ty si taky zbehly...ty toho tolko vies, tolko novin citas...viem velmi dobre ze hodnotili vysoke skoly a zistili ze podla kriterii by univerzitou ostala iba jedna (kosicka veterina) a tak zmiernili podmienky a statut univerzity si zasluzi 6 vysokych skol, z toho polovica je v KE...toto si chcel tym svojim trapnym linkom dokazat?
Tak kromě místní základky jsem se vyučil stavebním truhlářem na SOUStavební v Benešově, dále jsem odmaturoval na SPŠ strojní a stavební Tábor (obor Truhlářská a nábytkářská výroba) a nyní studuji prvním rokem Stavební dřevěné konstrukce na VOŠ Volyně a spolu s tím ten jistý obor na TU Zvolen
Stredná odborná škola, Štefánikova 64 Bardejov Informačné systémy a služby (matura) 2ročník
Celkom dobrý výber no ľutujem že som nešiel na Grafik digitálnych médii
Ak sa nenahnevate, presuniem sem vlakno z pripomienok:
seth82 napísal://a na tomto fóre sa deje presne to isté, ako tak pozerám Berte, berte, mám jej dosť...závisť je sviňa...
Sa aj cudujes ked sa vychvalis na akej kvalitnej a tazkej skole studujes a ako dobre ti to ide? "Z toho si nic nerob, sprosti zavidia nam mudrim" tak by sa dal prelozit tvoj prispevok. A ozaj kde konkretne na SVK si studoval ked to tak pekne hadzes do jedneho vreca?