Aku digitalnu TV?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja uz cakam treti mesiac na DIGI TV : ( kupovane v GALANTE - kraj TT )
dva krat mi povedali ze nemaju primace a cakaju na nove ( trva to 3 tyzdne ) a ked im uz dosli tak mi mali volat ( aj volali udajne a ze ja som nezdvihol ) co moze byt ale preco volali len raz ! vsak z 10 hovorov zdvihnem 8 .... takze zas nam dali cakat a uz je november...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ak mas moznost, zober si orange, cena/vykon je fasa...
a mas k tomu aj dobry net, do buducnosti...
+ phone :) ak xces...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

fikus-kukis napísal:Nuž, nebudem hovoriť, že nevravíš pravdu, ale k6 má pravdu; jeden známy do toho tak trochu vidí (montoval pre Orange optiku) a hovoril, že T-Com-ácke Magio je v zúfalom stave - mali problém so smerovačmi, vyskytovala sa tam akási záhadná nekompatibilita medzi nimi (boli od rôznych výrobcov, chodievali ich dodatočne meniť) ; mnohé vedenia majú veľký útlm (sfušovaná robota/nekvalitný materiál) + ďalšie iné patálie.

Oranžoví sa s tým nepárali, nákúpili kvalitné sieťové prvky a majú s tým pokoj (hoci vraj boli zaskočení, lebo ich sieť vyšla viac, než predpokladali :) ).
tak bodaj by aj vravel ze magio ide dobre ked je z orangu......
to ze vedenia maju utlm? ano maju ale tak maly ze som bol sam prekvapeny ked sme niekedy boli daleko od ustredne davat magio a slapalo jak hodinky
sfusovana robota to byt nemoze :wink: (vies nieco sfusovat na prepajani kablov? ) ine patalie som tam ja nevidel a to zeby s tym oranzovi mali pokoj no neviem ked sme niekedy stretli tipka na ustredni z oranžu tak casto bol nasraty/nadaval ze zase cosi dosrali atd ......... (ale kedze som tam robil 1.5 mesiaca dozadu a sam mam net od orangu tak uz to asi napravili )
inac btw magio ak sa nemylim dava ako jedine set-top-box na ktory mozete nahravat hafo hodin filmu (dost casto si prave pre tuto moznost to magio ludia davali)
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

ohladne toho orange doma videl som to uznameho ktory ma zhodou okolnosti aj upc takze mi mohol ukazat rozdiel v kvalite obrazu a bolo to NEPOROVNATELNE krajsie v prospech orangeu...ak si v ich osahu tak by si mohol popremyslat aj o tejto moznosti
gulo88
Novice
Novice

RE: Orange VS Magio

Príspevok od používateľa gulo88 »

caute, ak sa mozem ja vyjadrit k tejto problematike trosku tak poviem svoj taky zazitok. v jednej predajni Orange v BB (Europa) mali tam tu svoju Digitalnu TV opticku na Samsungu LCD, potom som sa isiel pozriet do jednej predajni Sony - tam maju zase Magio a Magio malo lepsi obraz ako ten ORANGE !!! neviem ci to bolo tym sprostym Samsungom co k tomu davaju. inak ten opticky signal sa aj tak musi konvertovat na klasicky kabel-pomocou boxu co k tomu orange dava- takze neviem ci v tom nebudu nejake straty - nech sa k tomu vyjadri nejaky odbornik..... :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

obraz zalezi od telky pretoze nase TV stanice vysielaju v norme PAL (teda myslim opravte ma ak sa mylim) a LCD pomaly aj tie najslabsie maju 13xx*7xx (presne neviem to rozlisenie :D ) takze to ta telka musi interpolovat a tam sa dost kazi obraz
tiez sa "kazi" obraz ked sa normal analog signal prevadzaju na digit
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

ma napadlo ze mozno pomozete.. mam Digi TV

problem je v tom ze obraz je trosku natiahnuty na sirku, t. j. ze logo markizy nie je zobrazene cele

prisiel som na to, ze to vyriesi nastavenie normy na NTSC v dekoderi, LENZE

ak to spravim, tak obraz je v pravidelnych intervaloch trhnuty (viem preco, pretoze NTSC je 29.97 s/sekundu a PAL 25s/sekundu, tak musi cakat na chybajuce snimky, aby bol obraz synchronizovany zo zvukom)

vie ako by sa to dalo vyriesit
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ahojte čo je podľa Vás lepšie Skylink alebo DigiTV. Ide mi hlavne o kvalitu obrazu, máme plazmu s uhlopriečkou 127 cm a bojim sa že sa na tom nebude dať pozerať.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Mam digi a plazmu 107cku a uplne v pohode pozeratelne... teda neviem ako narocny si ale mne to uplne staci... :) Digi by som vsak hned zrusil a dal si nieco ine pretoze je furt problem so signalom ktory vypadava ked je zle pocasie.... Ludia to riesia vacsimi satelitmi ale mne sa s tym nechce babarat vacsinu casu aj tak sledujem DVD.

Inac aspon podla toho co som cital tak digi ma najslabsi signal zo vsetkych ponukanych...

dodo
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ma tu niekto Skylink ?? Ako ste sním spokojný ?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Aku digitalnu TV?

