Ako zmeniť rozlíšenie videa??
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ako zmeniť rozlíšenie videa??
Helfnite mi prosím nejaký software. Budem veľmi vďačný 
-
[email protected]
Medium Expert
Fuuha, tak hojko to dost zjednodusil 
Nejake dalsie informacie najdes aj tu:alebo vseobecne tu Zastav sa u nich aj na fore, a daco som nasiel aj na tej stranke co som ti pisal uz inde...
Pokial ti nezalezi na vyslednej kvalite a kodeku, da sa o urobit velmi rychlo,ale nebudes mozno s vysledkom spokojny...mozem ti len doporucit,treba si trosku nastudovat informacie, napriklad z tychto stranok a inych a potom experimentovat, chce to len trochu casu a s vysledkom budes spokojny
Nejake dalsie informacie najdes aj tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.tvfreak.cz/modules.php?name=News&file=article&id=1261Kód: Vybrať všetko
http://www.tvfreak.cz/Pokial ti nezalezi na vyslednej kvalite a kodeku, da sa o urobit velmi rychlo,ale nebudes mozno s vysledkom spokojny...mozem ti len doporucit,treba si trosku nastudovat informacie, napriklad z tychto stranok a inych a potom experimentovat, chce to len trochu casu a s vysledkom budes spokojny
-
[email protected]
Medium Expert
No to je prave to...dal si FULL PROCESSING MODE - ulozilo sa ti nekomprimovane video...takze teraz ho musis prekomprimovat naspat, pokial chces dosiahnut mensiu velkost...Treba si vybrat vhodny kodek, zvolit pocet priechodov,podla narocnosti scen...Alebo pouzi nejaky soft na komprimaciu videa, ktory to robi a nastavuje za teba vsetkoa automaticky...Myslim,ze AutoGordianKnot to vedel celkom na obstojnej urovni... Ak chces mat plnu kontrolu nad vyslednym videom, treba si nastudovat zopar navodov a doporuceni a potom experimentuj[email protected] napísal:V pohode mi to zmenilo veľkosť rozlišenia, ale aj veľkosť videa z 38 MB na 4GB
GoodLuck
-
hojko
Site Admin
Tak pred ulozenim daj este v menu video - compression... a vyber tam XviD alebo DivX a nastav, skus dat napr. bitrate tak na 1000, to by malo stacit.[email protected] napísal:V pohode mi to zmenilo veľkosť rozlišenia, ale aj veľkosť videa z 38 MB na 4GB
-
[email protected]
Medium Expert
-
t0m4s3
Admin
hodil som tu hlasku do googlu a vypadlo z neho toto[email protected] napísal:Aj to my vyšlo, ani neviem jak. Už mi až trápne toľko sa pýtať jak lama. A teraz nasledovný problém : Pri spájaní videí mi vypíše túto hlášku The video streams have different date formats
![]()
Čo s tým??
cannot append segment: video streams have different data formats
Re: Ako zmeniť rozlíšenie videa??
Aký typ súborov ten VitrualDub spustí ? Lebo mne to nejak nechce ísť
.
-
vladenko007
VIP