tiez vonafku nepoužívam...dam antiperspirant Adidas Action 3 a je...našťastie ma nieje cítiť a na druhej strane niesu peniaze na drahe tisicove vonavky
Tak najnovsie som si spravil Vianoce v predstihu s Mexx-om Berlin a vodou po holeni Mexx Waterlove (ktory som uz mal ale mi ho corli )
dnes sa nam aj s vonami podarila dobra mela s brachom
bracho sa navonal s tou svojou vecou (antonio banderas) a ja na to: "Dobre si tu nakandlil..."
bracho: "To je Antonio, pustil som ho von, nech sa pohra..."
ja som si dal tu svoju a zahlasil na to: "Nj, Antonio sa hra v Berline..."
je to trapne, ale my sme sa pobavili
Tom Tailor - Speedlife/najprv som napisala ze Mexx-Speedlife, ma pomylil prispevok nadomnou /
Avon - Perceive
Jennifer Lopez - Live /jedna z najkrajsich voni v poslednej dobe/
na to aby si sa "vonavkoval" musis byt zena? ja som tiez dlhe roky fical len na deodorantoch ale postupom casu som si navykol na vody po holeni, parfumy... to ide s vekom a pracovnym postupom
michael schumacher collection....
lepsiu vonu som uz dlho nemal vazne mi ta vona velmi sedi mam k tomu aj vodu po holeni a vsetky tie blbosti a do buducna vonu menit nechcem aj ked tato je dost draha....
Ja som s Avonom robila, este ked som mala na to nervy a niektore panske vone boli/najnovsie nemam prehlad/nadherne. Brala som ich tiez z tade a aj dost objednavok som mala. Hlavne pred Vianocami isli balicky jedna radost
Ja používam Puma Flowing .. dostal som ju raz od priatelky a je fajn ...
ale čo jednounačne musím odporučiť babám je DOLCE&GABBANA Light Blue, krásna vôňa, keď ju cítim, tak to so mnou trhá do strán
Imho niesom epileptik