Aku pouzivate vonavku?
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
som sa na tom podobne, kamaratka po mne skace a lepi sa na mna (miluje hugo boss vonavky) a dost casto sa ma dievcata pytaju, co to mam za vonavku, sexi vonaTe-wei napísal:Ja z avonu používam dve voňavky,,, tú jednu keď si dám, tak čo prejdem okolo baby to sa ma opýta čo to mám za super voňavku, že ako krásne voní a druhá,tiež odtial vyvoláva podobné reakcie,,, kamoška keď ju na mne cití chce na mňa skočiť. Jakže som verný týmto dvom voňavkám,,
mne je dost vtipne odpovedat, pretoze casom vas to prejde
Absolutny suhlas. Kupil som si ju asi pred tyzdnom a nemozem sa jej nabazit. Skvela je, aj priatelke sa paci. Sice by som radsej nosil zase raz Soniu Rykiel - pour homme, ale kedze uz ju neviem nikde zohnat, tak Gaultier sa ukazal ako velmi obstojna nahrada, ktora ma mozno v sebe este aj nieco navyse...hojko napísal:Inak poslednu som kupil tuto a je to nieco co ani neviem slovami opisat, proste mnam.
Inak neviem co tolko ludi vidi na D&G - Light Blue... Vo mne ta vona nevzbudila vobec nic, mozno tak spomienku na polske trhy. Je to ako velka nafuknuta bublina, ktora je prazdna. Dalsia tuctova citrusova vona. Dakujem, neprosim si.
-
The Calvin
Star
-
pryja
Darca
Presne tak, podobny pripad ako Davidoff - Cool water. Uz je celu vecnost na trhu a na kazdom kroku tristo imitacii. To by som nebrala ani ako osviezovac na WC.k6 napísal:Inak neviem co tolko ludi vidi na D&G - Light Blue... Vo mne ta vona nevzbudila vobec nic, mozno tak spomienku na polske trhy. Je to ako velka nafuknuta bublina, ktora je prazdna. Dalsia tuctova citrusova vona. Dakujem, neprosim si.
-
hojko
Site Admin
puls: Tazko povedat, neda sa to urcite takto jasne napisat, ze ta alebo ta vydrzi najdlhsie. Vzdy zalezi od konkretnej vone a je to aj individualne na kazdej osobe. Z tych kvalitnych znackovych parfumov by mali vydrzat vsetky dlho, najcastejsie pouzivam Hugo Boss - No. 6 a ked si ho dam rano, tak je este vecer citit, ale uz to nie je take silne. Stojim si ale za tym, ze z kvalitnych voni budu vonat dlho takmer vsetky.