Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sophyxx »

Lub0$ napísal:Ked ti povedala, ze sa jej paci ked sa jej pozeras do oci, tak to uz podla mna nieco znamena...to uz si za pol cestou, tam uz len treba prejst cielovou ciarou....popozeraj sa jej do oci, uz len blizsie, blizsie, blizsie, cmuk...a mas to v kapse :wink:
Velmi krasne napisane ;) A ano niektory ludia bud neradi pozeraju do oci alebo su neradi ked im pozeraju do oci :) ale ved ako si napisal preco to nespravit vsak ? :) myslim ze vysledok ti bude stat zato ;)
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Velke + je mat byt, alebo nejake miesto kde budete moct byt spolu. Nic na tom neni, ale hlavne do toho nerushuj, ak bude vediet ze chces nieco viac ona ti tu pusu da :) a ak nie tak jej skus pustit nejaky film, alebo nieco a popri tom ju zacni hladkat alebo hocico, proste hraj sa s nou. Pride to same, a ver ze v tom okamziku si nespomenies na ziadny bezvyznamny internet, a rady :P
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

povedz jej ze ju chces pobozkat ako kona a ona to urcite pochopi a vrhne sa na teba :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

povec jej, že jej chceš spraviť niečo čo sa jej nebude páčiť ... ona by sa ťa logicky mala spýtať: čo??? a vtedy jej dáš pusu ....

je to kravina, raz som to urobil a dobre sme sa na tom zasmiali :))
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

hmm,no prilezitost na bozk sa vzdy najde :-) ...a sanca,ze sa sklames,prip. dostanes facku tu je stale :-) ...najlepsie si zistit od jej kamaratiek,ze ako si na tom u nej :-) ...alebo jednoducho si vymysli hocijaku zamienku na bozk :) ...napr. moj prvy bozk bol pod zamienkou stavky :-) ...stavili sme sa,ze ked jej poviem do oci,ze ju lubim,ona ma pobozka a uz to dalej slo...alebo moja zamienka najnovsia,ktorou som prekvapil aj sam seba,bola veta: ''hmm,ako sa bozkava s piercingom na jazyku?...vzdy som to chcel vediet :-D'' (ma piercing na jazyku)...a zabralo to :-) ...a s tou osobou som stale :-) ...
Napísať odpoveď