|
| Autor |
Správa |
r@ve.n Medium Expert

Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 96
Zaslal: 22 Sep 2006, 0:36 Predmet: Ako zmeniť rozlíšenie videa?? |
|
|
Helfnite mi prosím nejaký software. Budem veľmi vďačný  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14350 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 0:38 Predmet: |
|
|
| VirtualDub |
|
| Návrat hore |
|
 |
r@ve.n Medium Expert

Zaslal: 22 Sep 2006, 0:46 Predmet: |
|
|
| A nejaké bližšie info by sa nedalo?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 22 Sep 2006, 1:06 Predmet: |
|
|
| Zapnes, otvoris film, v menu das video - filter - add - resize. Potom nastavis velkost, das OK. V menu das video - full processing mode a potom uz len ulozit file - save as avi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 377 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 8:47 Predmet: |
|
|
Fuuha, tak hojko to dost zjednodusil
Nejake dalsie informacie najdes aj tu:
| Kód: |
| http://www.tvfreak.cz/modules.php?name=News&file=article&id=1261 |
alebo vseobecne tu
| Kód: |
| http://www.tvfreak.cz/ |
Zastav sa u nich aj na fore, a daco som nasiel aj na tej stranke co som ti pisal uz inde...
Pokial ti nezalezi na vyslednej kvalite a kodeku, da sa o urobit velmi rychlo,ale nebudes mozno s vysledkom spokojny...mozem ti len doporucit,treba si trosku nastudovat informacie, napriklad z tychto stranok a inych a potom experimentovat, chce to len trochu casu a s vysledkom budes spokojny |
|
| Návrat hore |
|
 |
r@ve.n Medium Expert

Zaslal: 22 Sep 2006, 11:08 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Zapnes, otvoris film, v menu das video - filter - add - resize. Potom nastavis velkost, das OK. V menu das video - full processing mode a potom uz len ulozit file - save as avi. |
V pohode mi to zmenilo veľkosť rozlišenia, ale aj veľkosť videa z 38 MB na 4GB  |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

|
Zaslal: 22 Sep 2006, 12:07 Predmet: |
|
|
| r@ve.n napísal: |
V pohode mi to zmenilo veľkosť rozlišenia, ale aj veľkosť videa z 38 MB na 4GB  |
No to je prave to...dal si FULL PROCESSING MODE - ulozilo sa ti nekomprimovane video...takze teraz ho musis prekomprimovat naspat, pokial chces dosiahnut mensiu velkost...Treba si vybrat vhodny kodek, zvolit pocet priechodov,podla narocnosti scen...Alebo pouzi nejaky soft na komprimaciu videa, ktory to robi a nastavuje za teba vsetkoa automaticky...Myslim,ze AutoGordianKnot to vedel celkom na obstojnej urovni... Ak chces mat plnu kontrolu nad vyslednym videom, treba si nastudovat zopar navodov a doporuceni a potom experimentuj
GoodLuck |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 22 Sep 2006, 12:20 Predmet: |
|
|
Tak pred ulozenim daj este v menu video - compression... a vyber tam XviD alebo DivX a nastav, skus dat napr. bitrate tak na 1000, to by malo stacit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r@ve.n Medium Expert

Zaslal: 22 Sep 2006, 17:09 Predmet: |
|
|
Aj to my vyšlo, ani neviem jak. Už mi až trápne toľko sa pýtať jak lama . A teraz nasledovný problém : Pri spájaní videí mi vypíše túto hlášku The video streams have different date formats
Čo s tým?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

|
Zaslal: 22 Sep 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
Spajas nespajatelne Chces spojit dve videa, s roznym zdrojovym formatom/kodekom...No neviem, skusil by som zmenit to rozlisenie, vystup nastavit do nekomprimovaneho avi, a potom ich zlucit, a skomprimovat do nejakeho pouzitelneho formatu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14135 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 17:21 Predmet: |
|
|
Aj to my vyšlo, ani neviem jak. Už mi až trápne toľko sa pýtať jak lama . A teraz nasledovný problém : Pri spájaní videí mi vypíše túto hlášku The video streams have different date formats
Čo s tým?? |
hodil som tu hlasku do googlu a vypadlo z neho toto
cannot append segment: video streams have different data formats |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|