|
|
|
| Autor |
Správa |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2387 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 21:27 Predmet: |
|
|
ja uz cakam treti mesiac na DIGI TV : ( kupovane v GALANTE - kraj TT )
dva krat mi povedali ze nemaju primace a cakaju na nove ( trva to 3 tyzdne ) a ked im uz dosli tak mi mali volat ( aj volali udajne a ze ja som nezdvihol ) co moze byt ale preco volali len raz ! vsak z 10 hovorov zdvihnem 8 .... takze zas nam dali cakat a uz je november... |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 08 Nov 2007, 12:36 Predmet: |
|
|
ak mas moznost, zober si orange, cena/vykon je fasa...
a mas k tomu aj dobry net, do buducnosti...
+ phone ak xces... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 754 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2007, 13:07 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Nuž, nebudem hovoriť, že nevravíš pravdu, ale k6 má pravdu; jeden známy do toho tak trochu vidí (montoval pre Orange optiku) a hovoril, že T-Com-ácke Magio je v zúfalom stave - mali problém so smerovačmi, vyskytovala sa tam akási záhadná nekompatibilita medzi nimi (boli od rôznych výrobcov, chodievali ich dodatočne meniť) ; mnohé vedenia majú veľký útlm (sfušovaná robota/nekvalitný materiál) + ďalšie iné patálie.
Oranžoví sa s tým nepárali, nákúpili kvalitné sieťové prvky a majú s tým pokoj (hoci vraj boli zaskočení, lebo ich sieť vyšla viac, než predpokladali ). |
tak bodaj by aj vravel ze magio ide dobre ked je z orangu......
to ze vedenia maju utlm? ano maju ale tak maly ze som bol sam prekvapeny ked sme niekedy boli daleko od ustredne davat magio a slapalo jak hodinky
sfusovana robota to byt nemoze (vies nieco sfusovat na prepajani kablov? ) ine patalie som tam ja nevidel a to zeby s tym oranzovi mali pokoj no neviem ked sme niekedy stretli tipka na ustredni z oranžu tak casto bol nasraty/nadaval ze zase cosi dosrali atd ......... (ale kedze som tam robil 1.5 mesiaca dozadu a sam mam net od orangu tak uz to asi napravili )
inac btw magio ak sa nemylim dava ako jedine set-top-box na ktory mozete nahravat hafo hodin filmu (dost casto si prave pre tuto moznost to magio ludia davali) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cocotko Light Expert

Stav:  Založený: 13.09.2007 Príspevky: 40 Bydlisko: Blava city Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2007, 20:51 Predmet: |
|
|
| ohladne toho orange doma videl som to uznameho ktory ma zhodou okolnosti aj upc takze mi mohol ukazat rozdiel v kvalite obrazu a bolo to NEPOROVNATELNE krajsie v prospech orangeu...ak si v ich osahu tak by si mohol popremyslat aj o tejto moznosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
gulo88 Novice

Stav:  Založený: 02.01.2007 Príspevky: 4
Zaslal: 09 Nov 2007, 0:01 Predmet: RE: Orange VS Magio |
|
|
caute, ak sa mozem ja vyjadrit k tejto problematike trosku tak poviem svoj taky zazitok. v jednej predajni Orange v BB (Europa) mali tam tu svoju Digitalnu TV opticku na Samsungu LCD, potom som sa isiel pozriet do jednej predajni Sony - tam maju zase Magio a Magio malo lepsi obraz ako ten ORANGE !!! neviem ci to bolo tym sprostym Samsungom co k tomu davaju. inak ten opticky signal sa aj tak musi konvertovat na klasicky kabel-pomocou boxu co k tomu orange dava- takze neviem ci v tom nebudu nejake straty - nech sa k tomu vyjadri nejaky odbornik.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 754 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2007, 12:54 Predmet: |
|
|
obraz zalezi od telky pretoze nase TV stanice vysielaju v norme PAL (teda myslim opravte ma ak sa mylim) a LCD pomaly aj tie najslabsie maju 13xx*7xx (presne neviem to rozlisenie ) takze to ta telka musi interpolovat a tam sa dost kazi obraz
tiez sa "kazi" obraz ked sa normal analog signal prevadzaju na digit |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrick1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.07.2007 Príspevky: 273 Bydlisko: AMD platform Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2007, 14:28 Predmet: |
|
|
ma napadlo ze mozno pomozete.. mam Digi TV
problem je v tom ze obraz je trosku natiahnuty na sirku, t. j. ze logo markizy nie je zobrazene cele
prisiel som na to, ze to vyriesi nastavenie normy na NTSC v dekoderi, LENZE
ak to spravim, tak obraz je v pravidelnych intervaloch trhnuty (viem preco, pretoze NTSC je 29.97 s/sekundu a PAL 25s/sekundu, tak musi cakat na chybajuce snimky, aby bol obraz synchronizovany zo zvukom)
vie ako by sa to dalo vyriesit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|