Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Aku digitalnu TV?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2007, 21:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja uz cakam treti mesiac na DIGI TV : ( kupovane v GALANTE - kraj TT )
dva krat mi povedali ze nemaju primace a cakaju na nove ( trva to 3 tyzdne ) a ked im uz dosli tak mi mali volat ( aj volali udajne a ze ja som nezdvihol ) co moze byt ale preco volali len raz ! vsak z 10 hovorov zdvihnem 8 .... takze zas nam dali cakat a uz je november...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
deblasco
Guru
Guru

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 08 Nov 2007, 12:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak mas moznost, zober si orange, cena/vykon je fasa...
a mas k tomu aj dobry net, do buducnosti...
+ phone Smile ak xces...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 08 Nov 2007, 13:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

fikus-kukis napísal:
Nuž, nebudem hovoriť, že nevravíš pravdu, ale k6 má pravdu; jeden známy do toho tak trochu vidí (montoval pre Orange optiku) a hovoril, že T-Com-ácke Magio je v zúfalom stave - mali problém so smerovačmi, vyskytovala sa tam akási záhadná nekompatibilita medzi nimi (boli od rôznych výrobcov, chodievali ich dodatočne meniť) ; mnohé vedenia majú veľký útlm (sfušovaná robota/nekvalitný materiál) + ďalšie iné patálie.

Oranžoví sa s tým nepárali, nákúpili kvalitné sieťové prvky a majú s tým pokoj (hoci vraj boli zaskočení, lebo ich sieť vyšla viac, než predpokladali Smile ).
tak bodaj by aj vravel ze magio ide dobre ked je z orangu......
to ze vedenia maju utlm? ano maju ale tak maly ze som bol sam prekvapeny ked sme niekedy boli daleko od ustredne davat magio a slapalo jak hodinky
sfusovana robota to byt nemoze Wink (vies nieco sfusovat na prepajani kablov? ) ine patalie som tam ja nevidel a to zeby s tym oranzovi mali pokoj no neviem ked sme niekedy stretli tipka na ustredni z oranžu tak casto bol nasraty/nadaval ze zase cosi dosrali atd ......... (ale kedze som tam robil 1.5 mesiaca dozadu a sam mam net od orangu tak uz to asi napravili )
inac btw magio ak sa nemylim dava ako jedine set-top-box na ktory mozete nahravat hafo hodin filmu (dost casto si prave pre tuto moznost to magio ludia davali)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Cocotko
Light Expert
Light Expert

Založený: 13.09.2007

PríspevokZaslal: 08 Nov 2007, 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

ohladne toho orange doma videl som to uznameho ktory ma zhodou okolnosti aj upc takze mi mohol ukazat rozdiel v kvalite obrazu a bolo to NEPOROVNATELNE krajsie v prospech orangeu...ak si v ich osahu tak by si mohol popremyslat aj o tejto moznosti
Návrat hore
gulo88
Novice
Novice

Založený: 02.01.2007

PríspevokZaslal: 09 Nov 2007, 0:01    Predmet: RE: Orange VS Magio Odpovedať s citátom  

caute, ak sa mozem ja vyjadrit k tejto problematike trosku tak poviem svoj taky zazitok. v jednej predajni Orange v BB (Europa) mali tam tu svoju Digitalnu TV opticku na Samsungu LCD, potom som sa isiel pozriet do jednej predajni Sony - tam maju zase Magio a Magio malo lepsi obraz ako ten ORANGE !!! neviem ci to bolo tym sprostym Samsungom co k tomu davaju. inak ten opticky signal sa aj tak musi konvertovat na klasicky kabel-pomocou boxu co k tomu orange dava- takze neviem ci v tom nebudu nejake straty - nech sa k tomu vyjadri nejaky odbornik..... Wink
Návrat hore
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2007, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

obraz zalezi od telky pretoze nase TV stanice vysielaju v norme PAL (teda myslim opravte ma ak sa mylim) a LCD pomaly aj tie najslabsie maju 13xx*7xx (presne neviem to rozlisenie Very Happy ) takze to ta telka musi interpolovat a tam sa dost kazi obraz
tiez sa "kazi" obraz ked sa normal analog signal prevadzaju na digit
Návrat hore
patrick1
Light Star
Light Star

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Nov 2007, 14:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

ma napadlo ze mozno pomozete.. mam Digi TV

problem je v tom ze obraz je trosku natiahnuty na sirku, t. j. ze logo markizy nie je zobrazene cele

prisiel som na to, ze to vyriesi nastavenie normy na NTSC v dekoderi, LENZE

ak to spravim, tak obraz je v pravidelnych intervaloch trhnuty (viem preco, pretoze NTSC je 29.97 s/sekundu a PAL 25s/sekundu, tak musi cakat na chybajuce snimky, aby bol obraz synchronizovany zo zvukom)

vie ako by sa to dalo vyriesit
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: