlepsie si zistit od jej kamaratiek,ze ako si na tom u nej :-) ...alebo jednoducho si vymysli hocijaku zamienku na bozk :) ...napr. moj prvy bozk bol pod zamienkou stavky :-) ...stavili sme sa,ze ked jej poviem do oci,ze ju lubim,ona ma pobozka a uz to dalej slo...alebo moja zamienka najnovsia,ktorou som prekvapil aj sam seba,bola veta: ''hmm,ako sa bozkava s piercingom na jazyku?...vzdy som to chcel vediet :-D'' (ma piercing na jazyku)...a zabralo to :-) ...a s tou osobou som stale :-) ...
Napísať odpoveď