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Páni, potrebujem poradiť s výberom nejakej (digitálnej) televízie. :)

Momentálne mám Mágio (v máji končí), ale Mágio už nechcem (nevyhovuje mi). V paneláku nemáme žiadnu televíziu, takže ak skončí Mágio a do tej doby nezabezpečím nejakú novú televíziu, tak nebudem sa mať na čo dívať. Čo by ste mi odporúčali? Nejako sa v tých televíziách nevyznám. Najprv som uvažoval nad DVB-T, ale tam je žalostne málo programov, takže táto volba padla. Nepotrebujem mať 300 programov, stačia mi slovenské, české, zopár športových a hlavne (môj najoblúbenejší) Discovery. :wink: Samozrejme všetko v češtine. Podstatná je aj cena, aby som za to neplatil nejakých skoro 20€ mesačne, ako momentálne za Mágio. S tých známejších je to DIGI TV, alebo kúpiť nejaký satelit, trebárs z NAY a poriešiť to nejako takto? Budem vďačný za akúkolvek radu. :)

»» Tak som pozeral na nete to DIGI TV. Ponúkajú ten základný balík (58 programov) za 9,60€, čo je slušná cena. Ako funguje to DIGI TV? Montujú satelit niekde? Kvalita obrazu/zvuku, spolahlivosť, nepadá to, neštvorčekuje sa obraz, nemrzne?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Clean_Up: Par tem o Digi TV tu je, co sa si to precitat v tych temach???
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Ked magio tak len na optike alebo ak neni pokrytie tak HD Satelitny komplet
epijay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa epijay »

vrele všetkým doporučujem SKYLINK nič iné neni a ani nebude tak kvalitné najdôležitejšie je to že je šírene z družice ASTRA ktorá je určena pre europu a nie pre východne krajiny ako je DIGI a samozrejme aj MAGIO to je na družici AMOS a tá je tiež pre iny trh lacný prenajom družice a potom to vsetko tak vyzera ... MAGIO GRC !!!

Kód: Vybrať všetko

www.skilink.sk
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Co sa tyka DigiTV tak momentalne ho mam aj ja ale "Black". :D 3 Juna DigiTv prechadza na nove sifrovanie takze casy kedy sa dal Nagravision 2 oklamat uz odchadzaju :( DigiTV = Nagra3 od Juna (Oficialne). Premyslal som nad zakupenim Digi ale to asi nie. Kvalita je primerana ale chybaju tam veci Telext napr. okrem STV1 tusim tam nic ine slovenske teletext ani nema :D.
Tak u Digi koncim.. Chcel som Magio ale ked som videl cez co vysielaju tak ma az naplo.. (AMOS - bleeeee). tretia moznost je SkyLink.. ano to by slo Kvalita asi najlepsia zo satelitnych. Karta 52€ (po tretom Júny isto zdrazie :wink: ) Box si kupim aky ja chcem (Daky s moznostou pripojenia Externeho HDD) tak budem mat moznost si "sledovany program zastavit a pretocit naspet" ako v Magiu :D.. Moj zaver.. Jednoznacne SkyLink co sa tyka satelitnych Televizii.. a co sa tyka DVB-T tak ten vysiela len 5 programov (STV1, 2, 3, JOJ, JOJplus). Markiza v nom chyba asi sa nedohodli :D

BTW: Aj SkyLink sa dá odžubať... :smt033
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

digi tv nema velmi kvalitny obraz ale da sa to pozerat. odporucam ukrajinske za 60€ mas openbox 800 + 80 parabola + 0,1 dual konektor. Prijimac je fakt super keby to skoncilo kupis si nejaku platenu kartu zasunies a ficis dalej --ked sa nemylim--. pekny a lacny obraz ma skylink ked si kupis drahsi prijimac s hDD tak mas to iste z pretacanim nahravanim.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAPA_CHUBBY »

Osobne som mal Digi TV a teraz Magio. Pri Digi TV bol skutocne problem kvalita prijmu pocas horsieho pocasia. To som radsej telku vypol ako pozerat kazdu 5 sekundu filmu. Niekedy to ani pri dobrom pocasi nebola slava ( sledujem na LCD 40" / 102 cm ). Magio bolo v prvych rokoch skutocne viac poruchove ako fungujuce ale teraz je to uz OK. Co ma vsak stve je taktiez kvalita pri niektorych programoch a cena. Cena hlavne z toho dvovodu ze nie je mozne si navolit vlastny balicek, t.j. zoznam programov ale vybrat si z uz takpovediac pripravenych balikov ( mam magio klasik ). Najviac ma vsak T-comaci vytocili ked mi Discovery HD vymenili za nejaku TV Lux. Nemam nic proti veriacim ale takyto program mi teda v ponuke vobec nechybal a nezda sa mi adekvatne ho menit za Discovery. Aspon klasicky Discovery mi ostal v ponuke. Do buducna taktiez rozmyslam o Skylinku ( este musim 6 mesiacov vydrzat u T-comu ).
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa redliner »

Mám skylink,ku tomu plazmu 107cm, HD satelit (Ferguson Arriva 200 HD) kvalita obrazu je skvelá. NA HD kanáloch je prietok dát aj cez 1300 kb/s :) čiže keď chceš mať zaručenú kvalitu obrazu tak ber Skylink ;)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez mame skylink, vslasne mame zo vsetkeho dva kusy spolu prepojene. Takzee v jednej TV je aj skylink ceske a slovnske a potom mame digi, ktore ale asi zachvilu skonci, kedze prechadzaju natie nove one ....

ale jednoznacne skylink naj obraz
tintina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tintina »

potrebujem poradit s digi...mam digi multiroom a nejde mi naskocit druha izba....vobec nereaguje a ani naznak zeby bola pripojena,neviem si rady.
Napísať odpoveď